Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Tretja stopnja, status: vikend paket

deuce
Starost: 49Pridružen: 8. dec 2006Prispevkov: 642Kraj: medvodeStatus:Offline
Objavljeno: 10. jan 2007 16:02
Povezava do prispevka

razmerje je napredovalo in ženske se čez vikend ne moremo več znebiti, niti se je ne želimo znebiti. ščetkarica , ki je očitno nekaj posebnega, je postala vikend paket za dve osebi. ta možnost skupnega preživljanja prostega časa, v katerem osebi svojo ljubezensko navezanost lahko začneta izkazovati nadvse kičasto tudi v javnosti, je v generaciji, ki je obremenjena s stresnim medtedenskim življenjem, nadvse popularna in praktična.

petkovi večeri ponavadi ostanejo nespremenjeni. še vedno so rezervirani za prijatelje ali ljubimke (v kolikor je moški poligamen prasec), sobotni popoldnevi/večeri pa so tipično romantični: savna, kino, prebiranje poezije, pogovor ob kozarcu rdečega vina, orehih, siru in rženem kruhu, dolga predigra in nočni seks. nedeljsko poležavanje in izlet v primeru lepega vremena. vse to so najpogostejše vikend aktivnosti, ki smo jih deležni v vikend paketu , in v katerem, verjemite ali ne, lahko uživa še tako svobodomiseln in izbirčen moški.

vendar, pozor, obstaja tudi nadomestilo za kvalitetno preživet skupni čas. temu primerno se v tipično nenadzorovanih garderobnih prostorih moškega kmalu začnejo nabirati najrazličnejši neznani predmeti. pojavljati se začnejo elementi ženske dnevne, športne in večerne toalete, med katero se nahajajo tudi predmeti, ki jih v življenju še nikoli niste ne videli, kaj šele uporabljali.

naslednji pozor! pri vaši agenciji, ki zbira uporabljene kupone vikend paketov, obstaja tudi poseben popust. v primeru najmanj petih vikend paketov, vam v agenciji podarijo vstopnico za zdravljenje čustvene in spolne navezanosti na partnerja. te ugodnosti vam ne priporočamo, v kolikor želite svoja življenja še kdaj začiniti z vikend paketi in ostalimi nadaljevalnimi statusi.

slišim morda v publiki planeta lepote kakšne vikend pakete?

vsaka podobnost z resničnim deuceom morda ni naključje.
0
Nazaj na vrh
DiLeMa
Starost: 37Pridružen: 2. okt 2005Prispevkov: 1218Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 10. jan 2007 16:10
Povezava do prispevka
Hahaha, no jaz sem vsekakor vikendaška paketarka po sili razmer in moram rečt, da mi ne ustreza vedno, vendar pač nimam izbire. S fantom sva skupaj 9 mesecev in med tednom sva zaradi šole locirana na različnih koncih, on je v Mariboru, jaz pa v Celju. Sama tudi nimam avta, fant pa ima celodnevne obveznosti, zato druženje med tednom odpade, tako da si skupni čas organizirava za čez vikend, ko on pride nazaj v Celje, takrat pa sva potem večinoma skos skupaj (jaz se kar nekako preselim k njemu). Seveda na žalost nimava toliko skupnih trenutkov, kot bi želela, se pa zato še toliko bolj veseliva vikendov in skupno preživetih počitnic. Je pa res, da to ni vedno prijetno, sploh med tednom večinoma zelo težko zdrživa narazen ... but that s just the way it is.

Midva sva se recimo tudi v veliki meri odpovedala žuranju ob koncu vikenda, ker sva raje skupaj. Sej še greva seveda kdaj ven, pa med tednom vsak zase s kolegi na kakšno kavo (on itak deli stanovanje v Mariboru z najboljšimi frendi), med vikendi pa niti ne oz. dosti manj. Preden sva se spoznala, sva ga žurala vsak vikend, zdej pa greva tko ornk zažurat enkrat na dva meseca recimo. Aja pa kar se tiče puščanja predmetov pri fantu - jaz pri njemu puščam zgolj zobno ščetko (pa še to je bil njegov predlog) drugega pa ne, se mi ne zdi potrebno.
Nazadnje urejeno 10. jan 2007 16:23; skupaj popravljeno 2 krat
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 41Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 10. jan 2007 16:18
Povezava do prispevka
LOL deuce  nevem no, meni so že naslovi hecni, saj se mogoče ponavljam, pa vsi so po istem ključu, ampak so hecni Big smile
 
