Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Dolgčas v zvezi

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
jassyy
Starost: n/aPridružen: 8. jun 2008Prispevkov: 34Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. jun 2008 21:16
Povezava do prispevka
Živjo vsem na tem forumu. Sem namreč nova in bo too moja prva tema, ki jo odpiram. Moja zgodba je dolga polno vsega lepega in grdega. Spoznala sva se pred 2 leti na chatu. Od takrat naprej se mi je življenje spremenilo. Parkrat sva šla tud narazen, ker sem zvedla nekaj stvari, ki se ne bi smele dogajati če je v zvezi nekaj spoštovanja. Nato sva se pobotala, obljubljal mi je vse najboljše in najlepše zdej pa je vse isto. Bom začela kaj me moti pri njem: najprej to da preveč samo nase gleda, kar je njem všeč, kar se njem zdi ok. Včasih mi govori naj mu povem mnenje, povem želje kam bi šla in kaj počela in je vse narobe. Počne kar se mu zazdi, vsaj prej je to počel, preden sva spet skup pršla. Moti me tud to, da ko gre on s kolegi vn je vse ok, ko si jst to želim je vse narobe. Potem je tu še ena moja kolegica, ki mu je všeč ker je preprosta in bla bla bla. Ko sta se spoznala je skos njo omenjal, zdaj pa me skos sprašuje kdaj gremo na pijačko in celo da bi lahko šli skupaj na picoo!!! men pa tle ni logike, ker je pred neki časa ni bil zainteresiran za razne moje kolegice in tud to ne da bi se jst spoznala z njegovimi, kaj šele da bi šli na pijačko in zdej mi sploh ne gre v glavo da bi šli na pico. In to jst, kolegica in moj. In seveda je to njegova ideja, kar mi ne gre v glavo, če je ona moja kolegica bom jst uredila oz. si bom jst želela da gremo na pijačo skup al pa na pico. On pa če bo hotu bo šel z mano!! res mi je vse to čudno. Problem je tud v tem, ko sva pri njem. Men je skoraj dolgčas, resno. Sej mava kaj delat, sam nevem no, skos ležim al pa sedim in to mi ni ok, rada sem vedno v nekem gibanju. Rada grem v družbo, sploh zdej ko sem skos doma. Jezi me to, da se nekaj spraviva skup delat in na koncu dela samo on, ker je tega mišljenja da skupaj ne morva ker se sam motva. Recimo danes sva se zmenila da greva nekaj pečt in na koncu je pekel samo on, men je blo pa dolgčas ga tam sam gledat. Pri meni jst vedno poskrbim da kej delava, sej pri njem tud sam je drugač. Moti me tud to da je preveč trmast in si ne da nč v glavo zabit. Kadar se pogovarjava gre on kr stran al pa nekam vn, jst bi pa za njim mogla letat pa se ment, to on od mene pričakuje. Men se zdi da on lahko to počne z mano, ker sem mu oprostila njegove napake.
 
Prosim za vaš nasvet, sploh se več ne prepoznam.
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 41Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. jun 2008 21:32
Povezava do prispevka
Koliko si/sta pa stara?
Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
jassyy
Starost: n/aPridružen: 8. jun 2008Prispevkov: 34Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. jun 2008 21:36
Povezava do prispevka
On 27, jst 23
0
Nazaj na vrh
fridda
Starost: 37Pridružen: 23. jan 2007Prispevkov: 1402Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 8. jun 2008 21:44
Povezava do prispevka
jassyy je napisal/a
obljubljal mi je vse najboljše in najlepše zdej pa je vse isto.


jaz bi premislila, če bi zvezo še nadaljevala...
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 42Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. jun 2008 21:51
Povezava do prispevka
Meni se zdi vse to ena velika izguba časa in priložnosti za boljšo zvezo. Zase vem da če bi napisala tak roman o vsem kar me moti pri dragem, bi bil že skrajni čas da mu odvzamem naziv dragi in si dejansko poiščem nekoga ki mi bo ustrezal.
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Anina
Starost: 122Pridružen: 15. jan 2006Prispevkov: 7001Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. jun 2008 23:45
Povezava do prispevka
fridda je napisal/a
obljubljal mi je vse najboljše in najlepše zdej pa je vse isto.


jaz bi premislila, če bi zvezo še nadaljevala...


