Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Platforma Zalando Designer naznanila prihod več kot 35 luksuznih blagovnih znamk

13. okt 2021 14:22
0

Oglasno sporočilo
 • Platforma Zalando Designer je naznanila prihod več kot 35 luksuznih blagovnih znamk, ki so del vodilne oblikovalske platforme Not Just A Label (NJAL), na kateri se predstavljajo nadarjeni modni oblikovalci, ki soustvarjajo modo prihodnosti.
 • NJAL na platformo Zalando Designer prinaša številne blagovne znamke iz različnih okolij, ki bodo v prihodnje krojile sam modni vrh. Na ta način podpira Zalandovo zavezo, da bodo na svoji platformi predstavljali najrazličnejše blagovne znamke in ustvarjalce.
 • Med novimi znamkami, ki bodo v sklopu partnerstva na voljo na Zalandovi platformi, so Julia Skergeth, Buki Akomolafe, Ioana Ciolacu, DIANE Paris, MINOAR, David Catalan in Shoedaism.

Zalando, vodilna evropska spletna platforma za modo in življenjski slog, ponosno naznanja začetek sodelovanja s priznano modno platformo Not Just A Label.

V sklopu partnerstva znotraj programa Zalando Designer se bodo predstavile vzhajajoče oblikovalske zvezde modne industrije z vsega sveta, kot so ABODI, Buki Akomolafe in Sabato Russo. 

Platforma Not Just A Label (NJAL), ki je bila ustanovljena leta 2008, je svetovna modna izložba, v kateri "visijo" najsodobnejši trendi visoke mode. Na platformi svoje kolekcije predstavljajo najbolj nadarjeni mladi oblikovalci z vsega sveta in ustvarjalci, ki so zavezani bolj trajnostni modi. Na ta način želi platforma NJAL podpreti tudi lokalne skupnosti in spodbuditi ustvarjalce k raznolikim oblikovalskim pristopom.

#zalandoDesigner @notjustalabel

Po novem lahko obiskovalci platforme Zalando Designer pod zavihkom NJAL poiščejo posebno kategorijo, v kateri lahko med spletnim nakupovanjem kar iz udobja svojega doma raziščejo številne blagovne znamke, ki jih ponuja ta platforma. Med drugim bodo v kategoriji "Ikone prihodnosti" našli številne kolekcije najbolj nadarjenih mladih oblikovalcev na področju ženske mode, v kategoriji "Drzno in unikatno" pa najdejo modo, ki slavi izstopajoče modne stile in nekonvencionalne dizajne.

Blagovne znamke s platforme Not Just A Label bodo še dodatno obogatile obstoječo ponudbo blagovnih znamk v sklopu platforme Zalando Designer. Anaheta Metghalchi von Berenberg, direktorica nabave pri Zalandu, pravi: "Podvojili bomo ponudbo v kategoriji Designer in obenem poskrbeli za še večjo raznolikost znamk in našega asortimana. Tako smo obiskovalcem naše platforme omogočili še bolj edinstveno izkušnjo spletnega nakupovanja. Skupaj s partnerji, kot je platforma Not Just A Label, se osredotočamo predvsem na to, da ponudbo obogatimo s še bolj raznolikimi in vključujočimi oblikovalskimi trendi visoke mode ter na ta način ustvarjamo dodano vrednost."

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.