Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

EMA 2007

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9
sarah
Starost: 13Pridružen: 8. mar 2004Prispevkov: 2346Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2007 10:01
Povezava do prispevka
Kia,  posnetek si lahko pogledaš npr. na youtube.

Izbora nisem gledala, mi je pa zmagovalna pesem všeč.
Fashion passes. Style remains. -Coco Chanel
0
Nazaj na vrh
SPA
Starost: 42Pridružen: 15. jul 2005Prispevkov: 5504Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2007 10:05
Povezava do prispevka
Komad mi je ok, sem bila pa bolj za Evo ali pa Don Corleona (sem že v eni izmed prejšnjih objav napisala zakaj).
Drugače me pa pri Gotarjevi moti edino to, da je pač neka naduta wannabe zvezdnica, ki misli, da je najboljša in oh in sploh. Poleg vsega pa še glumi toook, da to ni normalno. Meni se je obračalo, ko se je ob razglasitvi finala metala ob tla (in to delajo izkušene operne pevke in strašno omikana in izobražena dekleta...), Eva, boga mala pikica, ki ima pomoje komaj tistih 16 let, je pa uvrstitev v finale preživela povsem brez pretresov, kot da je izkušena mačka.
S to Gotarjevo bodo pomoje sam še križi in težave... Strašno antipatična namreč zna izpasti, če se bo tako obnašala tudi v Helsinkih.
Vsaka šola nekaj stane...
0
Nazaj na vrh
Cherry Miss
Starost: 39Pridružen: 21. okt 2005Prispevkov: 1081Kraj: Go-Go-Go!Status:Offline
Objavljeno: 4. feb 2007 10:06
Povezava do prispevka
Meni je tudi zmagovalna bila bolj všeč od one druge. Celega izbora sicer nisem gledala, tako da nevem kaj je bilo še na pladnju za izbirat Big smile

No kar se tiče pesmi: vsaj ni že 3.leto zapored nek standart wanna-be-evro štiklc (vsaj po slovenksem dojemanju EvroSongovske pesmi). Tista z bitke talentov se predvsem zaradi povprečne skladbice, melodije, ne bi sploh uvrstila v finale. Zmagovalni morda uspe.
Smeh je jezik duše.
P. Neruda
0
Nazaj na vrh
SPA
Objavljeno: 4. feb 2007 10:09
Povezava do prispevka
Posnetek nastopa Alenke Gotar: LINK
EMA: LINK
0
Nazaj na vrh
Anuska
Starost: 43Pridružen: 30. mar 2006Prispevkov: 1635Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2007 10:55
Povezava do prispevka

SPA je napisal/aDrugače me pa pri Gotarjevi moti edino to, da je pač neka naduta wannabe zvezdnica, ki misli, da je najboljša in oh in sploh. Poleg vsega pa še glumi toook, da to ni normalno. Meni se je obračalo, ko se je ob razglasitvi finala metala ob tla (in to delajo izkušene operne pevke in strašno omikana in izobražena dekleta...), Eva, boga mala pikica, ki ima pomoje komaj tistih 16 let, je pa uvrstitev v finale preživela povsem brez pretresov, kot da je izkušena mačka.
S to Gotarjevo bodo pomoje sam še križi in težave... Strašno antipatična namreč zna izpasti, če se bo tako obnašala tudi v Helsinkih.

Evo, prva stvar, ki mi je padla v oči pri njej, je ta antipatičnost.....Se mi zdi, da je vse tako lepo zaigrala...(presenečenost, veselje....). že pri predstavitvenem spotu... -"mene v Helsinkih že poznajo...."

Nevem, vsaj občutek je tak. Tako, da SPA, se strinjam s tabo.

Mi je pa sama pesem kar v redu....nas bodo mogoče vsaj po tem malo opazili. MOGOČE.

