Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To so tri najbolj priljubljene diete, ki jim sledijo slavni

27. sep 2021 9:30
0

Oglasno sporočilo

V zadnjih letih smo priča velikemu povečanju zanimanja ljudi za hrano, zdravje, vadbo in nasploh zdravo življenje. Toda po drugi strani je bilo enako veliko zanimanje za nezdravo in potencialno nevarno prehrano, ki jo promovirajo slavne osebe, ki trdijo, da so skrivnost njihovega zdravja in lepih oblin. Britansko združenje za sladkorno bolezen (BDA) je razkrilo, da dnevno prejemajo številna vprašanja od medijev na to temo, zato so se odločili, da javno podajo izjavo o nekaterih dietah, ki jih uporabljajo znane osebe.

Keto dieta

Znane zvezde, ki se držijo tega režima prehrane, so Kim Kardashian, LeBron James, Halle Berry, Gwyneth Paltrow, Mick Jagger in Rihanna.

Ta prehrana temelji na nizki vsebnosti ogljikovih hidratov, z visoko vsebnostjo maščob in beljakovin. Običajno izključuje enostavne ogljikove hidrate, žita, mlečne izdelke, sojo, večino sadja in škrobno zelenjavo.

Surova veganska prehrana

Med zvezdami, ki so se odločile za 'surovo vegansko prehrano', sta Megan Fox in Sting. Ta dieta je znana pod več imeni, vendar je v bistvu veganska in surova prehrana. Običajno se promovira kot "zdravilo" za debelost in druge bolezni.

Alkalna prehrana

Zagovorniki te diete verjamejo, da bo sprememba hrane, ki jo zaužijete, več alkalne in manj kisle hrane pripomogla k spremembi pH ravnovesja v krvi in ​​zmanjšala škodljiva tveganja za zdravje. 

PREBERITE TUDI: Post in dieta preprečujeta in zdravita bolezni

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike ličenja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.