Torej jutri se začnejo zimske razprodaje
Zanima me v katerih trgovinah se najbolj splača kupovati na razprodajah..Kje imajo največje popuste..Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno..Tako sedaj v času razprodaj kot nasplošno.
Sama sicr največ nakupujem v New Yorkerju, vendar ni kvaliteta..Two way se mi zdi malce boljši kar se kvalitete tiče..Predvsem me zanimajo trgovince ki ponujajo male številkice (34, xs).
Isto me zanima tudi za trgovine z obutvijo..Kakšne so kaj vaše izkušnje glede razprodaj in nasplošno:)

meni je njihova basic kolekcija the best. Lani sem si kupila vse barve majic, vsaka je bila 4,99 eur. smešno, pa itak vedno prav pridejo
. Tako, da grem jaz jutri kar tja (oz. danes, šele zaj vidim koliko je ura
). jessyka drugače pa v two wayu vedno ostanejo samo xs št., ker vem, da moram vedno brskati da najdem svojo št. in je povsod samo xs 
uhančki po 1,20 €
celo vrečko sem nabrala 
) ali pa akrilno, kjer smrdiš po potu prvi moment, ko ti postane malo pretoplo. Sem prehodila že 2 trgovska centra in nisem domov odnesla nič. Pa samo en črn pleten pulover iz prijetnega materiala rabim.

) našla v Xyz v Cityparku. Vprašanje pa, koliko jim je še kaj ostalo od razprodaj. Jaz sem nakup opravila v začetku decembra, ko so imeli znižanje samo za imetnike kartice xyz.