Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 12. do 18. februar 2024

11. feb 2024 10:10
0

Valentinovo, ki je v obdobju Vodnarja, je ena od velikih skrivnosti življenja. Vodnar. Vodnar je znamenje, ki mu vlada Saturn in je stereotipno označeno kot "vzvišeno", zato je vsaj znano, da ni ne najbolj toplo ne najbolj živahno znamenje. A kljub temu vsak 14. februar praznujemo v pravem venerinem slogu z rožnatimi oblekami in sladkimi srčki.

Letos bo valentinovo bolj vodnarsko kot kdaj koli prej, saj bo 13. marca v znamenje Vodnarja vstopil Mars, 16. februarja pa mu bo sledila Venera, planet ljubezni. Oba planeta se srečata tudi s Plutonom, ki spreminja življenje.

Ker je planet idej Merkur v kvadratu z Uranom, ki povzroča spremembe, je ta teden bolj primeren za začetek revolucije kot za posedanje ob predragem zrezku. Kar zadeva ljubezenske geste, preskočite voščilnico in raje najemite balon na vroč zrak.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Vodnarja: Paul Newman, Bridget Fonda, Heather Graham, Christian Bale, Cristiano Ronaldo, Michael Jordan, Ellen DeGeneres, The Weeknd, Jennifer Aniston, Christina Ricci, Justin Timberlake, Shakira, Portia de Rossi, Benicio del Toro, Alice Cooper, Diane Lane, James Dean, Kerry Washington, Clark Gable, Sherilyn Fenn, Isla Fisher, Ashton Kutcher, Chris Rock, Robbie Willims, Elizabeth Banks, Tom Selleck, John McEnroe, Paris Hilton, Nick Nolte, Mena Suvari, Phil Collins, John Travolta, Geena Davis, Christian Bale, Alicia Keys, Oprah Winfrey, Kerry Washington, Abraham Lincoln, Wolfgang Amadeus Mozart, Galileo Galilei, Charles Darwin.

 

Ovnica

Ne glede na to, ali ste samski ali v partnerskem odnosu, vas ta teden veliko bolj kot posamezno razmerje zanima praznovanje prijateljev in skupin, Oven. Vaše družabno življenje se v zadnjih nekaj tednih hitro spreminja in raste, saj sprejemate odločitve, ki podpirajo širšo vizijo vašega življenja. Tudi če v ljubezni nimate sreče, vam ta teden ponuja veliko priložnosti.

Sporočilo tedna: Povezujte se.

 

Bikica

Učite se zavzemati prostor na načine, ki jih še niste poznali. Ne le v svoji karieri in javnem življenju, temveč tudi v vlogah, ki jih prevzemate v zasebnem življenju. Ne glede na to, ali ste samski ali v partnerstvu, si prizadevate opredeliti povezanost na nove načine in prevzeti vloge, ki so se vam še pred šestimi meseci zdele nemogoče. V tem tednu se zavežite, da se boste podali na ta val sprememb.

Sporočilo tedna: Stopite korak naprej.

 

Dvojčici

Čas je, da sprejmete dejstvo, da je del tega, da ste učenec, tudi to, da postanete učitelj. Razvijate nov odnos do svoje modrosti. To ni več nekaj, kar želite skriti, temveč nekaj, kar želite sprejeti. Kako se spričo nepričakovane kritike (ki bo morda 16. februarja prišla z nekaj ostrimi besedami) trdno upreti svojemu znanju?

Sporočilo tedna: Zaščitite.

 

Rakica

Počasi se učite, da vsega ne morete storiti sami. Na osebnem in poklicnem področju se vam odpirajo ideje o sodelovanju. Opazujte, v katerih situacijah se počutite poskrbljene in katere situacije vas izžarevajo. Sprejemanje podpore – tako finančne kot čustvene – je v tem trenutku neprijetno, vendar se dolgoročno resnično obrestuje. Komu zaupate, da bo sopodpisal?

Sporočilo tedna: Prepustite se.

