Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Zmeda

Pojdi na stran 1 , 2
BIBI*
Starost: 38Pridružen: 6. jan 2007Prispevkov: 27Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. okt 2007 12:29
Povezava do prispevka
Pozdravljene planetovke,
 
imam namreč eno dilemo in rabim kakšenkol vaš nasvet kaj naj si mislim o tej zadevi...
Zadeva je taka. S fantom sva končala sredi septembra zaradi problemov, ki jih je povzročala nama njegova mama. Tisti čas, ko sva bla narazen je on ( tako men on pravi ) mel par dni eno punco, s katero pravi, da sta se mal objemala in lupčkala, ni pa blo nč sexa vmešanega.
Ok, vse lepo in prav, razumem, ni me prevaral, ker nisva bla skupaj in je lahk tist čas delu kar je želel.
Moti me edino to, da je men zabiču, da ne smem nikoli njo vprašat kaj sta mela, ker drugače bova mi2 vse prekinla ... Zakaj? To mi ni jasno...
 
Naj še omenim da me je hotu przadet, in je sprva reku, da sta se dala dol, takoj ko je pa to reku pa se je opravičeval, da ni res in da laže, da se zakolne pr vsem kar ma rad ...
In da je storil napako, da ve, da mu je hudo, in da je čist uničen.
 
Zadeva je pereča, ker bi rad bil spet z menoj, jst pa ne vem kaj naj razmišljam in si mislim o vsem tem
 
hvala vam,
 
bibi
0
Nazaj na vrh
SPA
Starost: 41Pridružen: 15. jul 2005Prispevkov: 5504Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. okt 2007 13:33
Povezava do prispevka
Oh joj, tole je pa res en cel kup "kr neki" zmede 
Začnimo pri tem, da sta šla narazen zaradi mame ... Zakaj že? Če te je on pustil zaradi negodovanja mame in proti tebi ni imel nič, potem je en velik tepec. Če pa je negodovanje mame uporabil kot izgovor za to, da te pusti, je pa preprosto ena boječka. In zakaj bi bila potem spet skupaj? A bo tokrat kaj drugače, vama mama ne bo težila?
Glede tega, da je bil z eno med vajino pavzo - res, imel je vso pravico. Samo da pa zdaj hoče bit spet s tabo in se nekaj igračka okoli te kratkotrajne veze pa tudi ni nekaj najlepšega in najbolj iskrenega. Sploh pa da ti grozi, da bo prekinil s tabo še preden bi spet začela ... Kr neki!
Vsaka šola nekaj stane...
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 41Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 29. okt 2007 13:39
Povezava do prispevka
 
s takim zmedencem pa res nimaš kaj počet ... pa, da še izsiljuje ... zamisli si, kolikokrat te bo potem še v življenju s čim izsiljeval
 
boljše, da si najdeš fanta, ki te bo imel iskreno rad, ki bo izpolnjeval tisto, kar si želiš oz. si boš želela. tega pa pusti, naj izsiljuje katero drugo, če se bo pustila.
 
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 42Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. okt 2007 13:53
Povezava do prispevka
Laže kot pes teče, in ali bi rad imel dva stola za svojo lažnivo rito ali pa mu tista deklina pač ne ustreza preveč pa bi on malo s tabo spet...
 
Mene tudi zanima kaj ima mama tu veze?
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Daemia
Starost: 37Pridružen: 19. avg 2007Prispevkov: 1603Kraj: LAStatus:Offline
Objavljeno: 29. okt 2007 14:13
Povezava do prispevka
Hja glej.....on tebi ne pusti da bi vprasala punco kaj sta imela...torej nekaj skriva pred tabo in ne zeli da bi ti ti izvedela. Brezveze da bi mu pustila spet blizje k sebi..ker ce nista resila problemov, ki so vaju mucili, bo vse spet na istem, ce ne se na slabsem. Kaj je bilo pa z njegovo mamo?
LP, Mateja
Under the bridge downtown
Is where I drew some blood
Under the bridge downtown
I could not get enough
Under the bridge downtown
Forgot about my love
Under the bridge downtown
I gave my life away
0
Nazaj na vrh
Mis
Starost: n/aPridružen: 16. sep 2005Prispevkov: 1707Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. okt 2007 15:41
Povezava do prispevka
Podpis pod vse predhodnice.

