Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Laminiranje obrvi: je to tretma, ki vam bo ustvaril najboljše obrvi doslej?

1. okt 2019 12:06
0

Oglasno sporočilo

V ta namen se poslužujejo tudi mnogih tretmajev in načinov ličenja, da bi jih kar se da poudarile. Najlepše je, seveda, če imate naravno močne in goste, a takšno srečo imajo redke, zato si lahko pomagate na različne načine.

Eden izmed zadnjih trendov na tem področju je 'laminiranje' obrvi. Če vas to asociira na laminat, vas bo predstavitev tega novega tretmaja kaj kmalu pozitivno presenetila. Če ste si jih doslej poudarjale s pomočjo barvic in senčil za obrvi; ali voskov in pomad; ali se odločile celo za tetoviranje, vam je uspelo doseči bolj ali manj naraven videz. A tako naravnega in modnega, kot ga ustvarja laminiranje obrvi, ni doslej ustvaril še noben tretma.

PREBERITE TUDI: 6 preprostih nasvetov za popolne obrvi

Kaj je laminiranje obrvi?

Laminiranje obrvi je postopek, ki ustvari povsem naraven, moden, skorajda pernat videz obrvi, kakršnega zasledimo na modnih revijah ali modni fotografiji.

“Gre za proces, s katerim se restrukturira dlačice obrvi, da ostanejo v željeni obliki,” je razložila Natalie Piper, mednarodna trenerka pri Eyelash Design Company. “To je idealni tretma za vse, katerih dlačice štrlijo v vse smeri; imajo prazna mesta brez dlak v obrveh in želijo urejen videz gostih obrvi.”

Kako poteka postopek?

Obetaven videz obrvi, ki delujejo kot »taka sem se zbudila«, laminiranje zagotovi z dvema raztopinama. S prvo se obrvi temeljito prečeše, da postanejo mehke in obvladljive, na obrveh se jo pusti približno 20 minut.

Nato se obrvi počeše v želeno smer in nanese raztopino za 'laminiranje', da obrvi ostanejo na svojem mestu.

Za koga je tretma primeren?

Tretma je najbolj primeren za tiste, ki imajo močne in goste, neubogljive obrvi, saj jih uredi v želeno smer in tudi obdrži na mestu. Ustrezen pa je tudi za tiste z bolj tankimi obrvmi, saj ustvari videz gostejših obrvi ter prekrije morebitna mesta brez dlačic. Učinek traja celo do 8 tednov.

Alternativa microbladingu

Izvajalci pravijo, da gre za izvrstno alternativo mikrobladingu, ki je precej boleč in se lahko ponesreči. Laminiranje pa le doda barvo in definicijo obrvem ter je dejansko postopek, ki se ga izvaja na obrveh, ne koži. Prav tako se ne poškoduje koža, da bi potem potrebovala zdravljenje in celjenje.

PREBERITE TUDI: Trend - močno poudarjene obrvi

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • gakiko 19. avg 2021 21:40
   dober, neproblematičen
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zakaj je moral moj oče umreti na tako strahoten način?