Jaz na tvojem mestu sploh ne bi več premišljevala...
0
Nazaj na vrh
mimika
Starost: 41Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 6588Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. jun 2008 17:01
Povezava do prispevka
Brez zamere, ampak kaj sploh še delaš z njim?
“Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.” - Cecil Beaton
0
Nazaj na vrh
nikapika
Starost: -14Pridružen: 14. jan 2008Prispevkov: 1120Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. jun 2008 19:57
Povezava do prispevka
Verjetno se ti bo zdelo, da smo tvojo zvzo vsi spljuvali, ampak tako kot si jo opisala, se ne bere kot nek zdrav, za prihodnost obetajoč odnos.
0
Nazaj na vrh
BlackCat
Starost: 38Pridružen: 24. jun 2007Prispevkov: 850Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. jun 2008 21:07
Povezava do prispevka
Boga punca je kar šla.... Unhappy No, kar si napisala res ni slišat obetajoče in fajn, po drugi strani te razumem da ni kar tako se obrnit in it stran. Punce, dajte malo se v njeno kožo spravit. Z distance je vedno lahko gledat in zaključit ampak....verjetno si vseeno na tega fanta navezana in ga imaš verjetno rada in ti je težko si predstavljat kako bi bla brez njega, saj si navezana nanj...Naj ti povem da sem bla v podobni situaciji. Težko je, ko vidiš da ne gre, pa pogrevaš in pogrevaš, ker nočeš trpet, ali pa si toliko"sebičen" da osebe ne spustiš. Vsak zaključek zveze je težak in ga je treba prebolet, je pa toliko lažje da se zavedaš da bo potem bolje. In najhitreje bo minilo tako, da s tem fantom res popolnoma prekineš stike in zaživiš po svoje. Verjetno sta se že res dolgo in veliko pogovarjala o tem, ampak če se ne premakne se pač ne in se tudi ne bo. Človek se res zelo težko spremeni pod "prisilo". Tebi očitno ustreza drugačen tip človeka, njemu spet drugi. Nikoli ne misli da se ne da dubit kaj boljšega Smile Če pogledaš na zvezo, razmišljaš kako ti je, in vidiš da si srečna, da se počutiš ljubljeno, a hkrati svobodno, da osebi zaupaš, pa naj te cel dan ne pokliče...no, to je to. Če te ljubezen ovira, ti očita, vleče neke tretje osebe v zvezo....no, to pa ni to.
Upam da sem ti kaj pomagala. Dala sem ti predlog, ti pa to najbolje premisli in ukrepaj v svoje dobro Smile Srečno!
A moment of silence...
0
Nazaj na vrh
jassyy
Starost: n/aPridružen: 8. jun 2008Prispevkov: 34Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2008 10:49
Povezava do prispevka
Punce hvala za vaše nasvete, sej sem si po eni strani sama kriva ker vztrajam in mislim da bo boljš. Lahko da bo boljš lahko pa ne, ne moreš se na to obračat. Mogoče bi bilo najboljš da greva narazen, težko je ker sva navezana in jaz ga imam rada. Je moj prvi fant. Krivo je tud to da nisem dovolj odločna ženska in nimam tolk samozavesti, da bi kr prekinla, rajš mal še potrpim. Vem da ni lepo kar vdati se, ampak upam na boljše čase. Res pa je da kak si bom poslala tako bom tudi mela.
BlackCat kako si ti rešla situacijo?
0
Nazaj na vrh
BlackCat
Starost: 38Pridružen: 24. jun 2007Prispevkov: 850Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2008 10:53
Povezava do prispevka
Sem prekinila, popolnoma prekinila stike in zaživela po svoje. Nekaj časa je blo hudo, potem pa vedno lepše in zdaj imam krasnega fanta s katerim mi je zelo lepo.
A moment of silence...
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 39Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2008 12:33
Povezava do prispevka

BlackCat je napisal/a

Težko je, ko vidiš da ne gre, pa pogrevaš in pogrevaš, ker nočeš trpet, ali pa si toliko"sebičen" da osebe ne spustiš.

Meni se pa zdi, da bi ravno sebična morala biti in začeti gledati nase malo lepše.
jassyy: če bi pogledala samo kaj ti dela ta zveza bi hitro ugotovila, da te počasi uničuje. Kateri tip je vreden, da tako grdo pometa s tabo? Poleg tega mu pa kaj takega niti slučajno ne smeš dopustit. Verjetno se tako vede, ker ve da ga ne boš 'kaznovala'.
 
