Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Avon izdelki - 7.del

Pojdi na stran 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114
Suzek
Starost: 44Pridružen: 10. apr 2005Prispevkov: 1960Kraj: Breg pri PolzeliStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2007 15:16
Povezava do prispevka
Ja torbica se kamot nosi čez ramo in je iste zlate barve kot v katalogu. Taka bolj mat zlata.

0
Nazaj na vrh
Tinchy
Starost: 42Pridružen: 23. jan 2004Prispevkov: 3853Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2007 15:49
Povezava do prispevka
Ima katera to šminko Sheer Nourishment v barvi Watermelon in bi mi jo prodala?
0
Nazaj na vrh
Dina
Starost: 44Pridružen: 12. jun 2004Prispevkov: 3221Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2007 19:43
Povezava do prispevka
Alena je napisal/a
V B naročilu ni bilo ne torbice ne parfuma, je na manjku.

Jaz sem jo pa dobila zdaj v B naročilu. Saj to je govora o tisti zlati? Na ramo gre komot, samo ni pa zelo dolg ročaj. Pa moja smrdi samo če jo tako od blizu povoham, da se že z nosom dotaknem. Edino glede oblike sem pričakovala, daje bolj okrogla oz v obliki valja, vsaj v katalogu se mi je taka zdela. Ampak sem vseeno zadovoljna z njo

Pa še novega dostavljalca moram prav pohvaliti. Res ful vljuden in prijazen, ustrežljiv fant. Me je klical ravno ko sem bila v BTC, pa sem rekla da bom doma čez pol ure in je bil že po telefonu ful prijazen (česar do zdaj nisem bila vajena, prej obratno in ravno zaradi odnosa dostavljalcev sem že skoraj nehala kupovati pri Avonu). Čez pol ure me kliče da je že pred stolpnico pa sem mu rekla, da sem ravno na poti do doma in je rekel, da ni problema, da bo počakal. In je čakal sigurno 10 minut, sem bila ziher, da ga ne bo več ali pa da bo totalno tečen in zadirčen, pa je bil ful prijazen in ko sem se mu zahvalila ker je počakal je z nasmeškom rekel da ni problema. Evo temu se reče dober dostavljalec in človek na mestu, ne pa tisti kreteni, ki so bli prej.
0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 46Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2007 19:49
Povezava do prispevka
Ja, očitno jih je zmanjkalo preden so moj paket polnili. Parfum si dobila? Meni oboje manjka na računu.

Jaz pa nisem dobila paketa. Upam, da bo jutri. Zadnjič je bilo že v sredo.
0
Nazaj na vrh
Anuska
Starost: 43Pridružen: 30. mar 2006Prispevkov: 1635Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2007 19:57
Povezava do prispevka
Jaz sem tudi dobila paketek....pa celo vse je notri.... Smile
Ful sem vesela preostanka kolekcije SPA s sladkorjem....Vsaj nekaj, če so že piling ukinili... Smile
0
Nazaj na vrh
Pegasus
Starost: 41Pridružen: 22. okt 2005Prispevkov: 13101Kraj: LitijaStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2007 20:00
Povezava do prispevka
Jaz sem tudi danes dobila paketek - pohvale novim dostavljalcem, je pripeljal popoldne
Manjka pa mi torbica Irlande (bela s črnim vezenjem), pa tako sem se je veselila
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life.
- Winston Churchill
0
Nazaj na vrh
Dina
Starost: 44Pridružen: 12. jun 2004Prispevkov: 3221Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2007 20:11
Povezava do prispevka
Alena, za kateri parfum se to gre?
0
Nazaj na vrh
Sher
Starost: -13Pridružen: 30. jul 2006Prispevkov: 1069Kraj: HrvaškaStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2007 23:48
Povezava do prispevka
Danes smo imeli srečanje in tko je:
In Bloom pride okolo 20.2., pri naslednji naročbi.
Alternative nova je zelo vlažilna kremica. Uporabnice so zadovoljne v par dni uporabe. Boljša kot ista Ultimate.
CT EL Jet Black ni tko črna kot PW EL, kot majčkeno prosojna, proti sivi, ampak je še zelo črna. Baby Blue je modra ampak malo potegne na zeleno, sedefasta barva.

In končno sem si napravila vzorce PW šmink, torej zdaj so to All Day Comfort Lipstick SPF 12.
Fiery Red je zdaj Blossom, Iced Spice pa Toasted Almond. Če pa so barve iste ne vem ker stare nisem videla. Ostala imena pa so ista.

žal ni blo Extralasting Lip Color katere so zdaj na demo. Če jih je katera videla, naj prosim pove razliko naspram katološke slike. Jaz še ne vem katero bi si vzela kot demo.
Posebno me zanimajo Pink for Life, Rosy Resistance in Berry Enduring.

A-ha, in nove Solutions kreme niso iste kot so Relaxing N in Recharging Day. Dnevna ni tko sijajoča. tako lepo dišijo, nočna je malce gostejša in tko ugodna...Sestavine pa nisem mogla pogledat ker ni blo škatlic.
Ljubezen je, ko vidiš vse napake, in ljubiš njim navkljub.
moj fotoalbum: http://sher.planet-lepote.com/foto
0
Nazaj na vrh
češnja
Starost: 45Pridružen: 14. feb 2007Prispevkov: 253Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. feb 2007 6:23
Povezava do prispevka
Jaz sem dobila paket včeraj ob 9-ih zvečer.
0
Nazaj na vrh
vixi
Starost: -13Pridružen: 1. sep 2005Prispevkov: 3749Kraj: Ljubljana-LogatecStatus:Offline
Objavljeno: 15. feb 2007 8:03
Povezava do prispevka
Hecen manjko zalog imajo pri Avonu, zgleda da res na sredini pakiranja zmanjka. Pegasus, jaz sem dobila to belo torbico, zelo zelo luštna je. Mi je pa vseeno hecno, da jim stvari zmanjka na polovici. Ta torbica je tudi v naslednjem katalogu, kar pomeni, da jo mislijo vsaj še eno kampanjo prodajat, zaloga pa tako majhna... No ja morda je bilo pa veliko več navala, kot so ga pričakovali.

Ja torbica, zelo mehek material bel, lepo vezenje, meni edino tisti črni paščki z vtisom malo kačje kože delujejo ceneno, ampak bom to spregledala zaradi všečnosti torbice kot celote. Ročaji so pa... bolj za na pulover ali res tanke jaknice, gre sicer na ramo a sedi čisto pod pazduho. Mislim, da jo bom bolj po rokah vlačila, kot na ramah. Zapira se super na magnetne "drukerje".

Drugo pa:
Super full črna masara  zastonj priložen odstranjevalec MU peče, če pride v oči  sicer očisti, ga bom porabila ampak previdno.
Spray (olje) za sušenje laka za nohte

In heaven all the interesting people are missing | Friedrich Nietzsche
Vixi's Craft Duck
0
Nazaj na vrh
Alena
Objavljeno: 15. feb 2007 8:09
Povezava do prispevka
Torbica po moje bo, ponavadi jih še naredijo. Ni le ena serija in potem konec. Vsaj upam, da bo pri tej tudi tako.
0
Nazaj na vrh
Tinchy
Starost: 42Pridružen: 23. jan 2004Prispevkov: 3853Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 15. feb 2007 8:48
Povezava do prispevka
Še enkrat me zanima, če ima katera to šminko Sheer Nourishment v barvi Watermelon in jo ne rabi in bi mi jo prodala?
0
Nazaj na vrh
Sher
Starost: -13Pridružen: 30. jul 2006Prispevkov: 1069Kraj: HrvaškaStatus:Offline
Objavljeno: 15. feb 2007 9:52
Povezava do prispevka
Tinchy, sumim. Te šminke niso v prodaji dobrih leto dni pa so jih tudi vsi imeli radi in so jih verjetno porabili...
Ampak, mogoče...
Ljubezen je, ko vidiš vse napake, in ljubiš njim navkljub.
moj fotoalbum: http://sher.planet-lepote.com/foto
0
Nazaj na vrh
vixi
Starost: -13Pridružen: 1. sep 2005Prispevkov: 3749Kraj: Ljubljana-LogatecStatus:Offline
Objavljeno: 15. feb 2007 10:03
Povezava do prispevka
Tinchy poskusi tole pod male oglase objavit, mogoče jo ima kakšna neAvonovka in se bo lažje ločila od nje. Mogoče se kakšni valja po predalu pa ne spremlja tele teme.

Alena prepričana sem, da jih bodo še dobavili, hecno mi je to, da jih nimajo toliko, da bi pokrili en cel termin naročil. Verjamem pa da jih kdaj zanimanje za kak artikel preseneti, sploh če eno skladišče pokriva celo vzhodno evropo, samo da so to njim zelo rado zgodi Wink
In heaven all the interesting people are missing | Friedrich Nietzsche
Vixi's Craft Duck
0
Nazaj na vrh
Alena
Objavljeno: 15. feb 2007 10:05
Povezava do prispevka
Ja, res jih velikokrat presenetijo take situacije. Ne vem kaj mislijo. Upam, da dobim torbico, ker je res lepa.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Avon izdelki - 7.del
Stran 109 od 119
Pojdi na stran 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.