Glede na to, da sem po izobrazbi psiholog, skoraj gotovo trdim, da Gregor ni hinavec, Jernej pa je. OGROMNO se da razbrat že iz neverbalne komunikacije, vse ostalo pa iz besed. Moram poudariti, da so oddaje na POP-u katastrofa, saj barovce prikažejo v drugačni luči kot jih vidimo neposredno iz stanovanja, oni pač zmontirajo skupaj izseke njihovih izjav in če se odločjo, da bojo enega sesuli, ga bojo ; in da bojo enega forsirali, ga tud bojo. Mislim, da žrtve izbirajo glede na to, kaj jim bo pri sobotnem glasovanju prineslo največ glasov. Zadnjih 10 dni so Jerneja prikazovali kot boga. Celo tiste obdelave pod mešalno mizo niso prikazali, saj vedo, da bi v tem primeru širša množica obsodila Jerneja na javni linč, se pravi, zelo bi se zameril ljudem in ti ne bi niti glasovali za njegov obstanek, to pa pomeni manj cekinčkov... POP tv - manipulanti... Res realno sliko človek dobi z vpogledom v stanovanje, tam pa se je meni res zelo prikupil Gregor. Špelco crklja kot da je kraljica, kuha same dobre jedi, vedno je dobre volje, skrbi za humor da mi solze dol tečejo, predvsem sprejema drugačnost......, skratka ni sledu o pozerju, kot ga skušajo prikazat v oddaji. Če kdo reče, da se rine naprej, jaz temu pravim primorski temperament, zdi se mi kot energetska bomba, ki se bo razpočila, če ne bo pri vsaki stvari kaj pripomnila. Pa tudi zelo kolegialen se mi zdi ; ko je žiga Špeli grozil, da jo bo ubil, je Gregec odločil, naj gre spat v "belo"sobo ; pa ko so zadnjič v mrtvo pijanega Emila domov privlekli in jim je pobruhal stanovanje, je tud on vse za njim počistil.... Take malenkosti veliko povedo o človeku. Seveda je tud top kelnar, ki vedno naredi še enkrat več prometa od ostalih....
Amen. Sej komur ni za brat, mu ni treba. Jaz se držim načela, da hvalim tiste, ki so mi všeč in ne tolčem čez tiste, ki mi niso.