Pomisli, vajina zveza je še mlada, kaj pa kasneje? Večinoma se problemi pojavijo v nekaj letih, pa potem konci, pa ločitve.. Vidva bi pa morala uživati v cvetoči zvezi, pa imata že probleme. Premisli malo in naredi nekaj samo zase. Da boš veselo zadihala, srečno stopila v nov dan in spoznala kakega fejst fantička, ki te bo spoštoval in imel resnično rad.
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
deuce
Starost: 49Pridružen: 8. dec 2006Prispevkov: 642Kraj: medvodeStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2008 14:23
Povezava do prispevka
vse je povsem enostavno. imaš preprostega fanta, ki bi rad preprosto punco. ti si očitno preveč zmedena in razvajena zanj (če bi bila moja ženska, bi te imel samo za seks). že to, da ti je z njim dolgčas, njemu pa ni, govori o tem, da si še zelo otročja in hiperaktivna (bolezen sodobne smrtiboječe družbe). medtem, ko on kuha, bi lahko ti kaj drugega postorila. sproti pomila posodo ali kaj podobnega, vendar se mi dozdeva, da si le preveč razvajena (dokaz je dolgočasenje), da bi se kaj takega spomnila, in da je fant za vse sam (predvidevam, da bolje gospodinji od tebe).
 
kar pa se družabnosti tiče, pa se mi zdi tvoj fant bolj družaben od tebe, saj bi rad spoznaval tvoje prijatelje, ti pa njegovih ne.
 
osebno se mi zdi, da si tip človeka, ki želi, da bi se vse v razmerju vrtelo okoli njega, tvoj fant pa je skuliran in preprost. potrudi se, če ne bo kmalu začutil, da ga nisi vredna (povabilo tvoje preproste kolegice na pico je lep primer kakšna moraš biti), in da je iniciator v razmerju le on.
 
če se motim, kar je sicer malo verjetno, pa je tvoj fant le pretirano pokroviteljski do tebe. ima te za nezrelo frkljo. proti takim osebkom pa je potrebno ravnati pazljivo, predvsem pa jih je potrebno premagati na področju, za katera mislijo, da so boljši od vas.
 
za več direktnih nasvetov sem ti na voljo. če si užaljena, ne smeš biti. oprimi se pozitivne transakcije, kajti le tako boš postala ženska!
vsaka podobnost z resničnim deuceom morda ni naključje.
0
Nazaj na vrh
jassyy
Starost: n/aPridružen: 8. jun 2008Prispevkov: 34Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2008 15:18
Povezava do prispevka
kako nakladanje deuce, če nimaš pojma ti ni treba dajat nekih nasvetov.
Prvo kot prvo nisem razvajena, kuham, pospravljam in še marsikaj počnem!!! tako da blatenje in žaljenje ni potrebno, ker me ne poznaš in ne poznaš situacijo. Drugo kot drugo vsi pravijo, da je tip razvajen, kar pa mu nič ne zamerim, si ni sam kriv. Kuhava oba rada, ampak je problem v tem da ko mu pomagam, začne kritizirat da ni dovolj prostora da vse sama nardim itd. Tako da sem to kar njem prepustila in ga opazujem kadar on kuha.
 
Kar se pa družabnosti tiče sem pa bolj družabna od njega, rada sem v družbi ljudi in spoznavam ljudi, tudi njegove prijatelje bi spoznala. In nimam nič proti da tud on moje!!! Res pa je da je on bolj komunikativen kot jaz.
Da je inicitator samo on se tud ne strinjam, vedno dajem predloge tudi sama, ampak če mu niso moji predlogi všeč pa nič.
Strinjala bi se samo v tem, da je pokroviteljski do mene. Ostala mnenja in nasvete bom pa preskočla, ker so nesmiselni.
0
Nazaj na vrh
BlackCat
Starost: 38Pridružen: 24. jun 2007Prispevkov: 850Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2008 16:00
Povezava do prispevka
Ic3PrIncZ je napisal/a

Težko je, ko vidiš da ne gre, pa pogrevaš in pogrevaš, ker nočeš trpet, ali pa si toliko"sebičen" da osebe ne spustiš.

Meni se pa zdi, da bi ravno sebična morala biti in začeti gledati nase malo lepše.



Mislila sem na to, da smo ljudje večkrat tako sebični, da raje kot da bi tisto osebo pustili, raje ostanemo z njo. In to zato, ker se nam zdi da nam pripada, da ne sme imet druge ljubezni....videno in doživeto. In več kot očitno se mi zdi da jassi nima namena tega fanta pustit, in grdo se mi zdi da vsi rečete kar da konec vztrajanja, kaj dela z njim, kako sploh more....stvari namreč niso tako enostavne....jaz sem ji podala možnosti kako se tega otrest, čeprav res zelo zelo dvomim da bo do tega preišlo in bo trajalo dolgo. Vsekakor upam da se boš opogumila če ne bo šlo na bolje, če pa bo...hm, no, potem pa veliko sreče!
A moment of silence...
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Dolgčas v zvezi
Stran 1 od 4
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kar nekaj zvezdnic se je odločilo, da se ne bodo podvrgle kirurškim popravkom temveč sprejele svoj naravni videz.