Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

100% Pure dekorativa (ličila)

Pojdi na stran 1 , 2
Baby
Starost: n/aPridružen: 11. mar 2005Prispevkov: 2553Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. feb 2010 10:57
Povezava do prispevka
Kakšna so njihova rdečila 100% Pure - Rdečilo za lica in ustnice? Zgledajo zelo lepo,vendar jih nisem testirala. Je pa akcija na netu in bi si želela kaj naročit, tudi maskaro,ki je baje dobra? Ima katera kake izkušnje? Bi rabila eno res natur,ker imam tako občutljive oči,da ne morem uporabljati več moje najljubše MUF.
0
Nazaj na vrh
mimika
Starost: 42Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 6588Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 5. feb 2010 12:42
Povezava do prispevka

Na KMM je sicer samo ena ocena rdečila, ampak zveni mamljivo:

100 % Pure Fruit Pigmented Lip & Cheek Tint

“Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.” - Cecil Beaton
0
Nazaj na vrh
deklica
Starost: 55Pridružen: 29. apr 2006Prispevkov: 543Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. feb 2010 13:38
Povezava do prispevka
Jaz sem zdaj naročila lip gloss v sheer strawberry in otroško jagodno kremo za telo, pa še Badgerjev night-night balm. Naročila sem v torek zvečer (kot plačilo izbrala predračun), pa mi ga sploh še niso poslali. Kdo ve, kaj moram narest? Ali samo počakam?
0
Nazaj na vrh
urshy84
Starost: 123Pridružen: 30. maj 2007Prispevkov: 44Kraj: LJStatus:Offline
Objavljeno: 9. feb 2010 20:14
Povezava do prispevka
maskara je dobra, zelo lepo loči trepalnice in jih precej podaljša, pri meni se je res videla opazna razlika. Zelo je nežna, nič ne pečejo oči, pohvalile so jo tudi kolegice z obutljivimi očmi in pa ena z lečami. Minus maskare (vsaj pri meni) je bil da se mi je čez dan na desni veki (še zdaj ne vem, kako to, da samo na eni strani) naredil odtis trepalnic. S prstom je šel takoj stran sicer, ampak jaz sem to navadno opazila šele ko sem šla na WC

Tisto rdečilo, ki je na kozmetometru je pa staro. Zdaj imajo tudi prave šminke, poleg lip glossov. Jih še nisem probala, tako da tu ti pa žal ne morem svetovat:)
0
Nazaj na vrh
Bette
Starost: 30Pridružen: 15. nov 2009Prispevkov: 59Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. feb 2010 17:18
Povezava do prispevka

Te kozmetike še nisem naročila me pa resnično mika ker se mi zdi krasna in je super tudi ker ne testira na živalih Pa tudi zelo lepo izgleda
0
Nazaj na vrh
Baby
Objavljeno: 11. feb 2010 12:27
Povezava do prispevka
Jaz sem nabavila,ker je 45% popust. Rdečilo za lička zgleda čudovito imam peach glow. Maskara pa ima čudovito embalažo in sanjske sestavine. Upam da bo super za moje občutljive oči.
0
Nazaj na vrh
Maisie
Starost: n/aPridružen: 13. nov 2007Prispevkov: 807Kraj: Planet ZemljaStatus:Offline
Objavljeno: 11. feb 2010 17:32
Povezava do prispevka
Baby mi lahko posreduješ link kje si to naročila? Jaz sem bila na slovenski strani, pa nikjer nisem opazila popustov....PROSIM
"Iskanje odličnosti pomeni, da poskušamo dati vse od sebe pri vsem, česar se lotimo."
0
Nazaj na vrh
BibaXs
Starost: n/aPridružen: 21. avg 2008Prispevkov: 2031Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. feb 2010 19:53
Povezava do prispevka
Maisie, na bbnaturi imajo 45% popust na 100% Pure izdelke.
0
Nazaj na vrh
Baby
Objavljeno: 11. feb 2010 22:06
Povezava do prispevka
Ja jaz sem tam naročila. Dobila tudi 3 testerčke, 2 od JMO in 1 AO.Izdelki so res super. Moj naslednji nakup bo JMO. Je že zelo dolgo na WL.
0
Nazaj na vrh
Baby
Objavljeno: 17. feb 2010 13:53
Povezava do prispevka
Jaz moram obvezno pohvaliti to maskaro. Resnično je odlična. Sem jo testirala 3 dni in sem jo imela cel dan na trepalnicah. Oči me niso nič pekle, bile utrujene...kot pri ostalih navadnih (nenaravnih) maskarah. Tudi efekt naredi presenetljiv. Je podobna moji prejšnji najljubši MUF all in one,ki pa je ne morem več uporabljat,ker mi draži moje občutljive oči.Sploh,če jo imam cel dan,so moje oči utrujene,"težke"oz.zaspane in draži mi oči (komaj čakam da si jo umijem). Sem zelo zadovoljna.Upam da ne ukinejo te znamke v SLO.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2010 14:07
Povezava do prispevka
Baby , da se ne izgubi v tej temi.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
mimika
Starost: 42Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 6588Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2010 8:34
Povezava do prispevka
Baby, kateri odtenek maskare imaš? Mogoče katera ve, kakšen odtenek je "borovnica"?
“Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.” - Cecil Beaton
0
Nazaj na vrh
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2010 14:55
Povezava do prispevka
Mimika, takle odgovor sem dobila iz BB Nature:
Borovnica maskara je temno modro/črna, medtem ko je robida
temno rdeče/bordo/črna. V obeh primerih sta barvi dosti temni in ne živahni.

0
Nazaj na vrh
Baby
Objavljeno: 22. feb 2010 18:17
Povezava do prispevka
Jaz imam maskaro črni čaj. Sej po moje te barve niso intenzivne in se sploh ne opazi na trepalnicah. Se pa splača sprobat zdaj,ko je v akciji. Lahko pa testiraš v trgovin Orca v LJ.Jaz bom drugič raje kar osebno šla pogledat v trgovino.Si nameravam še kupiti kremico z acai jagodami in kremico za podočnjake s kavnimi zrnci (obe sta zelo pohvaljeni na internetu) ter piling za obraz med in višnja al jagoda (ne vem točno). Maskara pa je odlična.
0
Nazaj na vrh
urska26
Starost: 42Pridružen: 16. maj 2009Prispevkov: 73Kraj: celjeStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2010 19:34
Povezava do prispevka
Jaz imam kremno rdečilo za lička v stiku. Po nanosu izgleda zelo naravno in daje svež izgled. Vendar imam dokaj mastno kožo, zato mi nekako ne ustreza, saj je rahlo lepljiv in se potem še bolj svetim.

Nakupa ne bom ponovila, vendar tistim z normalno in suho kožo priporočam.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
100% Pure dekorativa (ličila)
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.