Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Evrovizija 2006

Pojdi na stran 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12
Majchy*
Starost: 40Pridružen: 10. maj 2006Prispevkov: 1238Kraj: *somewhere I belong*Status:Offline
Objavljeno: 18. maj 2006 23:31
Povezava do prispevka
Ja ravno to ji vleče naprej...Ker so čisto nekaj ekstra, nekaj drugačnega.
Samo niso za moj okus. Bomo videli kaj bo pokazal finale.
0
Nazaj na vrh
Kirka
Starost: 43Pridružen: 12. apr 2004Prispevkov: 3553Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 18. maj 2006 23:37
Povezava do prispevka
Edina, ki mi je bila všeč je bila Bosna. Vsi ostali so pa 
Tut Anžej ima meni kar nekaj pesem. Pesem, ki je podobna 80% ostalim, ki imajo skoraj identičen-zlajnan refren. In mi je čisto brezveze gledat zadnje čase evrovizijo, ker so si vse pesmi itak podobne, vse naše pesmi pa hočejo bit podobne skandinavskim (nek kvazi pop). Edini, ki še rešujejo evrovizijo, so balkanci. Ker si upajo peti v svojem jeziku in ne podlegajo modnim trendom. Ampak predstavljajo svojo državo. In so zato zame .
Tako, da go Bosna, go Bosnaimage file name: 2k12382bada6.gif

[color=orange:ddc61ba942]
0
Nazaj na vrh
Axe
Starost: 47Pridružen: 2. jul 2005Prispevkov: 17Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. maj 2006 23:56
Povezava do prispevka
Hard Rock Hallelujah!
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 18. maj 2006 23:58
Povezava do prispevka
quote:8bf5750d53="Majchy*"
Ja ravno to ji vleče naprej...Ker so čisto nekaj ekstra, nekaj drugačnega.
Samo niso za moj okus. Bomo videli kaj bo pokazal finale.

se strinjam Wink
0
Nazaj na vrh
sunshine85
Starost: n/aPridružen: 4. apr 2006Prispevkov: 742Kraj: vsako minuto drugjeStatus:Offline
Objavljeno: 19. maj 2006 6:25
Povezava do prispevka
Meni niti ena pesem ni fuuuul dobra in imam občutek da je Eurosong postal tekmovanje za najbolj butasto evropsko pesem.Izvajalci prov tekmujejo kdo bo večji idiot izpadel.Da ne omenjam nekaterih izvajalcev videnih včerej ( si ne morem pomagat da vseno ne pogledam prenosa - upanje umre zadnje Smile ) ........sej niti ne vem iz katerih držav so, ampak enih par pičkic oblečenih v mini mini krilca iz njih pa prihaja tak glas , da te direkt na wc prime. Wink
Eurosong je zame tko res čist zabavna prireditev , kjer se lahko malce norca delaš pa se zraven še fajn nasmeješ , zagotovo pa bi ji mogli odstranit naziv kot izbor za "najboljšo " evropsko pesem  .
Moram pa priznat da se sploh iz daljne preteklosti najde kakšen dober komad ,katerga melodija ti po 20 letih ne gre iz glave. Samo to kar pa danes predstavljajo - joj .Kaj smo res tko na koncu ubupa , da se res ne spomnijo več nič dobrega ,kjer glavni cilj ne bo naredit šov ampak dobro glasbo -še mal pa se bodo kriteriji tko dvignili da izvajalec ne samo da ne bo moral peti ,ampak hkrati tudi izvajati trojne salte v zraku , bruhati ogenj in zraven če poskrbeti da bo slon izginil.
Sej vem da nakladam,samo sem prov razočarana nad tem kar slišim vsako leto - je pa to samo moje mnenje seveda , vsak ima svoj okus.
0
Nazaj na vrh
sashy
Starost: 33Pridružen: 18. feb 2006Prispevkov: 437Kraj: šk.lokaStatus:Offline
Objavljeno: 19. maj 2006 6:27
Povezava do prispevka
veliko pesmi je prišlo v finale , ki so meni
mislim da bi morala v finale priti tudi anžej in kate rain
0
Nazaj na vrh
Anina
Starost: 123Pridružen: 15. jan 2006Prispevkov: 7001Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. maj 2006 7:52
Povezava do prispevka
Sem gledala samo Anžejev nastop, tako, da drugih ne morem komentirati.
Priznam, da sem pa letos le po tihem upala, da bi prišli v finale...pa
je žal to tekmovanje držav in ne pesmi. Sej ne rečem, da je njegova
pesem ful dobra, ampak Anžej ima energijo, glas in je marsičesa
sposoben. žal mi je, da ni šel naprej...
0
Nazaj na vrh
cunimuni
Starost: n/aPridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 1276Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. maj 2006 8:28
Povezava do prispevka
Meni ima letos sicer dober komad Nemčija, ki je pa že itak v finalu-
Texas Lightning: No, no never.
Drugače mi je bila pa v polfinalu všeč tudi Švedska...Finci pa sploh niso bli tako slabi-pač niso za na Evrovizijo, komad je pa kul.
www.natasamedvesek.com
0
Nazaj na vrh
ninnna
Starost: 40Pridružen: 18. jan 2006Prispevkov: 2123Kraj: pod kovtromStatus:Offline
Objavljeno: 19. maj 2006 9:04
Povezava do prispevka
Axe je napisal/a
Hard Rock Hallelujah!

točno tako! izvirnost ne škodi...

