Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 20. do 26. april 2020

19. apr 2020 12:36
0

19. aprila se je začelo obdobje Bika. Vse najboljše vsem Bikicam! Bik je znak plodnosti, hranljivih obrokov in zelenih pašnikov. In čeprav se bo teden začel pod vplivom Venerinega užitkarstva in prikupnosti, se bo 21. sonce zoperstavilo discipliniranemu Saturnu, kar nas bo vrglo direktno nazaj v kruto realnost.

Že naslednji dan, 22. aprila, pa se bo pojavil krepčilni mlaj v Biku – to pa je znak, da se nekaj razvija in cveti. Teden se bo zaključil s komunikacijskim Merkurjem, ki se bo 25. aprila povezal s Plutonom, medtem, ko se bo ta transformacijski planet počasi upočasnil in prešel v retrogradno gibanje za naslednjih nekaj mesecev. Pluton sicer res prinaša uničenje, a hkrati je to priložnost za novo rojstvo. Sprejmite, kar imate, ter se pripravite, da zacvetite!

 

Ovnica

V začetku tedna bo vašo pozornosti pritegnila malenkost, ki bo ostala v vaših mislih kar nekaj časa. Okoli torka in srede bo vaš vpiv nekoliko manjši kot ponavadi, zato pustite ostalim, da sprejemajo svoje odločitve in se spopadajo s posledicami. V petek boste še posebej kreativni, zato se prepustite divjim mislim in preprosto uživajte v lastnem domišljijskem svetu.

 

Bikica

V ponedeljek se boste ukvarjali z osebnimi težavami, toda kljub temu se ozrite tudi na prijatelje in družino, ki se soočajo s svojimi problemi in morda potrebujejo vašo pozornost. V sredini tedna bo v vaših mislih določena romanca, zato je čas, da se nekomu zaupate in sprejmete kakšen nasvet. Proti koncu tedna boste dobili priložnost za nov začetek, ki vas lahko ponese kamorkoli želite!

 

Dvojčici

V začetku tedna prisluhnite svoji intuiciji in preprosto zavrnite karkoli novega. Morda boste s tem razočarali sodelavce, toda trenutno je to zagotovo prava odločitev za vas. Okoli torka in srede bo pred vami težka odločitev, saj se boste soočali z izjemnimi možnostmi. Čez vikend si vzemite čas za globok premislek, saj boste le tako našli pravi odgovor.

 

Rakica

V ponedeljek si vzemite čas in ukrepajte počasi, drugače se boste v prihodnosti primorani vrniti nazaj. Morda se preprosto umaknite s poti in prepustite ostalim možnost tveganja. V sredini tedna se ponovno pridužite akciji in pogumno prevzemite vodenje ko bo to potrebno. V službi boste zablesteli brez poraza. Proti koncu tedna bo predvsem zanimivo vaše družabno življenje, ki bo polno skrivnosti.

 

Levinja

V začetku tedna se boste kljub manjši negotovosti počutili odlično, kar se bo poznalo tudi pri vašem družbenem položaju. Sedaj je pravi čas za druženje v večjih skupinah. Pazite le, da vam vsa pozornost in občudovanje, ki ju boste deležni, ne stopita v glavo, saj bodo v sredini tedna mnogi pri vas iskali znake narcisoidnosti. Proti koncu tedna boste polni čudovite energije, s pomočjo katere se boste povezali z zanimivi ideali.

 

Devica

V ponedeljek vas bo nekaj precej vznemirilo, pa čeprav še sami ne boste vedeli, kaj. Preprosto se prepustite in kmalu boste ugotovili, za kaj je šlo in potem se bo vzpostavilo pravo ravnovesje. V sredini tedna bo vse po starem, zato se lotite dela in nikar ne odlašajte. Uspeh ni zagotovljen, toda zaupajte svojemu instinktu. Čez vikend se boste morali prilagoditi določenim spremembam, ki se tičejo vašega ugleda.

 

Tehtnica

Ta teden se bo vse vrtelo okoli vašega dela, zato se pripravite na dejstvo, da boste večino časa preživeli zdoma (vsaj z mislimi). V začetku tedna vam bo vaša pozitivna energija pomagala pri sklepanju novih pogodb in zaključevanju starih. Na poti vas bo čakalo tudi nekaj ovir, ki jih boste premagovali brez večjih težav. Čez vikend ne odlašajte, ampak sprejmite delo duhovne vodje. Nekdo vas potrebuje!

 

Škorpijonka

V ponedeljek se zaprite v svoj svet, saj boste le tako lahko kaj opravili brez nepotrebnih motenj. Verjetno ne boste mogli doseči popolne zasebnosti, toda pomembno je, da imate cilj in mu sledite. V naslednjih dneh boste bolj družabni, zato poiščite skupine ljudi, ki se soočajo s podobnimi izzivi kot vi. Proti koncu tedna bodo v vas vzklila romantična čustva, ki se jim nekdo ne bo mogel upreti.

 

 

Strelka

V ponedeljek na pomoč pokličite dobrega prijatelja ali sorodnika, saj vsaj ena oseba že nestrpno pričakuje vaš klic. Včasih prejemanje pomoči dene ravno tako dobro kot dajanje nasvetov. V sredini tedna se boste znašli v temi, ki jo bo žarek upanja pregnal že okoli četrtka. Od takrat naprej bo v središču pozornosti vaše trdo delo, ki vas je pripeljalo tako daleč.

 

Kozoroginja

Prihodnji teden bo nekoliko bolj miren, toda pripetilo se vam bo veliko zanimivih stvari. V ponedeljek se držite zase in v miru opravite, kar ste si zadali. V sredini tedna se boste napolnili s čudovito energijo, ki vam bo prav prišla pri iskanju informacij, potrebnih za nadaljevanje vaše poti. Proti koncu tedna se posvetite samo lastnim potrebam, četudi boste izpadli malce sebični.

 

Vodnarka

V začetku tedna boste neverjetno prepričani v lastne sposobnosti, zato jih poskusite kar se da dobro izkoristiti že tekom dneva. Kakršnekoli konkurence se boste znebili še preden se boste dobro zavedli, kaj se dogaja! Okoli srede in četrtka se bodo vaši dosežki nenadoma povečali, kar lahko nekoga spravi ob živce. Pomembno je, da čez vikend naredite načrt za prihodnost in se ga nato tudi držite.

 

Ribi

V ponedeljek se boste primorani odločiti med darovanjem in prejemanjem - kaj vam je trenutno bolj pomembno? Če se boste pripravljeni potruditi, lahko sklenete zadovoljiv kompromis. Tekom tedna bodo do izraza prišli vaši ideali in prepričanja, kar vas bo ohranilo na trdih tleh in hkrati napolnilo z novo energijo. Od petka dalje boste nekoliko bolj čustveni kot ponavadi, kar bo le vodilo k vašemu napredovanju.


PREBERITE TUDI: Ti horoskopski pari so najbolj strastni in močni

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.