Jaz sem si včeraj zvečer prvič nanesla Anew Alternative in najprej me je odbil njen vonj, ker res malce smrdi, pa oči so me malce pekle, čeprav sem se izogibala predelu okoli oči, danes zjutraj pa so že vidni učinki; sicer nimam problematične kože, pa tudi gubic ni prav nič, ampak vseeno je na pogled in na dotik lepša. Pore so se zožale, je gladka in bolj enakomerne barve, nekako zdravo se sveti. Tko da sem zelo zadovoljna
Tista dnevna s filtrom pa res ni tko dobra. Po njej se malo svetim, čeprav manj, kot po Retroactive. Pa med sestavinami nisem nikjer zasledila glikolne, niti na sredini seznama (ker ste men se zdi nekje pisale, da jo ima tudi ta). Moti me, da so te kreme od Avona, vsaj te, ki sem jih do sedaj probala in so sicer v redu, močno parfumirane in nekatere kar smrdijo.
Aja, pa še to: meni se zdi, da se bolj splača vzeti 5 (setov) vzorčkov, kot celo kremo, ker isto količino, ki jo prodajajo za 5900 SIT, dobiš za 1000 SIT. Vzorčke pač preliješ v kako staro posodico. Jaz se moram znajt in šparat, ker sem še študentka