Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Clinique

Pojdi na stran 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 18. apr 2010 14:58
Povezava do prispevka
Anna55 samo da če odgovarjaš uporabnici pred seboj citiranje ni potrebno, saj je jasno komu odgovarjaš, sporočilo pa je bolj pregledno brez citatov. Vse to je napisano v pravilih sodelovanja na naših forumih (ki si jih sprejela z registracijo), si jih je fajn prebrati

Nikar je 'joči', nič hudega, se boš kmalu znašla.
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45033Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 18. apr 2010 16:53
Povezava do prispevka
Anna55, kar se tiče citiranja, je tako, kot je napisala Tikka. Tole so Pravila PL s foruma O strani PL, ki priporočam, da si jih prebereš, da lahko lepo komuniciramo in da moderatorke nimajo preveč dela.

anna55 je napisal/a... jaz sem kupila tole age defense moisturizer hydratant protecteur anti-age combination oily to oily mixte a grasse.A je tale tudi tako v redu?

Anna, saj tole je Superdefense, a ni?

anna55 je napisal/aNamreč, to me spravlja v dilemo, če sem sploh prav kupila in ali imam sploh mastno kožo, če ne bi bilo bolje kupiti SD od normalne do mastne... Pore imam res razširjene, tu pa tam se mi pojavi kaki podkožni  mozolj, ogrcev pa imam kar/ po nosu največ/in brazgotine...

Mozolji in zamašene pore niso nujno znak mastne kože. Pomembno je predvsem, ali se koža zelo sveti in nikoli oz. redko zateguje po umivanju ali redno zateguje, nima mastnega leska ipd.

anna55 je napisal/aPo tvojem dragocenem nasvetu uporabljam zvečer Diacneal, pa me zanima, če ga lahko uporabljam tudi poleti zdaj, ko imam SD  kremo in ali mi bo koža zdaj kaj lepša,bolj gladka ?

Ja, Diacneal je treba pri taki koži, kot jo opisuješ, uporabljati redno in skozi celo leto. Lahko bi edino dodala še salicilno kislino ali Skinoren.

Kajti SD ima popolnoma drugačne sestavine, namen in učinek kot Diacneal.

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Vanni
Starost: 13Pridružen: 29. apr 2005Prispevkov: 4903Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 18. apr 2010 19:04
Povezava do prispevka
Anna55, razumljivo, da se še ne znajdeš najbolje, v sporočilo sem ti napisala opombo zgolj zato, da boš vedela za naslednjič, ko boš odgovarjala predhodniku (in ker je naloga moderatork, da na takšne stvari opozorimo).  
Sicer pa kar tako naprej, boš videla, da se boš kmalu zelo dobro znašla na forumu.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Antoine de Saint-Exupery)
0
Nazaj na vrh
anna55
Starost: 69Pridružen: 21. jan 2010Prispevkov: 127Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. apr 2010 23:58
Povezava do prispevka
Vanni, Tanja, Tikka se opravičujem za nevšečnosti in hvala za spodbudne besede.Upam, da bom res kmalu vse pogruntala.Brala sem navodila za nove člane. Nisem pa vseh strani prebrala, ker je toliko tega kar želim prebrati, pa vas nikakor ne morem ujet, da bi bila na tekočem.Res pa je, da ste vse še tako mlade in vam računalnik in vse to ne povzroča preglavic.Meni žal, še dosti stvari ni jasnih in ne obvladam.Se oproščam res.
0
Nazaj na vrh
anna55
Objavljeno: 19. apr 2010 0:36
Povezava do prispevka
Hvala Tanja za linke.Uf, tega je še kar velik za brat.Bom se potrudila.
Kar se tiče zategovanja kože, bi rekla, da mi res zateguje.Lani se mi je koža svetila kot novoletna jelka, zdaj po mikrodermoabraziji se mi pa več ne.Ali je pa kaj drugega.Zato sem bila v dvomih.In kaj zdaj to pomeni?Tole bi te še vprašala
Tanja, a bo ta zaščita od SD zadosti poleti in na morju ali potem še eno kremo rabim povrhu?
Tudi o o salicilni sem razmišljala, pa je nikakor ne znam"utuvit" v vse to kar uporabljam.Zdaj imam peno za čiščenje, ki vsebuje glikolno,diacneal, za čez dan pa polif.kapljice in SD.Bila bi ti zelo hvaležna, za nasvet.LP in lahko noč.Rožico bi poslala, pa je ni v smeškotih.javascript:emoticon(':o')
0
Nazaj na vrh
glili
Starost: 42Pridružen: 8. jul 2009Prispevkov: 636Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. apr 2010 8:12
Povezava do prispevka
Čez poletje potrebuješ dodatno zaščito, ker SD ni dovolj (je bilo že nekaj napisano o tem v tej temi par strani nazaj) .
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45033Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 19. apr 2010 10:29
Povezava do prispevka
Anna55, Clinique Superdefense zaradi nestabilnosti UVA filtrov ni primerna za poletje oz. dneve, ko smo več na soncu in je le-to močnejše. Če greš ob 8h zjutraj v službo in si 5 min na soncu in nato direktno v garažo v avto, zadostuje, če pa si npr. več kot kakšnih 15 min med 10. in 17. uro, pa ne.

