Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

GLS - General Logistics Systems

Graci
Starost: n/aPridružen: 15. mar 2007Prispevkov: 360Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. mar 2008 11:43
Povezava do prispevka
Zanima me, kakšne imate kaj izkušnje s tem podjetjem?
Sama sem trenutno v čisti zmedi: dobila sem paket iz tujine (PC), v petek me je v nabiralniku čakal listek, češ da me ni bilo doma, ko je dostavljalec zvonil (ob navedeni uri sem bila zagotovo doma, pa tudi zvonec mi dela). Na listku je bila stevilka, ki sploh ne dela, tako da sem morala na internetu iskat stevilko, kam naj sploh poklicem. Ko sem klicala v petek, se ni nihce oglasil. Vceraj sem v nabiralniku spe nasla listek, ces da me spet ni bilo doma ob napisani uri (kar spet ni res), tokrat je bila na listku napisana mobilna telefonska. Najprej sem klicala na sedez podjetja, saj me je zanimalo kaj je zdaj s paketom, povedala stevilko paketa, nakar mi je gospa rekla, da me poklice nazaj, ker ji ne odpre strani. Klica seveda nisem docakala. Nato sem klicala na mobilno stevilko (predvidevam da od dostavljalca), kako je zdaj s paketom, bil je skorajda nesramen, ces, naj ga pridem sama iskat. Ko sem vztrajala, da mi ga pripelje in dejansko pozvoni, sva se dogovorila, da mi ga pripelje danes dopoldne. Ker paketa seveda ni bilo, sem ga malo prej ponovno poklicala in rekel mi je, da paketa zame nima, da ga ni dobil iz skladisca, da sva bila sicer zmenjena, ampak mi paketa ne bo pripeljal. Klicala sem se na sedez podjetja, kjer mi niso znali povedati, zakaj mi paketa danes ni pripeljal in naj bi ga dobila jutri. Vse skupaj se mi zdi skrajno neprofesionalno in zato me zanima, ce je se kdo imel podobne izkusnje, ali imam samo jaz taksno nesreco?
0
Nazaj na vrh
Mis
Starost: n/aPridružen: 16. sep 2005Prispevkov: 1707Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. mar 2008 17:08
Povezava do prispevka
Joj jaz sem imela z njimi hud konflikt.
Na mojem listku je bila le 090 številka, ki sem jo poklicala vsaj 5x pa razen posnetega sporočila ni bilo odziva (seveda so imulzi veselo tekli). Nato sem klicala na njihov sedež, kjer se niso hoteli pogovarjati z mano, ker je za pakete namenjena 090 številka. No takrat mi je prekipelo in sem poklicala prodajalca (na srečo je šlo za slovensko spletno trgovino) in sem jim povedala, da je to moj zadnji nakup, ker ne mislim zapravljati svojega denarja za 090 pogovore. Prodajalec je potem uredil, da so mi paket dostavili še 1x.
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 42Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. mar 2008 17:34
Povezava do prispevka
Jaz imam podobne izkušnje s TNT. Nonstop so mi metali listek v nabiralnik, pa nikoli niso sploh pozvonili če je kdo doma. vedno sem ob nakupu napisala GSM in sem mislila , da me bodo prej kontaktirali, ker jaz ne bi  delala 30km brezveze... Bi prej poklicala.
 
Jaz sem vedno poklicala na navedeno kontaknto, ki je bila napisana na listku. Nazadnje sem se dogovorila, da mi pripelje naslednji dan, povedala sem mu do kdaj bom doma in ga ni bilo... jaz pa tudi ne morem čakat celi dan doma... Ko sem klicala je bil nedosegljiv. Naslednji dan mi je dostavil paket enkrat dopoldne in me klical na gsm, da kje sem in sem mu povedala da sem v službi in da ne bom dopusta jemala, zato da bom njega doma čakala. Pa povedala sem mu tudi, da sva bila prejšnji dan zmenjena.
 
