Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Fant kadi travo

plavusa
Starost: n/aPridružen: 7. okt 2011Prispevkov: 2Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. okt 2013 21:42
Povezava do prispevka

Helou Smile večkrat prebiram forum in morem rečt da večkrat najdem kak koristen nasvet Smile sama imam kr resno težavo ampak temo na to stvar še nisem tu zasledila..uglavnem..s fantom sva skupaj skoraj 2 leti..nasplošno se izredno ujameva,sva podobnega mišljenja in imava podobne cilje v življenju. skratka vse super. edina in izredno naporna težava med nama je njegovo redno uživanje marihuane. zaradi tega se prepirama konstantno 1 leto. vedno znova in znova njegove prazne obljube da bo prenehal,pustil družbo s katero to počne. bilo je že tudi tako da je lagal da je v službi a bil je s svojo družbo in seveda zadet. rizle,marihuano itd.vsepovsod skriva,celo v avtu pod sedežem. nikakor noče opustit te grde razvade tako da sploh več ne vem kaj naj naredim. sem že tudi pavzo naredila za kratek čas in mu po tednih jokanja oprostila in vrjela da bo boljše. vsakič ko pride do prepira joka kot otrok in obljublja da bo prenehal a na koncu ista pesem. ne zdrži še en mesec brez tega. naj še povem da je on izredno svobodoljuben tip, ki mu človek težko postavi mejo. stara sva pa 25 let in vsaj jaz pričakujem neko resnost in usmerjenost na prihodnost. nikakor se ne morem odločit ali ga naj zapustim ali naj vztrajam in upam da bo prenehal.vsekakor pa v vezi nisem srečna ker me zelo mori in ubija to njegovo početje. prosim za nasvet/mnenje..

0
Nazaj na vrh
ninnna
Starost: 39Pridružen: 18. jan 2006Prispevkov: 2123Kraj: pod kovtromStatus:Offline
Objavljeno: 25. okt 2013 23:06
Povezava do prispevka

Koliko pa kadi? Ali so okvarjene standardne interakcijske funkcije in obstaja samo premica kuca-poso-joint-mancisi-spat? A sicer kaj produktivnega pocne v zivljenju in ima aspiracije?

takole je, obstajata dva tipa listavcev. Eni so bluzeci pasivci, drugi normalno funkcionalni, ki so se vedno polni energije in jim trava nekako pomiri hiperaktivnost.

Ce gre za listavost prvega tipa ne mores spremeniti nic, dokler se sam ne odloci bo kadil za tvojim hrbtom. Ce sicer normalno funkcionira in je dejaven, potem seveda premisli ali ima zveza smisel in kako do kompromisa.

How come Barbie never got pregnant? Ken always came in another box
0
Nazaj na vrh
Orion
Starost: 37Pridružen: 3. mar 2010Prispevkov: 857Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. okt 2013 9:02
Povezava do prispevka

Se strinjam z ninnno, odvisno, koliko in zakaj kadi. Bližnji sorodnik je tudi dal skozi eno obdobje "eksperimentiranja", zdaj pa se je umiril, hodi v službo, s punco sta se preselila v svoje stanovanje, ampak še vedno občasno skadi kak joint, ker pravi, da ga pomirja in sprošča.

Dokler on še vedno normalno funkcionira v življenju in ima še druge cilje razen kajenja marihuane, je to imo čisto primerljivo s tem, da gre v petek zvečer s kolegi na pivo. Je pa seveda odvisno od tebe, koliko si se pripravljena s tem sprijazniti oz. to sprejeti. Če pa cele dneve ne počne nič drugega kot kadi marihuano, pa tega jaz tudi ne bi tolerirala in bi ga hitro postavila pred ultimat.

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Fant kadi travo
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo