Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Bar

Pojdi na stran 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106
Maruška
Starost: 42Pridružen: 7. jun 2005Prispevkov: 9702Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 18. nov 2005 13:03
Povezava do prispevka
jst bom pa vsakem primeru za andreja glasvala. mi je faca!!!
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 18. nov 2005 13:19
Povezava do prispevka
meni je bilo včeraj všeč, da se je pokazalo, kdo zna najbolj ljudi v dobro voljo spravit. Andrej se je odlično pripravil.
0
Nazaj na vrh
Stella Alex
Starost: 16Pridružen: 17. nov 2004Prispevkov: 3562Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. nov 2005 14:29
Povezava do prispevka
Ni energije...
    18.11.2005 13:25

Boris meni, da BARovci ne vlagajo več toliko energije v četrtkove evente, kot so jo na začetku... Rezultat je viden tudi v le na pol polnem lokalu...

Sara
Sari je bil na eventu najbolj všeč Andrej. Vendar meni, da bi publika morala malo več sodelovati. Njo so pa kar spljuvali... Motilo jo je, ker še ni do konca povedala vica, pa so jo že prekinjali...
  Jasna
Jasna je povedala, da se je na začetku tresla kot zmešana, ker ni imela nič pripravljeno. No, na koncu je bila zadovoljna s svojim nastopom.
Andrej med +-
Andreju je do zmage pomagal Damjan - Mr. Smith, ki mu je povedal, da je najlažje, če se delaš norca iz sebe. Na koncu je Andrej idejo dobil na blogu. Blogisti so mu pisali, da je ministrant , pisali so mu župnik, pejt domov , itd. In tako je dobil idejo za korrroškega župnika iz farrre svetega Andrrreja :).
Rada
Rada je povedala, da je umirala od smeha, ko jo je Sara začela oponašat...
Boris
Boris je povedal, da bi lahko bilo stokrat boljše, kot je izpadlo. Da ni več tiste energije, ki je bila na začetku v BARu. Ful  ga je nasmejala Jasna, ko ga je uporabila v svojih forah...
Miso
Mišotu je bil event kar kul. Čeprav bi po njegovem morala biti kakšna glasba vmes, ker so ljudje kar nemo strmeli v njih. Zato mu je bilo kar malo brrr...No, če pa ni nobene energije več in BARovce spreletava brrrr, se bodo morali pa malo stisnit skupaj in se imeti radi;)))...

Ja očitno je res, da se ima Sara za totalno ; nič ji ni več všeč in je prepričana v sebe, da vse kar dela, dela prav in odlično!! 

Lep pozdrav,
Stella A.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 18. nov 2005 14:33
Povezava do prispevka
mislim, da sara vse bolj kaže, da je nesamozavestna in je ta njena "posiljena" pojava, s katero nastopa navzven samo ščit.

nevem katerega samozavestnega človeka bi na smrt mučilo, kaj si nekdo drug misli o njem.
in to da so jo KAR spljuvali ... ja očitno je z njo neki narobe oz. s 6-imi (katere sama skos omenja), ne pa z andrejem.

bedna je ta njena izjava, kaj misli, s kom je kaj narobe, s 6-imi sotekmovalci, ki ga skos dajejo na stol al s tistim, ki je že trikrat bil na stolu in se ni spremenil.
js nevem, a res nima pameti al je pa sama "psihič" s tem svojim razmišljanjem in lajnanjem enih in istih stvari.
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 18. nov 2005 14:45
Povezava do prispevka
Uni Gaber je pa tudi kar ne more prehvalit. Mogoče se pa kje dolčkata, ko ona nič več ne rjove kako je potrebna.
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 44Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 18. nov 2005 14:46
Povezava do prispevka
Katja,
0
Nazaj na vrh
gita
Objavljeno: 18. nov 2005 14:50
Povezava do prispevka
loool Smile katja, to je pa dobra ugotovitev Wink
0
Nazaj na vrh
Stella Alex
Starost: 16Pridružen: 17. nov 2004Prispevkov: 3562Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. nov 2005 14:55
Povezava do prispevka
 uuuu pa res - čisto nič več ne govori o tem kako je potrebna!! Ha??
Lep pozdrav,
Stella A.
0
Nazaj na vrh
bambi
Starost: 46Pridružen: 27. jan 2005Prispevkov: 1610Kraj: Goriška stran SlovenijeStatus:Offline
Objavljeno: 18. nov 2005 15:07
Povezava do prispevka
Jaz komi čakam sobote - kogarkoli bo Sara dala na vroči stol poleg Andreja, bo veselo letel iz Bara

