KrvavaMeri je napisal/aquote:fa70b22c58="bubu81"Teh pripravljenih jedi jaz nekupujem, raje pripravim sama. Vedno pa med azijskim tednom naredimzalogo bambusovih vršičkov, sojinih kalčkov in sušenih gob - te stvarise mi zdijo super, pa ponavadi so res smešno poceni, če primerjašrecimo s cenami v Intersparu.
Kako pa pripravljaš sojine kalčke? Jaz sem jih včeraj kupila, pa so taki ogromni in niti ne vem, kaj narediti z njimi.

Za v sendvič mi niso, ker so iz slanice - bi rajši sveže. Me pa mika kakšna solata, pa ne vem, kako se lotiti.

Jaz jih uporabljam, ko kuham jedi iz voka, solate tudi sama še nisem delala. V vok namečem različne vrste zelenjave (recimo kitajsko zelje, kak korenček, pa kalčke, bambus, kako papriko, mlado čebulico, kar je pač pri roki), lahko tudi meso, začinim s sojino omako, ingverjem, čilijem, curryjem (po navdihu) in je to hitro kosilo. Pa tudi za spomladanske zvitke pridejo prav

mayciky je napisal/aZa kaj pa je dobra ta urea?

Kot je že Katrin povedala, je vlažilna sestavina. Jaz sem navdušena nad Baleinim mlekom s 5% uree, spomnim pa se, da je bil tale Hoferjev losjon z 10% uree zelo pohvaljen na PL (sem iskala temo, pa nisem našla), pa še brez parabenov je, tako da ga bom zagotovo preizkusila. Pa kremo za roke tudi.
Sem pa žalostna, hotela sem kupiti azijske posodice, pa so tako hitro pošle, da jih nikjer več ni...

Bo treba počakati na naslednji azijski teden in upati, da bodo spet v ponudbi - upam, da bo hitro!