Anna55, kar se tiče citiranja, je tako, kot je napisala Tikka. Tole so
Pravila PL s foruma
O strani PL, ki priporočam, da si jih prebereš, da lahko lepo komuniciramo in da moderatorke nimajo preveč dela.

anna55 je napisal/a... jaz sem kupila tole age defense moisturizer hydratant protecteur anti-age combination oily to oily mixte a grasse.A je tale tudi tako v redu?
Anna, saj tole je Superdefense, a ni?
anna55 je napisal/aNamreč, to me spravlja v dilemo, če sem sploh prav kupila in ali imam sploh mastno kožo, če ne bi bilo bolje kupiti SD od normalne do mastne... Pore imam res razširjene, tu pa tam se mi pojavi kaki podkožni mozolj, ogrcev pa imam kar/ po nosu največ/in brazgotine...
Mozolji in zamašene pore niso nujno znak mastne kože. Pomembno je predvsem, ali se koža zelo sveti in nikoli oz. redko zateguje po umivanju ali redno zateguje, nima mastnega leska ipd.
anna55 je napisal/aPo tvojem dragocenem nasvetu uporabljam zvečer Diacneal, pa me zanima, če ga lahko uporabljam tudi poleti zdaj, ko imam SD kremo in ali mi bo koža zdaj kaj lepša,bolj gladka ?
Ja, Diacneal je treba pri taki koži, kot jo opisuješ, uporabljati redno in skozi celo leto. Lahko bi edino dodala še salicilno kislino ali Skinoren.

Kajti SD ima popolnoma drugačne sestavine, namen in učinek kot Diacneal.