Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

EMA 2007

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
firbček
Starost: n/aPridružen: 13. sep 2004Prispevkov: 1090Kraj: ZasavjeStatus:Offline
Objavljeno: 1. feb 2007 21:51
Povezava do prispevka
Kakšna sem vam je pa sama prireditev zdela?
Meni je bila všeč, ker nisem imela občutka narejenosti.
Presenetil me je pa najbolj Martin, simpatična sta mi bila Dejan Vivod in baletka.
A najbolj všeč so mi bili Eroica
0
Nazaj na vrh
SPA
Starost: 42Pridružen: 15. jul 2005Prispevkov: 5504Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 1. feb 2007 21:53
Povezava do prispevka
No, tako - pa imamo prvih sedem. Jaz bi jih razvrstila tako:

Don Corleone = komad z največjim Evrosong potencialom - preprosta
melodija, vseesvorpsko besedilo, Don Corleone, ki ne bi ostal neopažen.
Prepričana sem, da bi bil zvezda v Helsinkih in po celi Evropi.
Sebastian = nažalost zgrešena barva oblek, zgrešene zastave. Komad povsem OK, sebastianovski, zasluženo finale.
Martin Perovi
Vsaka šola nekaj stane...
0
Nazaj na vrh
Layla_
Starost: 40Pridružen: 16. okt 2005Prispevkov: 4694Kraj: Vedno na sončni strani...Status:Offline
Objavljeno: 1. feb 2007 22:15
Povezava do prispevka
Shoot me, ampak meni izmed danes nastopajočih, ni bil všeč niti en izvajalec (ali naj rečem raje skupina)...Tako tipično mi vse skupaj deluje, prav nič originalno, vedno znova ponavljajoče, ma brezveze. Kot da bi se šli neke maškare. Najbolj na jetra mi gre pa tisti Don Corleone - prav ne prenesem ga, mi je totalno antipatičen. Dean Vivod & Tonus Kitaris pa prav tako - nek wannabe. Agrhhh...ZAKAJ NISEM PRESENEČENA???!!Tipično.
Upam, da bo jutri vsaj kak normalen komad za moja ušesa.
Spogledljivost pristoji le srečni ženski.
(Honoré de Balzac)
0
Nazaj na vrh
Malina
Starost: 42Pridružen: 15. jan 2004Prispevkov: 5137Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 1. feb 2007 22:31
Povezava do prispevka
jaz sem kot vedno razočarana nad slovensko mentaliteto pri tovrstnih šovih, namreč sploh ne gre za popevke, ampak cirkus. kričeča oblačila, razgrajanje na odru, igranje nekih vlog... vse skupaj eno samo mašenje, od pesmi pa bolj žalost. so bile seveda redke izjeme z normalnimi stylingi in nevpadljivim nastopom, a so se seveda porazgubili v množici povprečnih fluorestenčnih kostumov in gledališčnega skakanja.
vse pohvale voditeljema, ki sta nenarejena, duhovita in inteligentna .
http://odglavedopet.blogspot.com/

"I live in fantasyland... and I have oceanfront property!"
0
Nazaj na vrh
Pikca
Starost: 38Pridružen: 3. avg 2006Prispevkov: 4480Kraj: everywhere aroundStatus:Offline
Objavljeno: 1. feb 2007 22:32
Povezava do prispevka
Oh ja...pa je spet ena stvar o kateri se lahko razpisemo

Sama prireditev , meni je sploh Poles fenomenalen in nisem ga se navelicana (kot npr ce bi vodil to Bizovicar,  ki mi je tudi ok samo ga je drugje dosti)...se najbolj mi je bila vsec napoved Alenke Gotar...hudo!

