Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Koala Voice, Dominik Kozarič in zumba žur na Aleji Sky

19. sep 2023 14:14
0

Oglasno sporočilo

... spektakel. Že jutri bodo v sklopu torkovih after-work koncertov nastopili indie punkerji Koala Voice, ki vedno znova »udarijo« s svojo mladostno energijo in neobremenjenostjo. Dva dni pozneje v četrtek, 21. septembra, bo obiskovalce zabaval Dominik Kozarič, ki se v Slovenijo vrača po dveh desetletjih dela v tujini. Eden najbolj priljubljenih slovenskih pevcev devetdesetih let bo zbranim zapel uspešnice, kot so Reka luči, Ljubi jo nežno, Brez nje in Tina.

Poletje na ALEJI SKY še vedno traja, zato vabljeni na vroče plesno doživetje »Zumba Party in the SKY«. Športni izkušnji se lahko pridružite v sredo, 20. septembra, ob 17. uri na multi-funkcijskem igrišču ALEJE SKY, kjer bodo izkušeni zumba inštruktorji Juan, Tanja, Špela in Suzi poskrbeli za nepozabno plesno popoldne.

V soboto, 23. septembra, ob 17. uri pa bo na zeleni oazi nad mestom potekala že tretja Salsation zabava. Gre za privlačno plesno vadbo, kateri lahko sledi vsakdo. Spremlja jo enkratna glasba, med katero je veliko vročih latino ritmov. Plesalo se bo v duhu slogana plešem zase – ni važno, kako nam gre, plešemo in uživamo zase. Udeležba na obeh plesnih dogodkih je brezplačna in brez predhodne prijave.

Nasploh se v mesecu septembru na ALEJI SKY obeta pestro dogajanje in številne otroške animacije. Otroci bodo ob nedeljah ponovno lahko uživali v gledaliških doživetjih. In sicer jih 24. septembra ob 11. uri čaka predstava Čirule čarule in kihalni prašek. Poleg tega bodo lahko vsako nedeljo, med 12. in 18. uro, vstopili v napihljivo deželo igral, kjer lahko preživijo nepozabne trenutke zabave in smeha. 

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Valižanska princesa se pri vzgoji zgleduje po vzgoji princese Diane – pa tudi takšne, kakršno je imela sama.