Preveč je razlogov, zakaj NE biti s tem mama boy-em.
0
Nazaj na vrh
mimika
Starost: 41Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 6588Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. okt 2007 16:31
Povezava do prispevka
Se strinjam s puncami, model ima milo rečeno čudne izjave in res je vse skupaj en velik kaos, iz katerega bi bilo po mojem najbolje čimprej izstopit.
“Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.” - Cecil Beaton
0
Nazaj na vrh
Talita
Starost: n/aPridružen: 24. nov 2005Prispevkov: 989Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. okt 2007 16:43
Povezava do prispevka
Tikka je napisal/a
Laže kot pes teče, in ali bi rad imel dva stola za svojo lažnivo rito ali pa mu tista deklina pač ne ustreza preveč pa bi on malo s tabo spet...
 
Mene tudi zanima kaj ima mama tu veze?


Tikka, obvladaš. Ne more biti drugače kot to, kar si napisala. Mama pa je samo izgovor za prekinitev zveze (pravi razlog tiči drugje) na zanj eleganten način (beri: se bo lahko vrnil kadarkoli mu bo zapasalo, saj ni izpadel to, kar v resnici je - prasec).  IMHO ne pusti mu več blizu.
0
Nazaj na vrh
Layla_
Starost: 39Pridružen: 16. okt 2005Prispevkov: 4694Kraj: Vedno na sončni strani...Status:Offline
Objavljeno: 29. okt 2007 22:49
Povezava do prispevka
Jaz se podpišem pod Tikko. 
Spogledljivost pristoji le srečni ženski.
(Honoré de Balzac)
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 39Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. okt 2007 22:56
Povezava do prispevka
Se strinjam s puncami.
Drugače bi pa mene izjava, da ne smeš vprašat te punce, kaj sta imela, dobesedno spodbudila k temu. Če bi punca rekla, da sta seksala, potem tako ali tako nimaš kaj iskati pri njemu, ker samo manipulira s tabo. V obratnem primeru, pa situacija ni kaj boljša, ker verjetno nočeš, da ti fant na tak način ukazuje kaj lahko in kaj ne smeš. Skratka fant ni kaj prida.
 
Nič nisi napisala o sebi. Kaj si pa ti misliš? Si čakala, da bo prišel nazaj k tebi, ali si šla naprej in ga že prebolela?
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
Anina
Starost: 122Pridružen: 15. jan 2006Prispevkov: 7001Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. okt 2007 10:09
Povezava do prispevka
Čimprej se ga reši... 
0
Nazaj na vrh
BIBI*
Starost: 38Pridružen: 6. jan 2007Prispevkov: 27Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. okt 2007 11:36
Povezava do prispevka
punce hvala vam za vaše nasvete ...
 
pa da odgovorim še na vaša vprašanja. Njegova mama je zlo posesivna in primitivna ženska, in je non stop komando hotla peljat in ko sama nisem delala kot je njej pasal je hotla naret vse, da greva narazen, od tega da je lagala, me po mobiju klicala, da kaj se grem, naj ga pustim na mir, da nisva za skupaj in da bo vse naredla da greva narazen ... in njen sinko je vse to njo poslušal in delal tko kot je ona rekla in želela. Skratka, nazadnje mu je rekla, da se bo ubila če bo on mene mel, ker tega ne bo prenesla.
 
Ne rečem, da sm ga že pozabla, saj sva bla skupaj 4 leta, sam mi tud ni hudo bit brez njega, sm šla naprj, počela stvari za katere prej nisem mela časa in spoznavala nove prijatelje in prijateljice.
 
Sedaj pa je tako, da on želi da sva spet skupaj, sama pa niti ne vem kaj naj naredim. Po eni strani bi bla, po drugi pa ne več.
 
