Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Dobra kozmetičarka

ttanja10
Starost: -14Pridružen: 3. okt 2009Prispevkov: 29Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. jan 2010 12:34
Povezava do prispevka
Lep pozdrav vsem skupaj!
 
Po skrbnem pregledu bogato založenega foruma nisem nikjer zasledila priporočila kam iti oz. kje je dobra kozmetičarka. Dobila sem občutek, da je to dokaj tvegano, saj mi bo želela prodati izdelke, ki jih sama uporablja. Kolegica mi je svetovala neko kozmetičarko Pupa na Tržaški, ki uporablja kozmetiko Dermalogica. Ampak, zanima me, kam najpogosteje zahajate ve oz. kje v Ljubljani ali pa končno tudi v Sloveniji je res vredu kozmetičarka. Imam namreč dokaj problematično kožo. Stara sem 22 in pred 3 leti sem imela kontracepcijske tablete za namen odpraviti akne, ki so se začasno dokaj dobro zacelile, koža se je sčistila..., dokaj uspešno je trajala zadeva 2 leti in pol, dokler mi ni ven izbruhnilo spet v malo manjšem obsegu. Sedaj imam dokaj normalno kožo in tam, kjer so bile nekoč akne se koža pospešeno celi, a sem pa tja še dobim kako akno ali dve. Kontracepcijskih pa ne uporabljam več, ker je sčasoma izgubilo efekt. Za čiščenje kože uporabljam Garnier masko oz. gel v enem, ki je pravzaprav piling, tako da ga kombiniram z Neutrogeno - gelom (tak bel pride, baje vsebuje glinico), potem tudi tonik Garnier, ki je dokaj agresiven, krema pa: sedaj, ko je malo bolj mraz, pa sem kar začela uporabljati od Nivee kremo, tisto, za katero je bila reklama pred časom, da je kot poletni dež, vem, nepopolno, ampak trenutno se ne spomnim imena. Je pravzaprav popolnoma navadna krema z bolj lahko teksturo. Skratka, razpisala sem se obširno, ker kot vidim ste tu velike strokovnjakinje s področje nege kože obraza. Mislim pa, da je najbolje, da mi kožo pregleda kozmetičarka in da mi svetuje kaj je na tip kože in stanje najboljše. Naj še dodam, da se ličim, uporabljam ličila Artdeco-ja, s katerim sem zelo zadovoljna, uporabljam pa mineralno kolekcijo. Za osnovo Mineral Powder Foundation(ja, tisti ki ima kabuki čopič za nanos) in pa bronzer z zaščitnim faktorjem SPF12, seveda od Artdecoja.
Kar se pa tiče "naravne kozmetike", ki so mi jo na veliko vsi priporočali...sprobala sem Melvito in Suki, pa ni nekih blaznih rezultatov, še bolj mi je dražilo kožo od vseh umetnih eteričnih olj... No, Kaeline je mogoče pogojno vredu, sod te firme namreč še uporabljam zgolj zvečer nanos na "poškodovani del" kože kjer so brazgotinice in sicer Repair Argarome serum.
 
Se opravičujem za morebiti predolg post, upam pa da bom komu s s vojo izkušnjo in vašimi nasveti pomagala.
 
lp,
Tanja 
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45018Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 6. jan 2010 13:17
Povezava do prispevka
Ttanja10, pozdravljena in dobrodošla na Planetu Lepote!

Ker je tem o kozmetičarkah že malo morje, sem tvoje vprašanje preselila v temo Kozmetičarka v Ljubljani, kjer ti bom tudi odgovorila.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Dobra kozmetičarka
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Gillian je bila stara komaj sedem let, vendar je bila njena prihodnost že ogrožena.