Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Probiotiki na Vitalia

kitty13
Starost: n/aPridružen: 18. maj 2006Prispevkov: 530Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. mar 2016 12:48
Povezava do prispevka

Zanima me, koliko milijard živih organizmov je optimalno za dnevni vnos, saj so podatki zelo različni.

Druga stvar je pa ta - sem gledala probiotike Digestive Support in ob primerjavi z Benefitial Bacteria Support mi količine nekako ne "štimajo".

BBS ima 30 milijard živih organizmov, in sicer 166,7 mg LA (= 25 milijard) ter 17 mg BB (= 5 milijard). To se potem ne ujema s številkami Digestive Supporta, ki ima po podatkih 1,2 milijardi živih organizmov (100 mg LA ter 20 mg BB). Je tu napaka ali število organizmov ni odvisno od mg? Sicer se na področje probiotikov res ne spoznam, matematika mi je pa malo bolj domača.smiley

Dodala bi pa še to, da sem zelo zelo razočarana, da ni več mogoče dobiti probiotikov Beneficial Bacteria Support in me resnično jezi, da se ukinjene izdelke nadomešča z dražjimi oz. sestavinsko "revnejšimi" za primerljivo ceno ali pa se zmanjša količina. Pa to ni samo pri probiotikih, enako se je zgodilo z glukozaminom, 5-HTP, nekaj časa tudi z multivitamini, ki pa so (za zdaj) spet na voljo. Se trenutno ne spomnim še kakšnih, vem pa, da je bilo še več tovrstnih primerov. Se mi enostavno ne zdi pošteno do nas - naročnikov -, ki smo vajeni nekega izdelka, potem pa moramo iskati novega, ki v večini primerih ni primerljiv (ali cenovno ali kakovostno) s starim. smileyPa se opravičujem za tale OT.

Če ljubezen nosiš nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš.
0
Nazaj na vrh
Vitalia
Starost: n/aPridružen: 17. nov 2011Prispevkov: 316Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. mar 2016 14:42
Povezava do prispevka

Težko je reči, koliko je optimalno, saj smo si med seboj različni in imamo različne potrebe. Vsekakor probiotiki ne morejo škodovati niti v večji količini.

Sicer izdelkov HS žal več ni na voljo, zato smo bili primorani zamenjati dobavitelja, ki ima izjemno kakovostne, izpopolnjene formule in doslej so bile stranke z njimi zadovoljne. Tudi 5-HTP ima sedaj dodane sestavine, ki dajejo sinergistično delovanje, glukozamina lahko vzamete več kapsul, imamo izjemno ugodnega z MSM, hondroitinom in vitaminom C.smiley So pa izdelki sedaj  večinoma cenejši (količina vs. cena).

Vsekakor upamo, da boste tudi v novem asortimanu našli ustrezne izdelke zase.smiley

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Probiotiki na Vitalia
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Profesorica je razkrila, da je uživanje mesa nujno za duševno zdravje, saj veganska hrana ne vsebuje ključnih hranil.