Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To so osebnostne lastnosti ljudi, rojenih v znamenju Dvojčka

19. maj 2024 15:28
0

Oglasno sporočilo

To je na kratko izkušnja Dvojčkov. To zračno znamenje, ki ga primerno simbolizirajo nebesni dvojčki, se ukvarja s toliko dejavnostmi, da se je moralo podvojiti. Zaradi dvojnosti, ki je Dvojčkom lastna, jih pogosto predstavljajo kot dvolične.

Igrivi in intelektualno radovedni Dvojčki nenehno žonglirajo z različnimi strastmi, hobiji, karierami in prijateljskimi skupinami. So družabni metulji zodiaka in se lahko z vsakim pogovarjajo o vsem. Najdete jih zunaj med veselimi urami, na večerjah in plesiščih.

Sezona Dvojčkov se začne 21. maja, na dan, ki napoveduje vročino in elektriko poletja. Dvojčki so v skladu s tem odlični pri vodenju sprememb in preobrazbe. So odlični pionirji, ki svojo energijo uporabljajo za vodenje inovativnih ustvarjalnih projektov.

Dvojčki so neustrašni misleci, ki so vedno pripravljeni poskusiti nekaj novega. Toda ko svojo napredno vizijo predstavijo svetu, je najbolje, da se vrnejo k snovanju idej: ta hiperaktivna zračna znamenja imajo namreč kratek razpon pozornosti in so najbolj zadovoljni, kadar lahko tekoče prehajajo od ene ideje k drugi.

Tako Dvojčkom kot Devici vlada Merkur, planet glasnik komunikacije. Kljub skupnemu planetarnemu vladarju pa sta si ti dve znamenji v svojih pristopih nasprotni: Dvojčki izražajo čustva navzven, Device pa jih obdelujejo znotraj sebe. Bližnjice se osredotočajo na rezultate, zato se Dvojčki radi pogovarjajo in pogosto govorijo z rokami (ki so po naključju del telesa, povezan z Dvojčki). Komunikacija je za njih bistvenega pomena, zato potrebujejo tekoče tokove prenosa.

Skoraj tako radi, kot se pogovarjajo v živo, pa tudi pišejo sporočila in tvitajo. Pravzaprav je za zgovorne Dvojčke pogosto še pomembnejše samo izražanje kot pa to, kar dejansko povedo – in ne smejo pozabiti, da morajo biti pri svojih besedah premišljeni.

Še ena neverjetna lastnost Dvojčkov je, da se ti naravni kameleoni lahko hitro opomorejo tudi od najbolj sramotnih trenutkov. Bližnjice se gibljejo prehitro, da bi se ukvarjali s spodrsljaji: preprosto gredo naprej.

PREBERITE TUDI: Pozitivne lastnosti ljudi, rojenih v znaku tehtnice

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.