Tako da..  In tudi v službi sodelujemo z njimi in je sam križ z njimi. Operterje imajo zelo nesramne, da bi včasih koga kar
 
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
romy
Starost: -14Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. mar 2008 19:35
Povezava do prispevka
OMG, kake probleme imate Jaz imam na srečo same pozitivne izkušnje in sem si že rekla da če bom kaj večjega ali bolj posebnega pošiljala se bom gotovo za kako "privat" pošto odločila. Sedaj me je kar minilo...
0
Nazaj na vrh
xtinax
Starost: 15Pridružen: 15. mar 2004Prispevkov: 4071Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. mar 2008 19:43
Povezava do prispevka
S hitrimi poštami nimam slabih izkušenj (s Pošto Slovenije je stvar malo drugačna) edino enkrat sem nesla pošiljko na DHL v Trzin in jo je uslužbenka tam lepila, pa se ji je na selotejp prilepilo za pol nohta živo rdečega laka za nohte, ki je ostal pripopan pod selotejpom na pošiljki, in to je ona mirno "spregledala". Ko sem jo vljudno opozorila (šlo je za uradno pošiljko zahtevnim strankam) je zavijala z očmi in z blazno težavo odstranila tisto nesnago.
0
Nazaj na vrh
Graci
Starost: n/aPridružen: 15. mar 2007Prispevkov: 360Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. mar 2008 20:13
Povezava do prispevka
Tudi pri meni je bila kar ena 090 številka, kjer se ni nihče oglasil. Danes sem šla osebno tja (ker se mi pač mudi) in sem še tam čakala pou ure (brez pretiravanja), čeprav sem bila edina stranka, ker se je uslužbenki zdelo bolj pomembno zafrkavat z enim frajerjem. Poleg tega je bil paket popolnoma umazan, zalepljen zelo zelo malomarno, na eni strani celo strgan (vendar je bilo hvalabogu vse ok z izdelki). Groza.
0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 42Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 19. mar 2008 10:54
Povezava do prispevka
Z GLS imam izredno slabe izkušnje. Mi imamo zbiralne škatle za Rdeče noske, kamor odlagamo odpadne tonerje. Eno podjetje potem te kartuše reciklira in od vsake kartuše da Rdečim noskom 1€.
No, te škatle pa odvaža GLS.
Prvič mi sploh ni prišel po škatlo. Potem sem klicala Embo (podjetje, ki zbira kartuše) in se pritožila. Po pritožbi je dostavljalec prišel.
Zdaj drugič sem spet klicala Embo. Dostavljalca sem tisti dan, ko bi moral priti, srečala v trgovini in ga povprašala, če bo kaj prišel k nam, da imamo paket. Ja, itak. Je rekel, da se oglasi čez kakšno uro. Paket ga je čakal zunaj (ker je bilo že konec delovnika), njega pa od nikoder. Ponoči je deževalo in škatla se je razpackala, ker se je zmočila. In sem spet imela delo. No, potem pa frajer kliče v ponedeljek in reče, da ni imel časa oglasiti se in da pride jutri. Itak, da ga ni bilo.
Danes sem pa spet klicala Embo, kako neresni so dostavljalci in mi gospa na oni strani pravi, da so jo tudi danes že klicali iz Velenja, da se je eno podjetje tudi pritožila glede GLS-ja.
Neresno. Jaz z njimi NIKOLI NIKOLI ne bom sodelovala.
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Starost: 44Pridružen: 23. feb 2006Prispevkov: 656Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 19. mar 2008 12:27
Povezava do prispevka
Mam dobre izskunje in z DHL in TNT. Valda nikol ne dostavijo mi takrat ko sem doma ampak itak poklicem tja pa recem da bom prsu iskat in je. DHL je v Trzinu, TNT pa v BTCju tko da mi vzame ene 15 min.
 
Sem pa tud ze se zmenil direktno z dostavljalcem in sva se zmenla sredi mesta, sla na cik in kavico, mal pocvekala in je.
 
Mogoce mam pa sreco.
0
Nazaj na vrh
CantLoveCantHurt
Starost: 33Pridružen: 25. sep 2008Prispevkov: 2109Kraj: MemoriaStatus:Offline
Objavljeno: 14. jan 2013 18:21
Povezava do prispevka

Jaz tudi ne maram kaj dosti GLSja mi njihov odnos ni všeč plus to da dlje traja da dobim paket, če naročim kaj raje izberem Pošto Slovenije (kjer paket dobim ob 7ih zjutraj in v najkrajšem možnem času) ali pa DPD.

Yesterday, upon the stair,I met a man who wasn't there. He wasn't there again today. I wish I wish he'd go away...
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
GLS - General Logistics Systems
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Profesorica je razkrila, da je uživanje mesa nujno za duševno zdravje, saj veganska hrana ne vsebuje ključnih hranil.