drugače cel polom: monako, coco dance (ooooo, groza, groza od piskanja), zadnja pevka (wannabe moulin rouge)litva, ciper (kje je našla groteskno rumeno obleko, ki ji je dodala 10kil?? pesem tudi obup) in še marsikatera...

vse v istem stilu...

se pa nasmeješ.
How come Barbie never got pregnant? Ken always came in another box
0
Nazaj na vrh
Nikke
Starost: n/aPridružen: 30. jan 2006Prispevkov: 942Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. maj 2006 10:14
Povezava do prispevka
sunshine85 je napisal/a
.......zagotovo pa bi ji mogli odstranit naziv kot izbor za "najboljšo " evropsko pesem  .
.......še mal pa se bodo kriteriji tko dvignili da izvajalec ne samo da ne bo moral peti ,ampak hkrati tudi izvajati trojne salte v zraku , bruhati ogenj in zraven če poskrbeti da bo slon izginil.

Sunshine se zelo strinjam s tabo....jaz bi tudi resno razmislila ali naj sploh hodimo na to tekmovanje, kot vse kaže sploh nikoli več ne bomo prišli v finale. Najprej so govorili, da ne pridemo naprej, ker nas nihče ne pozna, ker smo majhni...itd, vendar, saj je še veliko vzhodnih in balkanskih držav, ki so tudi "nepoznane" , ki so se tudi pred leti odcepile od prejšnje njihove države, pa so skoraj vsako leto uspešne ali celo zmagajo (Litva, Latvija). Tako, da mislim, da ni to razlog, da mora biti kaj drugega, ne vem, premajhna izvirnost, koreografija....ne vem...
Naslednje leto jih bo iz pred izbora šlo naprej celo samo 6 držav, tako, da ...... sploh pa se mi ne zdi prav in to potem NI pravično tekmovanje, če gredo naprej v vsakem primeru (če so slabe ali dobre) države, ki največ prispevajo v evro-fond.....to zame potem ni nobeno tekmovanje, ker na vse pravih tekmovanjih vsi nastopajoči tekmujejo pod istimi pogoji!

Zelo mi je žal za Anžeja, ker se je res ves čas zelo trudil.

SPA, pa tudi vsa moja družina je slišala, da je bilo nekaj narobe kar se tiče ozvočenja (vokalov?), nekaj ni bilo prav......isto je bilo pri Sestrah...zakaj se to vedno nam dogaja?....joj, jaz bi se full zabunila in bi zahtevala ponovitev nastopa....

Meni je bila všeč Bosna (sem zanjo tudi glasovala), pa Rusija (dober vokal, dečko obvlada, tudi koreografija je bila super), Ciper (tudi zelo dober vokal), tudi Lordi-Finska so bili face, gre kar v uho njihova pesem, celo Albanec ni razočaral....Makedonka pa fullll luškana, čeprav je pesem bolj tako-tako....

Nikakor pa ne razumem kako je šla lahko naprej Turčija, meni je bila res grooooozzzna pesem in tista "fat steznik Barby"  (verjetno so vsi turki v Nemčiji in drugod po Evropi glasovali zanjo).
V redu, za Islandijo in Litvo še nakako razumem, ker je šlo za neko parodijo...
Grozne so mi pa bile še, Portugalska, Monaco (res nikakve tele dve), Belorusija, Irska (too much nekega nepotrebnega jokanja).

Uff, sem se razpisala...

Nikke
0
Nazaj na vrh
nn
Starost: 39Pridružen: 6. jun 2005Prispevkov: 348Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 19. maj 2006 11:45
Povezava do prispevka
Meni je bila tudi všeč Bosna. Čudi pa me, zakaj Albanija ni prišla v finale....
Meni je všeč to, da poje država v svojem lastnem jeziku in da ima nekaj narodnega.

Polom: Islandija, Litva in Finska. Kako si sploh upajo dati kaj takega na Eurovizijo.
0
Nazaj na vrh
*urška*
Starost: 41Pridružen: 31. jan 2005Prispevkov: 4944Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 19. maj 2006 11:58
Povezava do prispevka
Meni je bila pa Belgija zelo všeč. Za Anžeja pa...škoda, res.
0
Nazaj na vrh
bambi
Starost: 46Pridružen: 27. jan 2005Prispevkov: 1610Kraj: Goriška stran SlovenijeStatus:Offline
Objavljeno: 19. maj 2006 12:04
Povezava do prispevka
Tako je, da imajo največjo možnost za finale tiste države, ki imajo veliko izseljencev v drugih državah. Slovencev v tujini je zelo malo, medtem ko je povsod dosti Srbov, Bošnjakov, Makendoncev. Ti seveda veselo kličejo.
Po moje bi morali spet uvesti strokovne komisije... edino tako imamo šanse, da pridemo v finale.
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 20. maj 2006 12:06
Povezava do prispevka
Men se pa zdi, da bo Finska se danes zelo visoko uvrstila...res da niso "paša za oči", samo komad mi je pa dober
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Lepotica*
Starost: 42Pridružen: 11. avg 2005Prispevkov: 3315Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. maj 2006 13:30
Povezava do prispevka
Meni pa je nemški do sedaj najboljši .
Če sejemo plevel, ne moremo pričakovati,
da bomo dobili lepe cvetlice.
Kar sejemo tudi žanjemo.

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Evrovizija 2006
Stran 7 od 12
Pojdi na stran 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Bela krila za poletje? Nič novega, vendar je letos prevladal polnejši A kroj tega priljubljenega kosa.