0
Nazaj na vrh
SPA
Objavljeno: 4. feb 2007 10:58
Povezava do prispevka
Joj, saj res - Alenkin predstavitveni spot! Ko da bi reklamo poslušala Samovšečnost do amena
Hm, pa zanimivo bi bilo slišat nekoga, ki se res spozna na opero, če je to OK izvedba, če je res toook kvalitetna.
0
Nazaj na vrh
Pikca
Starost: 38Pridružen: 3. avg 2006Prispevkov: 4480Kraj: everywhere aroundStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2007 11:10
Povezava do prispevka
Po eni strani se strinajm, da je izgledalo kot reklamni spot , po drugi strani se mi pa zdi logicno, da je povedala cim vec o sebi, ker je ta publika pac se ne pozna oz je nova na pop. sceni, ce se ima pa se s cim za pohvalit, zakaj pa ne, saj nikomur ni prepovedano...pa se zdi se mi, da na slovencke to pali, ker smo tak narod, da damo pike tistemu, ki je z zulji prisel dalec... Meni se drugace ne zdi antipaticna, je pa resnicno ne poznam od prej, tako da ne vem ce glumi, SPA, ti si baje od drugje ze nekaj slisala...pa je to preverjena resnica ali govorica?
SPA, najbolje bi bilo, da nam o kvaliteti operne izvedbe da komentar tista deklica iz Turbo anges, saj se je ena od tam tudi z opero ukvarjala, ane? jao, bi se smejala
To believe in your choice you don't need to prove that other people's choices are wrong. (P. Coelho)
0
Nazaj na vrh
SPA
Objavljeno: 4. feb 2007 11:15
Povezava do prispevka
To o njeni nadutosti sem slišala od ljudi, ki so se sukali v ozadju Spet doma, ko so bile pri Marčiju predstavitve. Pa tudi če tega ne bi vedela, je bilo njeno zvezdništvo jasno razvidno tudi na Emi. Metanje ob tla... Pa saj ni Karmen Stavec!
He he, tista iz Turbo Angels, to bi bilo pa res zanimivo.
Drugače pa, kot strastna ljubiteljica Eme in potem seveda tudi Evrosonga, stiskam pesti, da bo Alenka v Helsinkih najboljša, da bo res izstopala in pokazala, da znamo tudi Slovenci kaj dobrega narediti in izbrati
0
Nazaj na vrh
inga
Starost: 42Pridružen: 30. nov 2004Prispevkov: 2410Kraj: RatečeStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2007 12:30
Povezava do prispevka
Meni je bila še najbolj všeč žanina pesem, samo njena izvedba je bila bolj tako tako, ker itak žana nima ne vem kakšnih pevskih sposobnosti.
Zmagovalna pesem mi ni všeč, naj se punca drži opere. Njeno obnašanje pa . že v predstavitvenem spotu se mi zdi, da je šla s stavkom: Jaz sem operna pevka, ampak nisem stara debela gospa, predaleč . Kaj pa misli, da je, da lahko žali ostale operne pevke.
Eva in njena pesem mi je bila veliko bolj všeč.
Da te bar mogu probuditi...
0
Nazaj na vrh
Anuska
Starost: 43Pridružen: 30. mar 2006Prispevkov: 1635Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2007 12:33
Povezava do prispevka
SPA je napisal/astiskam pesti, da bo Alenka v Helsinkih najboljša, da bo
res izstopala in pokazala, da znamo tudi Slovenci kaj dobrega narediti
in izbrati

.
0
Nazaj na vrh
romy
Starost: -13Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2007 12:44
Povezava do prispevka
Oh....vsako leto rečem, da slabše že ne more biti...

Vsi poizkušajo biti tako izvirni, da so že prav smešni! Meni so bili najbolj všeč komadi
Steffy (super pevka),
žane(glas ji malo šepa, ampak komad pa zelo všečen) in
Eve Černe (meni se je zdel nastop res profi).
Mi je pa tudi zelo všeč komad Eve & Črnobelo (ki pa pomoje ni primeren za Evrovizijo).

Zmagovalka mi je pa jako antipatična (kar slabo mi je ko pomislim, da se bo to nonstop povsod vrtelo). Lahko da je super pevka z izobrazbo in izkušnjami...(ne bom komentirala, ker se ne spoznam), ampak meni operno petje ni všeč (in se opere izogibam kot hudič križa)...

0
Nazaj na vrh
firbček
Starost: n/aPridružen: 13. sep 2004Prispevkov: 1090Kraj: ZasavjeStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2007 12:57
Povezava do prispevka
Moja teta je priredila pesem Drugačna v Nisem več lačna
Meni se je pa zdelo, da Steffi malo mimo poje, da ni čisto ujela melodije
0
Nazaj na vrh
romy
Starost: -13Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2007 13:06
Povezava do prispevka
Meni je bilo pa pri Steffi zelo všeč ker je kljub melodiji lepo prehajala iz dura v mol.
0
Nazaj na vrh
*urška*
Starost: 41Pridružen: 31. jan 2005Prispevkov: 4944Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2007 18:36
Povezava do prispevka

Anuska je napisal/astiskam pesti, da bo Alenka v Helsinkih najboljša, da bo
res izstopala in pokazala, da znamo tudi Slovenci kaj dobrega narediti
in izbrati

.

Podpis. Čeprav meni se komad ne dopade.

Mi pa gre zeeeeeeelo v uho žanina pesem pa tudi "zadel si me v živo".

0
Nazaj na vrh
inca
Starost: n/aPridružen: 11. jul 2004Prispevkov: 5593Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2007 18:41
Povezava do prispevka
quote:799fbda569="*urška*"

Mi pa gre zeeeeeeelo v uho žanina pesem pa tudi "zadel si me v živo".

M3eni tudi zadel si me v živo, kar skoz nekaj pojem Smile
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
EMA 2007
Stran 6 od 9
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.