Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Sofija

  • Sofija je napisal/a na forum v temo Tattoo.

   26. apr 2013 17:38

   Mašy, preveri Tetovarno. Jo spremljam na instagramu in dela zelo lepe in detajlne male tatooje. Tudi pisave, po mojem kar njene lastne/avtorske. Nimam pa osebne izkušnje z njo.

   710
  • Sofija je napisal/a na forum v temo Tattoo.

   25. mar 2013 22:35

   alecia, jaz sem bila pri Igorju novembra. Nadzadovoljna.

    

   Na sebi sem želela imeti "state of the art" in on je presegel vsa moja pričakovanja. Svojega tetoverja sem tako iskala po slogu (nisem prišla s slikico za prerisat, ampak z motivom in okvirnim slogom). Ko sem ga izbrala, sem se z njim dogovorila na tattoo konvenciji, saj mi je pomembno, da imava podobno energijo in si nisva antipatična (navsezadnje s tetoverjem preživiš par uric, z njegovim delom pa živiš vse življenje).

   Ko sem prišla, si je res vzel čas. Sva predebatirala, kaj si želim, sem mu pokazala cel kup inspirativnih slik, on mi je pokazal par del drugih tetoverjev, da sva izpilila slog, mi je narisal slikico, popravljal (brez občutka, da sem nadležna =)), in naredil kot se spodobi, s svojim pečatom, se razume =). Tudi cena je glede na njegove izdelke in nagrade zeloo prijazna. 

    

   Se splača do Ljutomera zapeljat. Jaz grem po naslednjega sigurno k njemu. 

   710
  • Sofija je napisal/a na forum v temo Kreme z zaščitnim faktorjem za normalno in suho kožo.

   25. mar 2013 22:05

   Jaz sem uporabljala JMO, porabila eno stekleničko. Porabi se je razmeroma malo, saj so kreme z mineralnimi filtri razmeroma "bogate" (imela sem jo za eno sezono + 10 dni v toplih krajih pozimi). Krema je nadpovprečna, kar se tiče zaščite. Je bolj mazljiva kot marsikatera krema za telo z mineralnimi filtri, ampak vseeno na obrazu v poletni vročini deluje težko. Že za normalno kožo skoraj malce preveč (jaz se poleti ne pudram). Meni niti ni povzročala pretiranih nečistoč. Kot rečeno, pa svojo vlogo zaščite opravi odlično. Kot se za JMO spodobi =)

   Sama sem po JMO prešaltala (zaradi cene in občutka "teže" na koži) nazaj na Juice Beauty Tinted Moisturizer SPF20, ki je pa moja stalnica. Uporabljam jo tudi pozimi kot obarvano kremo (tekočega pudra ne uporabljam) in kot podlago za mineralni puder. Ocena odlično! 

   1268
  • Sofija je napisal/a na forum v temo Tattoo.

   4. jan 2013 16:47

   katarincka, nega sploh ni komplicirana. Nekaj dni (cca 3) po tetoviranju se izogibaš pretiranemu močenju tattooja (tuširaš se lahko brez težav, le ne uporabljaj agresivnih mil). Kasneje lahko greš samo s penico nežno čez njega. Saj boš videla, kako se bo celil. Dokler pušča barvo, čim manj vlage. Nikakor pa ga ne pokrivaj s čim...nežna tkanina, bombažna, če je le mogoče in naj na začetku čim več diha.

   Nekaj tednov se odsvetuje tudi kopanje (namakanje), savna ipd. in seveda izpostavljanju UV (kar pozimi ni problem)

   In seveda Bepanten mazilo. V lekarni ti bo verjetno predlagala Bepanten plus, ampak meni je tetovator to odsvetoval, saj naj bi se uporabljalo zadevo, ki kar najbolj "naravno" celi kožo. Bepanten plus pa ima neke dodatke, ki naj bi jo celili hitreje. Sem upoštevala in moj zadnji je po enem mesecu super zaceljen. Porabila pa sem mali Bepanten (30g) za 25x15cm velik tattoo. 

    

   710
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Dow* 14. nov 2021 20:14
  super
 • Dow* 14. nov 2021 20:09
  še kar
 • Dow* 14. nov 2021 20:07
  v redu
 • Dow* 5. okt 2021 18:38
  v redu
 • Dow* 5. okt 2021 18:36
  še kar
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Da je uživanje sladkorja izjemno škodljivo za zdravje, čivkajo že ptički na strehi.