Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Fantu ni do seksa

Pojdi na stran 1 , 2
plesalka86
Starost: n/aPridružen: 26. mar 2007Prispevkov: 65Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2012 8:52
Povezava do prispevka
Joj, kar ne morem verjet v kakšni situaciji sm se znašla... Kakšno vaše mnenje bi mi prišlo zelo prav, ker se nimam s kom pogovorit in ne vem več kaj je prav in kaj ne.
 
Pred slabim mesecem sem spoznala enga fanta, za katerega sm nekako začutila, da je tisti "pravi", všeč mi je bil po videzu, v večini všeč njegovo razmišljanje, karakter... skratka zdaj ugotavljam, da sem se "zatrapala"(praktično edini, pri katerem se mi je to tako očitno zgodilo). On je bil tudi zainteresiran, dobivala sva se nekajkrat na teden, ko sva bla skupaj sva pozabila na čas, res se mi je zdelo, da sva se ujela. Dejansko bi bla njegova prva resna zveza, tudi izkušenj v sexu nima veliko (sam to nisem hotela jaz obešat na veliki zvon), nej bi blo pa to zato, ker temu ni posvečal pozornosti in se je usmerjal v kariero. Za mano pa je šest letna zveza iz katere sem potegnila neke vzorce oz. pričakovanja kakšna naj moja naslednja zveza ne bi bila. Star je 27, jst pa 26.
 
No, problem se je pojavil pri spolnosti, on ni hotel hitet, zapazila sem neke težave z erekcijo, za katere on pravi, da je zaradi nesproščenosti in stresa, ki ga trenutno preživlja v službi (menjavanje delovnega mesta, pritiski, slab delovni kolektiv) in da zato ni sproščen in mu ni do seksa. Imela sva priložnost imeti na razpolago posteljo, pa se ni zgodilo praktično nič, samo spala sva skupaj in se malo božala, poljubljala, do tu vse super, čustveno,  vendar z njegove strani ni bilo nobene želje po kaj več, strasti, ki se nekako pričakuje... No, pol čez en dan, sem mu izpostavila to in njegov odgovor je bil v smislu, da "dokler ne doseže zadanega cilja v službi, da verjetno tudi v ljubezni ne bo vse štimalo". Pa sm rekla, da pol je boljše, da prekineva, ker nočem imet polovičarskega odnosa. In se je strinjal. Zdej mi je žal, ker sem mogoče pretiravala z nepotrpežljivostjo... verjetno zaradi dejstva, ker sem v svoji prejšnji zvezi imela težave v spolnosti, ko njemu sploh ni bilo do seksa in če je do tega prišlo, je bil brez čustev z njegove strani (sam "praznjenje jajc")... Tu mislim, da ne bi bilo tako, ker je bil drugače ful nežen in pozoren, pa me je vseeno strah.
 
Kaj naj naredim? Naj ga poskušam pridobit nazaj in pač potrpim, da to njegovo obdobje mine in upam, da se bova potem ujela? Naj ga prebolim in pozabim? Čist sm zaprepadena, res sem imela velika pričakovanja... in zdej sm kot riba na suhem...
 
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 6018Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2012 9:28
Povezava do prispevka
Mislim, da si se malce prenaglila z razhodom, ampak mene skrbi izjava, da dokler ne bo nekaj dosegel v službi, tudi v ljubezni ne bo vse štimalo. Tukaj ti povsem izvisiš, ker če je karierist, ki je postavljal ljubezen na stranski tir do sedaj, bo to delal tudi še naprej in vedno se bodo pojavljali višji cilji. V nedogled se pa na službo in stres tudi ne more zgovarjati.
0
Nazaj na vrh
JoLynn
Starost: n/aPridružen: 17. nov 2010Prispevkov: 1285Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2012 9:39
Povezava do prispevka
Res je, zaradi službe se pač ne gre zgovarjati, da v sexu ne štima. Saj se zgodi kakšen dan, dva, da si pod stresom, ampak da bi se človek v današnjem času zgovarjal, da v sexu ne štima, ker je v službi pod stresom, se meni pač zdi nesprejemljivo. Kajti vedno je nekaj, najprej fax in izpiti, potem iskanje službe, brezposelnost, nato nova služba, stres zaradi preobremenjenosti v službi, morebitno menjavanje službe... skratka stres brez konca in kraja, nikoli konca le-temu.