8D
0
Nazaj na vrh
Katja
Objavljeno: 18. nov 2005 15:11
Povezava do prispevka
nazadnje bo pa Rado dala, ker nista neki baš frendici, to je že večkrat poudarla.
0
Nazaj na vrh
Nisa
Starost: 40Pridružen: 23. okt 2005Prispevkov: 38Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. nov 2005 17:01
Povezava do prispevka
hm...
jaz še nisem nič komentirala... meni se je zdel Andrej na začetku ful vredu, zdaj pa mi je . Vsi ga tak zagovarjate, češ da ne more človek tak dolgo igrat in da bi ziher že zdavnaj pokazal svoj pravi obraz, ampak ljubice zlate za 5 milijonov + tedenski zaslužek, bi tudi ve znale igrat. To ne pomeni, da mi je Sara vredi, ker mi je anti že od samega začetka. Jaz osebno gledam bar za finto, da mi je fajn, da vidim, da še obstajajo na tem svetu ljudje, ki se znajo zabavat, vejo da niso popolni in da radi slišijo kritike in da jih te ne zlomijo. Se opravičujem, ker se mi Andrej nekak ne zdi tak človek...
0
Nazaj na vrh
sfinga
Starost: 61Pridružen: 8. dec 2004Prispevkov: 205Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 18. nov 2005 18:08
Povezava do prispevka
Večina vas očita Andreju, da se mu gre samo za denar. Ampak tukaj gre vsem za denar!
Normalno je, da se vsi spravljajo na Andreja, ker je prijazen in zato
drugačen od njih...ne verjamem pa da Andrej igra, saj je tak že od
vsega začetka, itak je vsem jasno, da igrajo vsi ostali:

Vloge:

- SAra igra vlogo velike šefice in največje face - in vpoklicane, da
pljuva po drugih, v bistvu je prevzela to poslanstvo po odhodu Ažbeta,
vzrok je pomanjkanju samozavesti, ker pač ni "dobra bejba",

- Rada igra vlogo velike spreobrnjenke, razsvetljenke, metulja, ki se
je skrival v nesamozavestni bubi, prevzela je to vlogo po vročem stolu
in še bolj po odhodu Cupi, vzrok je v pomanjkanju samozavesti, ker je
ob Cupi bolj medlo delovala, zdaj pa je prišla na površje,

- Mišo igra vlogo mačota in zapeljivca - le katera bi se mu lahko
uprla..., vzrok je prav tako pomanjkanje samozavesti, saj vemo zakaj -
je pač bolj mali mačo...

- Boris igra vlogo komedijanta in pridnega gay pobčka, kar ni posledica
pomanjkanja samozavesti, ampak prej posledica pretirane samozavesti in
zbujanja pozornosti pri moškem delu občinstva,

- Jasna igra vlogo naivne punčke, ki je slučajno padla tu not in še ne
ve zakaj se gre - verjetno posledica velike želje, da bi vsem ugajala...

..eto to je to in upam, da boste kmalu vidli kam pes taco moli...
Life is fun!
0
Nazaj na vrh
gita
Objavljeno: 18. nov 2005 18:33
Povezava do prispevka
 sfinga
0
Nazaj na vrh
gita
Objavljeno: 18. nov 2005 18:38
Povezava do prispevka
ste videli tole:

BARovci o vroči soboti
    18.11.2005 16:22

Kako se bo jutri odločila Sara? Namignila je, da ima v glavi tri kandidate?Na stol ne bi dala samo sebe in Rade!

Sara
Prvi kandidat je Jasna, ker je prišla zadnja. Drugi je Mišo, ki bi bil po njenem mnenju najmočnejše orožje. Z njim bi se dokončno znebila Andreja. Tretji pa je Boris, ki ji je baje že nekaj namigoval, da se v BARu več ne počuti dobro. želi si doseči, da gre ven Andrej! Vendar jo je strah, da bi slučajno izgubila Mišota. Zaveda se, da trenutno proti Andreju lahko vsak leti ven.  Jasna
Jasna je prepričana, da bo jutri na vročem stolčku. Razen, če bo Sara taktizirala. Razlog, da bo na stolčku samo zato, ker je nova, se ji zdi totalno beden. Pravi, da proti Andreju nima šans.  Miso
Mišo potihem pričakuje, da se lahko znajde na vročem stolčku. Ima 50:50 možnosti. Pravi, da bi bilo to izkoriščanje tistih, ki ga podpirajo. Ne ve še, če bi Sari zameril, a je prepričan, da bi se ji maščevalo.Borisu je vseeno, če bo šel na stolček. Počasi ima že vsega poln kufer. Rada ji tudi ne bi zamerila, ker bi drugače zdržala najdlje do drugega tedna. No, da vidimo, če ima Sara jajca:))!
0
Nazaj na vrh
Nisa
Starost: 40Pridružen: 23. okt 2005Prispevkov: 38Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. nov 2005 18:46
Povezava do prispevka
Jasno, da se gre vsem za denar, ampak vsi so že pokazali tudi svojo slabšo stran in zdaj vsi pljuvate po njih, kot da bi bilo z nami kaj drugače, če bi bli na njihovem mestu.  Meni prav to ni všeč. Nisem rekla, da Andrej samo igra, zdi se mi samo, da se hoče pač pokazat samo v pozitivni luči, jaz pa sem prepričana, da ima prav vsak človek neko slabo lastnost. Torej take, ki so iskreni in pokažejo tudi svoje napake, nimam pravice podpret?! Zdi se mi, da ste vsi skup res pozabli, da je to nek show. Kamor koli se obrnem, vsi samo šimfajo vse... Ah jej, res nam ni lahko...  Zato se jaz ne prijavljam na take stvari...

lep pozdrav

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Bar
Stran 101 od 120
Pojdi na stran 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
To sezono ni ene same barve, ki bi prevladovala, ampak je na voljo celotna mavrica barv, iz katere lahko izbirate.