Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Megan Fox se spominja, da je bila "zasvojena z zaljubljenostjo" v vsakega soigralca

13. nov 2023 12:12
0

Oglasno sporočilo

Včeraj je 37-letna igralka nastopila v oddaji The Drew Barrymore Show, kjer se je razkrila o zaljubljenosti med snemanjem projektov, ko je bila mlajša. Povedala je, da je bila "zasvojena z zaljubljenostjo", saj se je zaljubila v vsakega soigralca.

Ko je voditeljica Drew Barrymore Foxovo vprašala o razmerjih, je zvezdnica dejala: "Ko sem bila mlada, sem bila zelo uporniška in divja ter sem vedno bežala, da bi se zaljubila v novo ljubezen, v vsakega soigralca."

Fox je podrobno opisala, da je bila preprosto svoboden duh, in nadaljevala: "Bila sem zasvojena z zaljubljenostjo in mislim, da sem v tem procesu verjetno prizadela tudi veliko ljudi, saj je bilo veliko ljudi zaljubljenih vame, jaz pa tega nisem spoštovala ali častila."

Po njenih besedah so se stvari spremenile, ko je začela dobivati otroke (z nekdanjim možem Brianom Austinom Greenom imata sinove Noaha Shannona, 11 let, Bodhija Ransoma, 9 let, in Journeyja Riverja, 7 let).

"Ko sem dobila otroke, se je v meni nekaj zgodilo," je dejala. "... Mislim, da je pomemben del potovanja moje duše v tem življenju, da z otroki ne ponovim vzorca svojih staršev, in tega sem se vedno zelo dobro zavedala, zato se je ta nesebična oseba rodila, ko sem rodila svojega prvega otroka."

Ko je 48-letna Barrymore Foxovo prosila, naj podrobno opiše najhujšo stvar, ki jo je kdaj storila bivšemu, je avtorica knjige 'Lepi fantje so strupeni' priznala: "Ne vem, ali je to nekaj, kar lahko povem na televiziji," vendar je delila še eno zgodbo.

"Ko sem bila mlada, sem bila temperamentna in divja, razjezila sem se, vzela sem barvo in po steni tega moškega narisala citat Friedricha Nietzscheja, tako da je moral potem prebarvati svojo hišo," je pojasnila Foxova. "To je bil res jezen citat o tem, da je življenje jalovo, da si v bistvu bedak. Zato je moral prebarvati spalnico."

Fox se tudi ni izogibala poudarjanju, da v preteklosti morda ni bila ravno idealna partnerka, ko je Barrymore v nekem drugem delu oddaje dejala: "Vsi, ki so hodili z mano v mojih zgodnjih dvajsetih letih, bi verjetno morali napisati svojo pesniško zbirko, ker nisem bila prijetna."

Nato je izpostavila podporo, ki jo je med pisanjem svojega najnovejšega projekta prejemala od zaročenca Machine Gun Kellyja, in pojasnila: "Mislim, da pomaga to, da je tudi sam umetnik in da se zaveda, da ima to možnost, da doživi svojo katarzo s pisanjem pesmi – da lahko na ta način izrazi svojo bolečino."

"Kot igralec tega nimaš, ker berem dialog nekoga drugega. Tako nimam možnosti, da bi šel delat in svoje izkušnje in bolečino prenesel v svojo umetnost," je nadaljevala Megan Fox. "Zato je spoznal, da za to potrebujem izhod, in ko imaš nekoga rad, mu ne boš odrekel pravice, da doživi olajšanje svojega trpljenja."

PREBERITE TUDI: Megan Fox v perilu Emporio Armani

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Žajbelj in menopavza: je to popolna zeliščna pomoč za vročinske oblive?