Kakšni so pa kaj lipglosi in šminke? Me mikajo. Zdaj imam dva od alverde za vsak dan, ampak sta bolj prosojna(soft corale in nude diamond). Nad nude sem precej navdušena, je lepa YLBB barva, ampak premalo pigmentirana.
deklica je napisal/aRada bi naročila nekaj 100% Pure izdelkov in me zanima, če je katera preizkusila naslednje in če je vredno nakupa: *maskaro v odtenku borovnice
Vesela bom vsakega odgovora!
yuma je napisal/aImam maskaro in sem navdušena: trepalnice izgledajo temne, na soncu se zasvetijo vijolično, prijetno diši, zvečer se brez problema odstrani.
lp
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Antoine de Saint-Exupery)
100% Naraven, 100% Veganski Bogat in kremen, popolnoma prekriven in 100% naravni puder, narejen iz super sadja, skrije vse nepravilnosti na vaši koži in poskrbi za popoln videz medtem, ko vaša koža še vedno diha in ima občutek lahkotnosti. Kremni puder da vaši koži gladek, mehko žameten sijaj, formula pa je obogatena z antioksidanti iz najmočnejšega super sadja, z negovalnimi vitamini, vlažilno aloe vero ter ostalimi negovalnimi elementi. SPF 20 ščiti vašo kožo pred UVA in UVB žarki, pigmenti v pudru pa so pridobljeni iz koži prijaznih naravnih sestavin, sadja in zelenjave. Ker umetno ni potrebno za lep izgled. 100% Pure, 100% Naravno.
Odtenki: creme, white peach, peach bisque, golden peach, toffee
Uporaba: Puder lahko na kožo nanesete s prsti ali s 100% Pure veganskim Kabuki čopičem.