Glede izvajalcev (bom pokomentirala tudi samo finaliste):

Don Corleone - dbest, je prejel se moj glas (pa res nikoli ne glasujem preko telefonskega glasovanja...mi je ponavadi skoda kesa...hja sem gorenjka). Tako kot je rekla ze SPA, preprosta melodija, ki gre v usesa (mene je spomnila na komad Because I got high - Afroman). Italijani so se tako vedno dobro odrezali in koncno nekaj kar bi res lahko pritegnilo pozornost.
Sebastian - enako kot SPA, zgresena barva obleke, se je prevec zlivala z barvo koze (predvidevam, da je sel kar parkrat v solarij), njegov vokal presibek za tako pesem, bolje plese kot poje. Pesem me je pa prav tako spomnila na eno ze slisano njegovo, pa sem pozabila na katero tocno.
Martin Perovic - tudi tu mi je glas presibek za tako pesem. Drugace se mi zdi, da je kar tipicno evrovizijski...me je spomnil na lanskoletnega predstavnika Rusije. Ful mi je vsec ritem v refrenu, malce juzni melos.
Alya - Tipicna Alya. Fluid mi je boljsi, pa ce ima "baletno kiklco" mi je tud boljsa, izgleda bolj punckasto, kar se mi zdi da njej pristoji.
Dean Vivod & Tonus Kitaris - v uvodnih delih, ko so nastopajoci govorili drug o drugem mi je bil antipaticen, na odru, se posebno baletnik, je bil kul . Refren mi je tudi tu vsec.
Alenka Gotar - vidi se da zna pet in ima izjemen vokal. Vsec mi je ta operna verzija refrena, pritegne pozornost in to s kvaliteto vokala. Enako me je spomnila na Saskine Mandoline, ze na samem zacetku, da ne omenjam back vokalistov oz plesne skupine, ki so tudi ze nastopali s Sasko (ne vem ce lani, vem pa da predlani, ko je pela pesem Metulj - ne bom nikoli pozabila plesalaca, ki mi je grozno antipaticen v obraz in je bil non stop v kadru). Back vokali so bili pravzaprav tudi zelo podobni back vokalom pri Mandolinah (tisti A ali E...nekaj vmes)
Zablujena generacija - odbito v simpaticnem smislu, pritegnejo pozornost, ceprav pojejo eno in isto (ti vsaj ostane v usesih)

Povzetek...glede na to, da je bilo kar nekaj manj znanih obrazov se mi je zdel izbor pesmi kar ok. Ce pogledam iz evrovizijske plati se mi zdi, da ima moznosti samo Corleone, ker pac Evrovizija je SHOW kjer s povprecnimi nastopi ne dosezes veliko (ne recem, da je Corleone tako zelo nadpovprecen, vsekakor pa je drugacen) in je pravzaprav vse v tem, ce znas pritegnit pozornost...povprecno
To believe in your choice you don't need to prove that other people's choices are wrong. (P. Coelho)
0
Nazaj na vrh
SPA
Objavljeno: 1. feb 2007 22:41
Povezava do prispevka
Malina je napisal/akričeča oblačila, razgrajanje na odru, igranje nekih vlog... vse skupaj eno samo mašenje, od pesmi pa bolj žalost. so bile seveda redke izjeme z normalnimi stylingi in nevpadljivim nastopom, a so se seveda porazgubili v množici povprečnih fluorestenčnih kostumov in gledališčnega skakanja.
To se pa povsem strinjam! Nažalost glasba ostaja vedno bolj v ozadju... Edina "resna" evrosong popevka je od Eve iz Mariotove Bitke talentov, če sodim po odlomku iz Spet doma...

@Pikca: a veš, da sem prav hotela napisat, da me Martin spomni na Rusa, pa nisem bila ziher, če je bil tisto Rus ali ne

Glede Don Corleona: pomoje je to vse skupaj en velik hec s strani Nanija. žirija pa ga je spustila mimo ravno zaradi prej napisanih stvari - enostavna pesem, evropsko besedilo, zanimiv človek, ki bi že s svojim pojavljanjem požel veliko pozornosti - če bi se seveda uvrstil na Evrosong.
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. feb 2007 22:43
Povezava do prispevka
Malina je napisal/ajaz sem kot vedno razočarana nad slovensko mentaliteto pri tovrstnih šovih, namreč sploh ne gre za popevke, ampak cirkus. kričeča oblačila, razgrajanje na odru, igranje nekih vlog... vse skupaj eno samo mašenje, od pesmi pa bolj žalost.