Tako da jaz mislim, da se nisi nič prenaglila z razhodom. Počakaj, da poštima kar pač ima za poštimati, mogoče bo takrat on prišel do tebe in te prosil za še eno priložnost, če ne pa pač ne, "move on".
0
Nazaj na vrh
plesalka86
Starost: n/aPridružen: 26. mar 2007Prispevkov: 65Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2012 10:07
Povezava do prispevka
Ja, izgovor je recimo stres v službi, sicer ga ne doživljam kot čistega karierista, ampak nekoga, ki si je nek cilj v določenem podjetju zadal in je dobil priložnost, da to uresniči. Sej to razumem, ker bom tudi sama verjetno doživljala veliko stresa, ko bom službo najdla, sam vseeno si nisem mislila, da to lahko tako vpliva na njegovo željo po spolnosti, sploh ker mi je večkrat rekel, da sem nanj pozitivno vplivala in da je zato tudi lažje prenašal ta stres.
Aja drugo bi blo pa verjetno tud to, ker nima tolk izkušenj in je zarad tega nesproščen, sicer sem mu rekla, da nej se zarad tega ne obremenjuje... Ne vem no...
0
Nazaj na vrh
JoLynn
Starost: n/aPridružen: 17. nov 2010Prispevkov: 1285Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2012 10:30
Povezava do prispevka
Meni se tudi zdi, da je stres uporabil kot izgovor in da je problem bolj v tem, da ga je sram njegove neizkušenosti. Kaj pa če bi ti dala pobudo? Morda le ne ve kako bi začel... Mislim, da če bi prišlo do enega resnega strastnega poljubljanja med vama, ga ni zdravega 27 letnega heteroseksualnega moškega, ki bi se lahko uprl sexu, pa stres gor ali dol.
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 6018Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2012 10:32
Povezava do prispevka
Mogoče je pa problem v tem, da ni tiste fizične privlačnosti? Če vse štima in se osebnostno ujameta, je res čudno, da je stres tolikšen faktor. Mogoče še kot je JoLynn omenila- neizkušenost in nervoza, povezana s tem, ampak pri 27-ih letih mi pomanjkanje samozavesti res ne gre v glavo. Ajde, pri najstniku ne rečem, ne pa pri odraslem moškem.
0
Nazaj na vrh
BlackCat
Starost: 38Pridružen: 24. jun 2007Prispevkov: 850Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2012 11:09
Povezava do prispevka
Jaz sem pa pomislila da je mogoče fant aseksualen? Nekaterim to ni tak faktor v življenju, ki bi jim bil nujen in ga enostavno ne pogrešajo. Lahko da sploh ni privlačnost. Na začetku zvzez se itak obema ponavadi trgajo gate...eni pa pač enostavno niso za to. Poznam kar nekaj ljudi, ki so v zvezi, jih partner privlači, vendar jim seks ni nek pomemben faktor. Dovolj jim je že pogovor, držanje za roke, ležanje na kavču. Težava pa nastane, ko je drugi partner bolj seksualen.
A moment of silence...
0
Nazaj na vrh
JoLynn
Starost: n/aPridružen: 17. nov 2010Prispevkov: 1285Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2012 13:06
Povezava do prispevka
Jaz mislim, da na začetku odnosa problemov v spolnosti ne bi smelo biti. Pika. Vsaj ne s kvantiteto in poželenjem, kvalliteta se dodaja z leti in spoznavanjem. Če bi mi bil tip res zelo všeč in bi se mi zdelo, da drugače vse štima, potem bi mu mogoče dala še eno šanso in bi počakala, da poštima v službi kar ima za poštimat, drugače pa ne. Praviš da se je tudi on kar strinjal, da prekineta stike? Potem je po mojem mnenju to to, da bi ga zdaj klicarila in hotela še eno šanso, se mi zdi brezveze. Naj on pride do tebe, ko/če mu bo do tega.
0
Nazaj na vrh
plesalka86
Starost: n/aPridružen: 26. mar 2007Prispevkov: 65Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2012 13:08
Povezava do prispevka
Hvala za mnenja. Sam mi je pravil, da sem mu všeč fizično... tako da ne vem kako je s to privlačnostjo, ali dejansko je ali ne. Kar se tiče pa aseksualnosti, ne vem, rekel mi je, da mu je seks pomemben, da mu ne gre sam za "praznenje jajc", sicer pa si predstavljam, da je moškim težko priznat, da je na tem področju kej narobe oz. da odstopa od pričakovanj... to me skrbi, tako da ženska pol pogosto pomisli, da je z njo kej narobe...
 
Edit: Hm, sem razmišljala, da bi ga vseeno poklicala, da bi poskušala bolj konkretno zvedet za kaj gre, predvsem da mu povem kaj sama doživljam in da potem njemu pustim, da se odloči (ker pogovor prej je tekel po msn, kjer nimava ravno poz. izkušenj). Ne vem no... zdi se mi da bom zamudila dobro priložnost, če pustim pri miru... res, čist se mi rola. Da bi me pa on kontaktiral ne vem, ker se mi zdi, da je precej trmast oz. ne vem, če je to ravno najbolj ustrezen izraz...
0
Nazaj na vrh
JoLynn
Starost: n/aPridružen: 17. nov 2010Prispevkov: 1285Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2012 13:17
Povezava do prispevka
Jaz po pravici povedano ne poznam nikogar, ki bi bil aseksualen, tako da ne vem kako to gre pri takih osebah. Si sploh ne želijo seksa NIKOLI, ali kako? Dobro, itak da imajo nekateri večji, nekateri manjši libido, ampak da nikoli ne bi občutili želje po spolnosti, to mi je nekako skregano z osnovno potrebo človeka po reprodukciji.

