Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Victoria Beckham: "Da sem pri 45-ih začela s kozmetiko, je zelo osvobajajoče."

16. okt 2019 9:32
0

Oglasno sporočilo

Pretekli mesec je britanska modna oblikovalka, sicer bivša 'spajsica', lansirala lastno znamko kozmetike z nazivom Victoria Beckham Beauty. Povedala je, da se pri 45-ih počuti najboljša verzija sebe. “Želim razširiti zavedanje, da bi se vsakdo moral počutiti kot najboljša verzija sebe. Da skrbimo za to, kar smo.”

Podjetnica in modna oblikovalka je povedala, da ji je to, da se je za ta korak odločila sredi štiridesetih, dalo več samozavesti kot karkoli drugega doslej. “Nekaj neizmerno osvobajajočega je v tem, da sprejmeš, kso si pri 45-ih in se ob tem počutiš izjemno, samozavestno, zbrano. Da sem delala lepotne izdelke, mi je res pomagalo pri tem – bilo je zelo osvobajajoče,” je Beckhamova povedala v intervjuju.

Britanska zvezdnica, ki je pred 11 leti, leta 2008, lansirala svojo modno znamko, je že navajena, da jo zlobni jeziki vlečejo po zobeh, sploh sedaj, v dobi interneta. A Victoria je postala profesionalka v tem, da ne dovoli, da bi ji sovražniki prišli do živega.

PREBERITE TUDI: Toliko stane luksuzna negovalna rutina Victorie Beckham

“Povsem sem prepričana in zaupam v to, da bodo izdelki Victoria Beckham Beauty govorili zase – tako, kot so tudi oblačila,” je povedala. “Vem, da me bodo opravljali in blatili in to je popolnoma v redu – ne dovolim, da bi mi bilo to prepreka. Sem zelo pozitivna oseba. Če ven daješ pozitivno energijo, je to tisto, kar dobiš nazaj.”

Izdelki Victoria Beckham Beauty so bili ustvarjeni tako, da so luksuzni, minimalistični in oglaševani ciljni publiki z minimalno retuširanimi fotografijami (Beckhamova je vztrajala, da na fotografijah ostanejo njene gube).

“Zaradi Photoshopa so meje med tem, kar je res in med tem, kar ni, postale povsem zabrisane. Verjamem, da ljudje želijo videti fotografije, ki so resnične.” Nadaljevala je: “Rada bi sporočila ljudem, naj bodo ponosni na to, kar so. Ja, imate – in jaz tudi – gube in to je povsem v redu!”

Kolekcija vključuje kremne in klasične paletke senčil; kajal črtala za oči in svetleča senčila. Victoria Beckham sicer namerava kmalu predstaviti tudi druge kategorije izdelkov, med njimi za ustnice in kožo.

PREBERITE TUDI: Victoria Beckham razvija svojo kozmetično linijo za nego kože

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja