Ah, kar nekaj

Sicer se strinjam, da si je Anžej bolj zaslužil nastop v finalu kot prenekateri nastopajoči, recimo ena ženska (ne spomnim se imena države) v rdeči obleki, dolgi skodrani blond lasje - kriza, sem bila primorana prešaltat kanal.
Glede zmage Lordov - pomoje je veliko pripomogel shock value in pa seveda najbrž vneto glasovanje pripadnikov te vse bolj razširjene subkulture in pa tudi ostalih, ki so naveličani običajnih zadev.
Moj absolutni favorit so bili pa Hari Mata Hari, čeprav sem šele danes videla/slišala njihov nastop. Sem kar obnemela, tako lep komad in prelepa predstavitev; po mojem mnenju (pozor, MOJEM (da ne bo zamer)) kvaliteta pesmi Hari Mata Hari glede na besedilo, melodijo ter glas pevca nekajkrat presega zmagovalno.
Celotna organizacija dogodka je bila v redu, čeprav malce neotesano občinstvo s svojimi boo-ji in predvsem velika "tuga", razen, ko je kdo omenil Grčijo so bili vsi na nogah. In še kritika na račun Mojce Mavec in v zadnjem delu oddaje, Anžeja Dežana. Ma, kako sta bila nadležna s svojimi dostikrat na meji z neumnim komentarji, totalno nepotrebno govoričenje o stvareh, nepovezanih z Eurosongom in neko režanje ter blebetanje. Mislim, da bi se jaz tudi brez tega odlično znašla pred TV zaslonom.