 

Levinja

V tednu, ko vsi na novo razmišljajo o svojih odnosih, vi razmišljate bolj kot kdorkoli drug. Spoznavate, da je treba v nekaterih partnerstvih popolnoma na novo napisati pravila. Nekatere zveze se zdijo nepremagljive, kot da ste obtičali v goreči stavbi, druge pa so tako polne upanja, da bi lahko počili. Te skrajnosti so začasne, vendar so spremembe nujne.

Sporočilo tedna: Suverenost.

 

Devica

Učite se, da ne morete nositi vseh odnosov. Čeprav ste prej večino časa porabili za to, da ste se pokazali, ko drugi niso mogli, je zdaj čas, da si porazdelite težo. Ni tvoja naloga, da pospravljaš partnerjev nered. V tem tednu vas bodo presenetila in razveselila izjemna dejanja služenja. Kdo je vedel, da je tako dobro biti deležen pozornosti?

Sporočilo tedna: Podrobnosti.

 

Tehtnica

Vaše želje in ustvarjalnost se odpirajo tako, kot še nikoli prej, Tehtnica. Učite se, da je v redu, če si želite, kar si želite, in da je še bolje, če si želite nekaj, česar si še nikoli niste želeli. V tem tednu bodo trenutki, ko se boste znašli v primežu obsedenosti, razmislite, ali je to odvračanje pozornosti ali prava generativna iskra.

Sporočilo tedna: Želja.

 

Škorpijonka

Ta teden si želite introspekcije, in če si ne dovolite upočasniti in si privoščiti nekaj časa zase, se vam lahko drugi načrti vseeno prekrižajo. Vi in najbližji ljudje v vašem življenju zdaj doživljate velike spremembe. Prehod v novo življenje ni enostaven. Včasih si morate privoščiti dremež in pisanje dnevnika, namesto da bi še naprej orali ledino. Uživajte v tišini.

Sporočilo tedna: Psssst!

 

Strelka

Ta mesec so v zraku močne spremembe, vendar za vas udarjajo na bolj vsakdanji način. Kdo bi vedel, da bo obisk telovadnice pred službo namesto zvečer pomenil takšno razliko? Ali da bo dajanje prednosti tedenskim telefonskim pogovorom z najboljšo prijateljico na daljavo povečalo vašo produktivnost? Veliki premiki se zgodijo, ko se vsak dan posvetimo majhnim spremembam.

Sporočilo tedna: Lokalno.

 

Kozoroginja

Nekateri se zadovoljijo s tem, da svojemu ljubimcu privoščijo preprost domač obrok, vi pa želite letos za valentinovo narediti naložbo. V zadnjih nekaj tednih ste doživeli hitro rast svojih sredstev, obsedenost tega tedna pa je delitev bogastva. Preden kliknete na nakup, pa razmislite, ali je to podvig za rast ali pa le mečete denar v težavo.

Sporočilo tedna: Blaginja.

 

Vodnarka

Ne glede na to, ali ste v partnerskem odnosu ali ne, ste trenutno vi tisti, ki poskrbite za svojo srečo. Zapomnite si: ljubezen se začne z ljubeznijo do sebe. Ne potrebujete nikogar drugega, da bi vam namenil vso pozornost, po kateri hrepenite! Z Venero, ki se v soboto, 17. februarja, sreča s Plutonom v vašem znamenju, si želite tudi popolne preobrazbe stila ali pričeske. Platinasta blondinka? Striženje v kratko pixie frizuro? Vrzite se v svojo naslednjo evolucijo.

Sporočilo tedna: Razvijajte se.

 

Ribi

Ker se v tem mesecu v vaši 12. hiši samouničenja zbirajo planeti, se začenjate spraševati, ali sploh imate telo. Kaj je prvi korak, da se izvlečete iz praznine? Vzemite nekaj mazila in se ne sramujte prositi partnerja za masažo celega telesa. Počasi in ne pozabite, da prevelike pozornosti ni.

Sporočilo tedna: Potopite se.

PREBERITE TUDI:  Kaj je najbolj značilno za znak Vodnarja?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Porota na Floridi je v tako imenovanem primeru "Take Care of Maya" izrekla rekordno sodbo v višini 261 milijonov dolarjev.