Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Haute Couture pomlad/poletje 2009

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
sea
Starost: 43Pridružen: 12. mar 2006Prispevkov: 1217Kraj: neskončni oceanStatus:Offline
Objavljeno: 1. apr 2009 20:06
Povezava do prispevka
Punce, kje na netu bi našla armani collezioni JAKNE za moške? Malo sem googlala, pa so večinoma ženske stvari... A je kje kakšna spletna stran prav z aktualno kolekcijo?

0
Nazaj na vrh
Buffy
Starost: 42Pridružen: 27. apr 2008Prispevkov: 277Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. jul 2009 18:32
Povezava do prispevka
Ja, HC postaja vedno bolj nosljiv - ali pa se nam morda spreminjajo merila? Smile Meni osebno je kar nekaj čudovitih zadev v letošnjih kolekcijah - prefinjena eleganca s "tistim nekaj", kar da zadevi poseben kick in ločuje HC od pret-a-porter.
Armanijeve linije so mi zelo zanimive, prav tako materiali - je pa res, da morda kolekciji ne bi škodilo malo več poguma. Simpatični sta mi "delftski" Diorjevi obleki, Alexis Mabille in Cathy Pill sta mi preveč "plain" za HC, čeprav so dejansko zelo lepi (in nosljivi!) kosi vmes. Krasen mi je Gaultier in Valentinove teksture. Barve od Elie Saab pa so mi blaaaazno dolgočasne.
Skratka, ne bi se branila kake lepe večerne obleke, čeprav je ne bi imela kam obleči. Wink

Pri make-upu me v pričujočih kolekcijah ni nič pretirano šokiralo - še vedno ne morem pozabiti tistih Mcqueenovih ust ... mi je na modni pisti všeč marsikak ekstrem, ampak tisto pa je res bilo too much. :))
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Haute Couture pomlad/poletje 2009
Stran 3 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu