Bom si nabavila to Vx4 v drogeriji Tuš, ker tam je res zelo poceni. Čeprav se mi zdi podobna kot DE. Upam, da mi bo tudi kaj podaljšala trepalnice, ne samo zgostila.
Joj Baby jaz sem zdaj malo zamešala...jaz imam Loreal-Double extensions..zato sme tudi govorila o dveh premazih..Tale mi res naredi noro dolge trepalnice
Baby, jaz imam spray od SSS, ki ima tudi alkohol in je točno tako, kot si opisala, s tem, da se mi cela kopalnica drsi, ker je to suho olje v sprayu in moram bit zelo previdna, da se mi kam ne zdrsne pa opozorit še vse ostale preden stopijo v kopalnico.
Ti, ti. Jaz sem imela enkrat en sprej od Garnier, se je tudi ful drselo, sem morala vsakič zmit, da se ne bi kdo ubil. Potem sem se pa raje v sobi špricala ker se potem ne drsi.
jst sm dons dobila olje za lase od planeta spa pa nevem kako se ga uporablja, ker kot ponavadi zraven ni navodil v kakšnem uporabnem jeziku... sj verjetn ste o tem že govoril sam je že tooook strani, da se mi res ne da še 1x it use brat... kakšen nasvet?