Tud jst ne vem zakaj tiste punce ne bi smela vprašat. Zj al se boji, da bo ona rekla ja in bo vsega konec ( ker ne bi hotla bit več z njim, čeprav enkrat se vse zve, pa še v manjšem kraju živim ) al pa laže ( ker enkrat je že in je ta ista povedla mi ), pa se boji da spet izpade idiot.
 
Naj omenim še dejstvo, da če bi mela jst drugega pa znori, že sama omemba katerga drucga ga vrže iz tira.
sm mu tud lepo povedala da dobr da je storil napako in da to lahk vsak naredi, tud jst bi lahk in ga je full skrbel če pa jst res nisem mela ktirga drucga, ker mu ne bi pasal in me neb nazaj vzel.
 
lp
0
Nazaj na vrh
Miškolina
Starost: n/aPridružen: 4. jul 2004Prispevkov: 3061Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 30. okt 2007 14:38
Povezava do prispevka
Upam, da ne boš užaljena, ampak se mi zdi edina dobra stvar, ki se je izcimila iz te zveze ta, da si se rešila njega in njegove mame.

Kar se tiče tiste ''vmesne'' punce je pa več kot očitno, da ni bil iskren s tabo. Zdaj, če te ta stvar zares muči, stopi do punce in ti bo mogoče vsaj ona podala iskren odgovor. Glede na to kaj si napisala, bi rekla, da se še marsikaj skriva za tem kar ti je on povedal oz. da ti nekaj prikriva in po vsej verjetnosti je z njo prekinil, ker mu trenutno ne ''diši'' več. In ker nima druge alternative, bi se spet s tabo malo ''igral''.

Ne vem, dobro premisli o vsem skupaj. Preštej vse minuse in pluse in se odloči v svoje dobro. Sicer si pa sama omenila, da ti trenutno nič ne fali, da počneš stvari, ki te veselijo, si spoznala nove prijatelje,.. in na drugi strani omenjaš samo slabe strani te zveze(nenormalno obnašanje njegove mame, njegova neiskrenost, da je mamin sinček,..).

Kakorkoli, misli nase in na svoje dobro!





0
Nazaj na vrh
BIBI*
Starost: 38Pridružen: 6. jan 2007Prispevkov: 27Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. okt 2007 15:11
Povezava do prispevka
^^ hvala ti
 
sm ravnokar klicala eno kolegico, ki to pozna dobr in pravi, da nikakor kej tacga ne verjame in da je psihič, ker laže in tako dela z menoj.
sicer mi je svetovala naj se z njo osebno pomenim, ampak tega ne bom naredla, ker mi je totalno brezveze zej to, da ne bi mislu in on in ona, kok ga mam rada in kok me boli to.
 
je sicer tud reku, da je cel kraj to govoru in so vsi vedli, drugi pa o tem ne duha ne sluha nikol slišal ... tak da ne vem ... je pa seveda manjši kraj
0
Nazaj na vrh
mimika
Starost: 41Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 6588Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 30. okt 2007 16:27
Povezava do prispevka
quote:75c4172438="BIBI*"
Njegova mama je zlo posesivna in primitivna ženska, in je non stop komando hotla peljat in ko sama nisem delala kot je njej pasal je hotla naret vse, da greva narazen, od tega da je lagala, me po mobiju klicala, da kaj se grem, naj ga pustim na mir, da nisva za skupaj in da bo vse naredla da greva narazen ... in njen sinko je vse to njo poslušal in delal tko kot je ona rekla in želela. Skratka, nazadnje mu je rekla, da se bo ubila če bo on mene mel, ker tega ne bo prenesla.
Ojoj, ubogljiv sinček neuravnovešene mame, pa še posesiven. Pomoje je najboljše zate, da greš po hitrem postopku stran od njega!
“Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.” - Cecil Beaton
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Zmeda
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kar nekaj zvezdnic se je odločilo, da se ne bodo podvrgle kirurškim popravkom temveč sprejele svoj naravni videz.