Zato priporočam izdelke z UV zaščito evropskih proizvajalcev: Garnier, La Roche Posay, Eucerin, Vichy, Avene, tale Nivea je krasna, znamka SunDance (dm hišna znamka) ...

Če te po SD zateguje, spodaj nanesi kakšno kremo (npr. Mega Omegas - ne vem, katere še imaš).

Sicer pa so ostali smeški tule (klikneš na categories desno zgoraj v okencu smeški, potem pa so še po straneh):

image file name: 2kd65b27c872.jpg

0
Nazaj na vrh
anna55
Objavljeno: 19. apr 2010 23:11
Povezava do prispevka
Tanja in vse ostale punce...ste kar potrpežljiveHvala.Kolikšna zaščita je pa res dovolj, če uporabljaš kisline in si dosti na zraku?
Verjetno ne bi smela to vprašanje tukaj postavit....Glede na to, da mi zmanjkuje pene, bi vprašala, če naj vzamem Baleino, ki vsebuje salicilno ali Schellerjev min.gel, ki ga vse tako hvalite?Kaj menite, glede na ogrce, pore...
Sama vprašanja so me.Upam, da bom tudi jaz čez čas, od kake koristi za vaša vprašanja.
Se zahvaljujem in lep večer,  lahko noč
0
Nazaj na vrh
Tanja
Objavljeno: 20. apr 2010 11:41
Povezava do prispevka
Najmanj SPF 30 od naštetih znamk, več o tem in nadaljujmo pa tule. oz. tule za mešano/mastno kožo.

Glede čiščenja sem odgovorila na ustrezni temi.
0
Nazaj na vrh
anna55
Objavljeno: 20. apr 2010 21:26
Povezava do prispevka
0
Nazaj na vrh
Travica
Starost: 13Pridružen: 19. mar 2006Prispevkov: 7403Kraj: NeverlandStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2010 21:13
Povezava do prispevka
Glede na to, da se je že pisalo o spremembah sestavin v Superdefence kremi in glede na to, da sem tik pred nakupom nove, sprašujem :

- so sestavine kaj slabše?
- je še med prvimi  med planetkami?
- jo še vedno uporabljate?
Tudi pot, dolga tisoč kilometrov, se začne z enim korakom.
0
Nazaj na vrh
Travica
Starost: 13Pridružen: 19. mar 2006Prispevkov: 7403Kraj: NeverlandStatus:Offline
Objavljeno: 10. avg 2010 9:19
Povezava do prispevka
Travica je napisal/a
Glede na to, da se je že pisalo o spremembah sestavin v Superdefence kremi in glede na to, da sem tik pred nakupom nove ...

Khmmm, saj nočem biti sitna, ampak RES  se mudi ...
Tudi pot, dolga tisoč kilometrov, se začne z enim korakom.
0
Nazaj na vrh
ana25
Starost: 123Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 9323Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. avg 2010 10:28
Povezava do prispevka
Travica, jaz sem porabila samo en lonček SD, ker mi ni bila tako všeč (preveč hranljiva za moj tip kože, sem imela različico za mastno). Zdaj uporabljam že leta Paula's Choice losijone s SPF. (Pa še dodatno aok v raznih drugih izdelkih.)
Ampak moje mnenje zate ni tako relevantno, ker ti imaš suho kožo, če se ne motim.

Nadaljevanje teme na Clinique - 2. del.
KrvavaMeri

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Clinique
Stran 100 od 100
Pojdi na stran 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
To sezono ni ene same barve, ki bi prevladovala, ampak je na voljo celotna mavrica barv, iz katere lahko izbirate.