Se čisto strinjam.
0
Nazaj na vrh
Pikca
Starost: 38Pridružen: 3. avg 2006Prispevkov: 4480Kraj: everywhere aroundStatus:Offline
Objavljeno: 1. feb 2007 22:47
Povezava do prispevka
Malina je napisal/ajaz sem kot vedno razočarana nad slovensko mentaliteto pri tovrstnih šovih, namreč sploh ne gre za popevke, ampak cirkus. kričeča oblačila, razgrajanje na odru, igranje nekih vlog... vse skupaj eno samo mašenje, od pesmi pa bolj žalost. so bile seveda redke izjeme z normalnimi stylingi in nevpadljivim nastopom, a so se seveda porazgubili v množici povprečnih fluorestenčnih kostumov in gledališčnega skakanja.

Se nebi mogla bolj strinjati s tabo, ampak tako pac je, EMA oz Evrosong pac ni Slovenska popevka...amapk je show, kjer moras biti opazen na tak ali drugacen nacin...
To believe in your choice you don't need to prove that other people's choices are wrong. (P. Coelho)
0
Nazaj na vrh
SPA
Objavljeno: 1. feb 2007 22:51
Povezava do prispevka
Napovedujem jutrišnje finaliste: Eva Černe, Rok Kosmač, Teja Haver, žana, Steffy, Denis, Zlati muzikanti/Brigitt Rose. Pa še te sem težko zbrala skupaj...
Bo pa letos vsaj publika v celoti izbirala zmagovalca, tako da se sploh ne bomo smeli nič pritoževati.
0
Nazaj na vrh
sarah
Starost: 13Pridružen: 8. mar 2004Prispevkov: 2346Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. feb 2007 23:00
Povezava do prispevka
Videla sem samo refrene vseh nastopajočih tik pred glasovanjem in moram reči, da si danes nihče ni zaslužil nadaljnjo uvrstitev.
Fashion passes. Style remains. -Coco Chanel
0
Nazaj na vrh
LIVvy
Starost: 42Pridružen: 4. jan 2006Prispevkov: 4786Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 1. feb 2007 23:20
Povezava do prispevka
Pri vsaki pesmi posebej sem se držala za glavo. Niti ena mi ni potegnila. Nobena ni dovolj izstopala v pozitivnem smislu, da bi jo lahko poslali kosati se na Eurosong. Lahko nas je sram. Zdaj pa ne vem, a sem jaz tako zahtevna, ampak meni je bil tako na splošno vse skupaj en podn od komadov. Nič inovativnega, nič udarnega, vse že zlajnano in dolgočasno. Vsak komad sem iz firbca poslušala samo do refrena, da sem dojela bistvo in se potem spokala v kuhinjo, da me niso ušesa preveč bolela. Le Don Corleone se mi je zdel malo bolj poseben, a še on se lahko pohvali le z idejo šova ne pa z glasom.
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2007 9:00
Povezava do prispevka
Včeraj je tud mene glava bolela....jest ne vem kaj počnejo naši glasbeniki, da ne morjo niti enga dobrga komada skup spravt, da se končno mal pokažemo svetu...pomoje bi še Avseniki bolj zažgal
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
raketa
Starost: 47Pridružen: 3. maj 2005Prispevkov: 385Kraj: PtujStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2007 10:13
Povezava do prispevka
Ima kdo mogoče kakšne slikice iz predizbora. žal sem zamudila pa me malo firbec mantra.

Hvača.

L.P.

Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. KAJ BOŠ POČEL TI?

(Loesje)
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 44Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2007 10:15
Povezava do prispevka
0
Nazaj na vrh
Pikca
Objavljeno: 2. feb 2007 11:21
Povezava do prispevka
Pa na www.rtvslo.si jih je tudi se nekaj...bi dala direkten link pa ga ne znam skrajsat oz preimenivat, saj boste nasli...pod zabava
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
EMA 2007
Stran 3 od 9
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.