Izbora nisem gledala, mi je pa zmagovalna pesem všeč.
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

Evo, prva stvar, ki mi je padla v oči pri njej, je ta antipatičnost.....Se mi zdi, da je vse tako lepo zaigrala...(presenečenost, veselje....). že pri predstavitvenem spotu...
-"mene v Helsinkih že poznajo...."
Nevem, vsaj občutek je tak. Tako, da SPA, se strinjam s tabo.
Mi je pa sama pesem kar v redu....nas bodo mogoče vsaj po tem malo opazili. MOGOČE.
Samovšečnost do amena

, po drugi strani se mi pa zdi logicno, da je povedala cim vec o sebi, ker je ta publika pac se ne pozna oz je nova na pop. sceni, ce se ima pa se s cim za pohvalit, zakaj pa ne, saj nikomur ni prepovedano...pa se zdi se mi, da na slovencke to pali, ker smo tak narod, da damo pike tistemu, ki je z zulji prisel dalec... Meni se drugace ne zdi antipaticna, je pa resnicno ne poznam od prej, tako da ne vem ce glumi, SPA, ti si baje od drugje ze nekaj slisala...pa je to preverjena resnica ali govorica?
jao, bi se smejala

. že v predstavitvenem spotu se mi zdi, da je šla s stavkom: Jaz sem operna pevka, ampak nisem stara debela gospa, predaleč
. Kaj pa misli, da je, da lahko žali ostale operne pevke.
.
Meni so bili najbolj všeč komadi
(kar slabo mi je ko pomislim, da se bo to nonstop povsod vrtelo). Lahko da je super pevka z izobrazbo in izkušnjami...(ne bom komentirala, ker se ne spoznam), ampak meni operno petje ni všeč (in se opere izogibam kot hudič križa)... 
.Podpis. Čeprav meni se komad ne dopade.
Mi pa gre zeeeeeeelo v uho žanina pesem pa tudi "zadel si me v živo".

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...