To kremo sva tud midve s sestro probali. Jao bože! Kako je tud naju peklo! Za popizdit. Pa obe sva v sekundi ratale k kuhani raki.....jst sm tester takoj v koš vrgla.
lp
Ko imamo vse, kar smo si želeli, je samo še nekaj, kar si želimo, in tisto nekaj je največkrat vse, kar si želimo. (R. Kerševan)
Prav zanimivo, kako smo mele tako podobne reakcije...Pa še sestavine naj bi ble ok...čudno. Sm še enkrat gledala v katalogu...tko fajn gleda in vse, pa še SPF 20...škoda res.
A mogoče veste, kje lahko pogledaš kakšne sestavine imajo Avonove kreme? Pa še ali ima katera izkušnje s kremami za sončenje, so dobre?
lp
Ko imamo vse, kar smo si želeli, je samo še nekaj, kar si želimo, in tisto nekaj je največkrat vse, kar si želimo. (R. Kerševan)
Glede kremice pa...vonja se niti ne spomnim več, vem pa, da zihr ni bil prijeten, ampak tak oster vonj. Barva pa je tla taka nežno oranžna, breskva barva. Se mi zdi;) Skrata oboje je blo mal čudno ja
lp
a je mogoče že kera probala kremo za oblikovanje prsi? Čist na zadnji strani kataloga 5 je. Moja sestra neki sanja, da bi to naročila, pa sm rekla, da bom tukile vprašala
Pa tele senčke Triple Benefit Beyond Colour Eyeshadow (str. 30) je katera že mela? Se lepo razmažejo oz. se nabira kej na vekah?
Kakšne imate ve kej izkušnje z barvami? So prbližno take, kot so v katalogu narisane?
uf kolk vprašanj....upam, da nism preveč tečna!
lp, A.
Jaz sem jo tudi naročila. Je take sivkaste barve, ima precej močan vonj. Sicer pa mene ni nič peklo in je na koži prav dober občutek. Bom pa vonj kar prenesla, predvsem zaradi filtra.