jaz sem vikendpaket ja ampak ne takšen, ki v omari pušča neznane predmete Wink se pač samo nastanim oz. prespim dve noči v tednu pri fantu. oblek pa ne puščam tam, pa kot sem že rekla, zobne ščetke tudi zadnje leto ne več Wink
0
Nazaj na vrh
ronza
Starost: n/aPridružen: 6. maj 2004Prispevkov: 3813Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. jan 2007 16:21
Povezava do prispevka
haha, jaz sem imela na zacetku vikend paketarja, s tem, da je prisel ze v petek popoldan . tako je, ce ne zivis v istem kraju...
spomini na vikend paket so zelo prijetni, ker si takrat pac vzames cas in pika. zame so bili zelo sproscujoci
0
Nazaj na vrh
LIVvy
Starost: 41Pridružen: 4. jan 2006Prispevkov: 4786Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. jan 2007 17:04
Povezava do prispevka
Midva sva pa kontra-vikend paket. Cel teden skupaj, tako da si občasno privoščiva kak dan čez vikend vsaksebi.
Sori, deuce, ampak pri meni vse tvoje teorije propadejo.
0
Nazaj na vrh
irmica
Starost: 122Pridružen: 15. feb 2006Prispevkov: 730Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. jan 2007 17:29
Povezava do prispevka
uf, edinega ščetkarja moram preklasificirati v vikend paket! v resnici je bilo to to. veselje, veliko domislic, dobre hrane, izleti v neznano (orientacija me malo daje, kar nekaj najdem). ko si je vzel še dva dni dopusta in nenapovedano ostal pri meni me je prešinilo, da mi krade čas, ki sem ga nameravala preživeti z drugimi. ta preblisk sem vzela pod drobnogled, pa sva končala. 
Preveč dobrega je lahko... čudovito. (Mae West)
0
Nazaj na vrh
Petra
Starost: 43Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. jan 2007 18:23
Povezava do prispevka
Ta stopnja mi je že veliko bližje in sem jo v preteklosti redno prakticirala, tako pri meni kot pri njemu (njih),...priznam pa, da sem se sčasoma tudi precej razširila po njihovih omarah oz. policah,...sprva s kozmetiko, nato pižama, spodnje perilo, kake kavbojke za valjati se po hiši,.na koncu se je kar nabralo.,...no pa tudi kakšno polico sem pri meni odstopila, čeprav ne toliko kot sem jih zasedla Sem pa  prakticirala bolj polovičen vikend paket, ker je petek tudi pri meni rezerviran za prijatelje

Me pa kar malo skrbi, ker je to šele tretja stopnja (seveda po D. lestvici), od sicer ne vem kolikih, in nisem prepričana, da sem bila kdaj že dlje? Čakam nadaljevanje
0
Nazaj na vrh
vixi
Starost: -14Pridružen: 1. sep 2005Prispevkov: 3749Kraj: Ljubljana-LogatecStatus:Offline
Objavljeno: 10. jan 2007 19:38
Povezava do prispevka
Spremljam stopnjevanje zmenkarjenja in se, iskreno, prav zabavam nad tvojim humornim, živahnim, nekoliko "Cosmo" moškim pogledom.
 
Glede na to, da nisem dala čez nobene od teh faz, sta pa to dala do sedaj čez že dva moja "onenightstand-a" in z mano ostala po več let, me zanima kako se bo zgodba nadaljevala in ali bom na koncu ugotovila, da se obnašamo pravzaprav enako...
In heaven all the interesting people are missing | Friedrich Nietzsche
Vixi's Craft Duck
0
Nazaj na vrh
Stella Alex
Starost: 15Pridružen: 17. nov 2004Prispevkov: 3562Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. jan 2007 19:54
Povezava do prispevka
ronza je napisal/a
spomini na vikend paket so zelo prijetni, ker si takrat pac vzames cas in pika. zame so bili zelo sproscujoci
Pod tole se pa podpišem!  
****************************
Lep pozdrav,
Stella A.
0
Nazaj na vrh
ana25
Starost: 122Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 9323Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. jan 2007 20:06
Povezava do prispevka
 No, počasi se daleč pride. Se že veselim četrte stopnje.  Duče spet naklada, ampak iz prve roke vam lahko potrdim, da je v živo res bolj kot ne ukročen fantič, povsem krvav pod kožo, ki tukaj le uživa v frčanju perja po kokošnjaku.
 
 
 
 
0
Nazaj na vrh
Eowyn
Starost: 40Pridružen: 8. jan 2005Prispevkov: 1214Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 11. jan 2007 20:22
Povezava do prispevka
He he, v tale vikend paket, ba si se tudi jaz lahko "uvrstila" , ker sem skoraj vsak vikend pri fantu (od petka popoldne, pa do nedelje zvečer ali ponedeljka zjutraj). Ampak ne puščam pa pri njem oblek, samo zobno ščetko in tekočino za leče. 
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Tretja stopnja, status: vikend paket
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.