sunshine85 je napisal/a.......
zagotovo pa bi ji mogli odstranit naziv kot izbor za "najboljšo " evropsko pesem 
.
.......še mal pa se bodo kriteriji tko dvignili da izvajalec ne samo da ne bo moral peti ,ampak hkrati tudi izvajati trojne salte v zraku , bruhati ogenj in zraven če poskrbeti da bo slon izginil.
Sunshine se zelo strinjam s tabo....jaz bi tudi resno razmislila ali naj sploh hodimo na to tekmovanje, kot vse kaže sploh nikoli več ne bomo prišli v finale. Najprej so govorili, da ne pridemo naprej, ker nas nihče ne pozna, ker smo majhni...itd, vendar, saj je še veliko vzhodnih in balkanskih držav, ki so tudi "nepoznane" , ki so se tudi pred leti odcepile od prejšnje njihove države, pa so skoraj vsako leto uspešne ali celo zmagajo (Litva, Latvija). Tako, da mislim, da ni to razlog, da mora biti kaj drugega, ne vem, premajhna izvirnost, koreografija....ne vem...
Naslednje leto jih bo iz pred izbora šlo naprej celo samo 6 držav, tako, da ...... sploh pa se mi ne zdi prav in to potem NI pravično tekmovanje, če gredo naprej v vsakem primeru (če so slabe ali dobre) države, ki največ prispevajo v evro-fond.....to zame potem ni nobeno tekmovanje, ker na vse pravih tekmovanjih vsi nastopajoči tekmujejo pod istimi pogoji!
Zelo mi je žal za Anžeja, ker se je res ves čas zelo trudil.
SPA, pa tudi vsa moja družina je slišala, da je bilo nekaj narobe kar se tiče ozvočenja (vokalov?), nekaj ni bilo prav

......isto je bilo pri Sestrah...zakaj se to vedno nam dogaja

?....joj, jaz bi se full zabunila in bi zahtevala ponovitev nastopa....
Meni je bila všeč

Bosna (sem zanjo tudi glasovala), pa Rusija

(dober vokal, dečko obvlada, tudi koreografija je bila super), Ciper (tudi zelo dober vokal), tudi Lordi-Finska so bili face, gre kar v uho njihova pesem, celo Albanec ni razočaral....Makedonka pa fullll luškana, čeprav je pesem bolj tako-tako....
Nikakor pa ne razumem kako je šla lahko naprej Turčija

, meni je bila res grooooozzzna pesem in tista "fat steznik Barby"

(verjetno so vsi turki v Nemčiji in drugod po Evropi glasovali zanjo).
V redu, za Islandijo in Litvo še nakako razumem, ker je šlo za neko parodijo...
Grozne

so mi pa bile še, Portugalska, Monaco (res nikakve tele dve), Belorusija, Irska (too much nekega nepotrebnega jokanja

).
Uff, sem se razpisala...
Nikke