Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Bourjois Flower Perfection kolekcija

8. nov 2011 16:28
3

Oglasno sporočilo

... in kakovostnimi izdelki, je spet pripravila novo kolekcijo izdelkov, ki je po prvih mnenjih uporabnic v tujini menda naravnost izjemna. Kolekcija, poimenovana Flower Perfection, vključuje podlago za ličenje, tekoči puder, transparentni puder v prahu in čopič za nanos pudra v prahu.

Bourjois Flower Perfection Translucent Smoothing Primer – prvi korak do brezhibne polti! Brezbarvna podlaga za ličenje zgladi polt in izboljša njeno teksturo, saj popolnoma zabriše površinske nepravilnosti kot so drobne gubice in pore. Na koži ustvari žametno mat prevleko, ki je neverjetno mehka in omogoča brezhibno nanašanje ličil.

bourjois_flower_perfection_primer

Uporablja se lahko samostojno ali kot podlago za ličenje, prosojnost pa omogoča, da je primerna za vse tene polti. Nemastna formula, ki ne maši por, je  obogatena z ekstraktom azaleje, ki ščiti celice pred škodljivim delovanjem prostih radikalov.

 

Bourjois Flower Perfection Foundation – odkrijte skrivnost popolnoma gladke in brezhibne kože! Tekoči puder Flower Perfection Foundation je osnova za mladosten videz kože. Je izjemno lahke teksture in daje občutek gole kože, a kljub temu brezhibno prekriva. Koža je na videz bolj gladka, sveža, pomlajena in sijoča – za kar 16 ur.

Gobica, ki se nahaja na pokrovčku, je popolna inovacija, ki zagotavlja spektakularen rezultat: polt je do 70 % bolj gladka, pore in gubice so zabrisane in skoraj neopazne – in vse to brez učinka maske. Uporablja se jo za predele, kjer potrebujete intenzivnejše prekrivanje: rdečica okoli nosu, temni podočnjaki, pigmentni madeži. Tekstura polti je postane popolnoma enotna.

Količino nanosa lahko zaradi izjemne mazljivosti pudra same uravnavate in v vsakem primeru bo končni videz popolnoma naravna in brezhibna koža.

Vsebuje zaščitni faktor 15 in ekstrakt cvetov azaleje, rastline, ki je zelo odporna na učinke zunanjih agresorjev in ki ščiti celice pred prezgodnjim staranjem.  Ne maši por.

bourjois_flower_perfection_tekoci_puder

Za zaključek ličenja in dokončno brezhibno polt pa je na voljo Flower Perfection puder v prahu v univerzalnem transparentnem odtenku, ki bo ustrezal popolnoma vsem tenom polti. Puder v prahu nove generacije je ultra fine teksture in ustvari posebno odbijanje svetlobe za brezhibno polt: gladko, žametno in mat. Njegova formula ustvari mehak optični učinek, s čimer izbriše nepopolnosti in poskrbi za gladko in svežo polt. V enem samem preprostem in hitrem koraku postane polt mat in žametna.
Poleg izjemnega izgleda pa poskrbi še za UV zaščito z zaščitnim faktorjem 15 in ekstraktom azaleje. Ne maši por.

bourjois_flower_perfection_puder_v_prahu

Linijo dopolnjuje še izjemno mehak in kakovosten čopič, ki bo poskrbel za hiter, enakomeren nanos pudra v prahu in brezhiben videz polti. Je svilnato mehak in idealen za uporabo vseh vrst pudrov v prahu in kamnu. Narejen je iz izjemno mehkih naravnih dlak in je zagotovilo za popolnoma enakomeren nanos.

bourjois_flower_perfection_copic



Tema na forumu: klik


3

Galerija

    Preberi še


    Razvrsti po:
      • Cheeks

      • 9. nov 2011 21:31

        Uf, vse bi imela.

      0
      • Tanja

      • 8. nov 2011 22:18

        Anisja, ne vem kdaj, niti če sploh cela kolekcija, ampak res MOČNO upam, da vse in čim prej! Puder je baje nor, super prekriven, a izjemno lahek, primer je menda identičen Clarinsovemu, ki je primeren za mastno kožo, čopič svileno mehak. WANT! Big smile

      0
      • Anisja

      • 8. nov 2011 17:53

        uau, primer izgleda odlično, pa tudi ostale stvari delujejo super! Se že kaj ve, kdaj pridejo novosti v naše konce?

      0
    Kozmetometer
    Zadnje ocene
    Zadnji izdelki
    • Tanja 19. mar 2023 20:52
      RES slabo, meni izsušuje kožo
    • Tanja 21. feb 2023 18:20
      Izvrsten, najboljši
    • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
      Svaljka se
    • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
      Ne preprečuje vonjav
    • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
      Ne neguje
    Forum
    Zadnje objave
    Najbolj brano
    Trenutno dogaja
    Izpostavljamo
    Profesorica je razkrila, da je uživanje mesa nujno za duševno zdravje, saj veganska hrana ne vsebuje ključnih hranil.