Plesalka86, kar ti je sam rekel vseeno vzemi malo z rezervo. Če ti je rekel, da mu je spolnost pomembna, potem pa nima potrebe po spolnosti, se tu nekaj ne ujema. Dobro, recimo, da je res pod zelo zelo velikim stresom v službi, seveda je tudi to možno, da ne bomo nepošteni. Si ga vprašala koliko časa še pričakuje da bo tako? Gre samo trenutno za kakšen tak projekt v službi, ali je tako več ali manj vedno?
0
Nazaj na vrh
SwanHeart
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 1527Kraj: Nekje v temi s prekrizanimi rokamiStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2012 13:25
Povezava do prispevka
Nevem, sam izgovor glede sluzbe meni ne gre skp. Privlacnost gor al dol. Meni se tud zdi, da mu je malo nerodno, ker nima izkusenj, si pomislila da je celo devicnik bil dokler nis ti prsla? Pomoje mu je nerodno in to dozivlja kot frustracijo in se izgovarja na sluzbo. Normaln 27letnik bi komaj caku da ga vtakne noter, sluzba gor al dol.

Sicer pa js ne bi rinla vanj. Mel je priloznost bit z res dobro punco, ni je izkoristil. Torej... let it go. Ceprav verjamem da se ti rola.
There is only 1 part of the universe you can change and that part is your own self.
0
Nazaj na vrh
plesalka86
Starost: n/aPridružen: 26. mar 2007Prispevkov: 65Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2012 13:28
Povezava do prispevka
Ja to nej bi neki časa trajalo, vsaj do novega leta, ima pa po njegovih pripovedovanjih skrajno neprijetne sodelavce, take, ki eden drugmu privoščijo napake in nej bi bil še zarad tega tolk "motiviran" da mu uspe.
 
Jst sm tud mnenja, da bi moglo bit seksa na začetku još pa još, se pravi kvantitativno precej, kvaliteta pa  bi se pol s spoznavanjem nadgrajevala... Sam sej pravim, da bi čist sam zarad moje nestrpnosti vrgla "puško v koruzo" ne vem, da si ne bi pol očitala kaka budala sm bla...
 
Edit: No, si nism mogla drugače, sm ga klicala, pa mi je prekinil... Na moj sms, da če to pomeni, da hoče mir, pa odgovoril, da mi noče nudit polovičarskega odnosa. Tko da zadeva zaključena... Vsaj v glavi.
0
Nazaj na vrh
JoLynn
Starost: n/aPridružen: 17. nov 2010Prispevkov: 1285Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2012 14:33
Povezava do prispevka
Mislim, da ti je s tem vse povedal. Sedaj vsaj veš, da si nimaš kaj očitati. Dobro, da si to ugotovila sedaj in ne po več mesecih ali celo letih. Boš imela pa naslednjič več sreče. Hug
0
Nazaj na vrh
SwanHeart
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 1527Kraj: Nekje v temi s prekrizanimi rokamiStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2012 17:59
Povezava do prispevka
plesalka86 je napisal/a
Edit: No, si nism mogla drugače, sm ga klicala, pa mi je prekinil... Na moj sms, da če to pomeni, da hoče mir, pa odgovoril, da mi noče nudit polovičarskega odnosa. Tko da zadeva zaključena... Vsaj v glavi.


Ojoj...
mah... to da ti noce nudit polovicarskega odnosa je pomoje samo izgovor, ker nima jajc d bi ti povedu d mu ni za bit s tabo. Kakorkoli... zasluzis si boljsega. Ocitno si se zmotla pri presoji da je neki posebnega. Ceprav zdej zgleda ful hudo, je to samo signal, da te nekje caka neki boljsega in en fant ki bo komaj caku da se pojesta. let it go.
There is only 1 part of the universe you can change and that part is your own self.
0
Nazaj na vrh
mijauuu
Starost: 37Pridružen: 9. avg 2009Prispevkov: 1045Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2012 22:05
Povezava do prispevka
Ma... Čeprav meni se zdi, da ga je lahko samo sram, ker morda nima toliko izkušenj ali ima kakšno resnejšo težavo (kdaj po forumih zasledim obe težavi)... pa se ni hotel še izpovedat... če se šele slab mesec poznata in sta se dobivala le nekajkrat na teden... mogoče bi potreboval samo več časa, da se odpre... kakorkoli... z sms-om je verjetno vseeno povedal dovolj... Čeprav lahko spet interpretiraš na različne načine...
https://www.facebook.com/panchidorchi
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Fantu ni do seksa
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zvezdnice, kot so Jennifer Lawrence, Kate Hudson, Serena Williams in Emma Stone so na rdeči preprogi zažarele v (kot) poročnih oblekah.