Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Prijatelja za seks

_adriana_
Starost: n/aPridružen: 12. jul 2014Prispevkov: 5Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. jul 2014 12:44
Povezava do prispevka

Pozdravljena smiley

 

Mislim da odgovor že sama veš, pa si ga nočeš priznati in barvaš realnost tako kot ti paše (piše mi če ga dam na ignor, objema me in podobno). Če bi on želel nadaljevati odnos bi ti to tudi konkretno rekel, vse to je samo odkrito zavajanje tebe, je pa res da sama to dovoliš.  Ima te na dosegu roke in mu to odgovarja, za tvoje solze mu je malo mar, rekel ti je da te ne ljubi. Ima te za seks, presenetljivo ženskam (ne pa tudi moškim) boniteta rednega seksa je izredno pomembna in pri tem moškim dol visi za ženska čustva, žal, tako je, tako je bilo in vedno bo. S tabo se on ne vidi.

Prihrani si jok in začni se ceniti, zapri noge, preboli in najdi nekoga kateremu ne boš samo luknja za spraznitev.

 

Ah, še to. Izkušnje iz doživetega in videnega pri ostalih. Ko moški ni into it, je ponavadi samo neko omotavanje s seksom, ko je into it, je pripravljen na vse. Resna veza, skupno življenje, poroka... žal velikokrat punce upamo, ker se nočemo sprijazniti z dejstvi in popuščamo v upanju da "kaj bo". Ne odpisuj mu več ... vsaka reakcija po tem bo samo kriza, ker je izgubil potrošni material, ne pa zato, ker te ceni. Da je to dejansko res, nikoli ne bi dovolil da jočeš pred njim. Razmisli pošteno.

0
Nazaj na vrh
Aion
Starost: n/aPridružen: 9. jul 2013Prispevkov: 511Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. jul 2014 13:01
Povezava do prispevka

Adriana ima prav, saj ni kaj dodati. Glede na to, da o tej zadevi pišeš na forumu, si na dobri poti, da bo tip dokončno izvisel.

Čim prej ga preboli, da boš znala prepoznati tistega, ki ti bo prez pogojevanj nudil to, kar si sedaj želiš. S tem tipom se samo ponižuješ in podaljšuješ agonijo. Tip je egoist, ki je opazil, da smo ženske dosti bolj čustvene in navezane, pa to pridno izkorišča. Stran od takih, tudi v prihodnosti. Take tipe zelo razkuri, če z njimi prekineš vse komunikacijske kanale (na sms, klice, FB in ostalo komunikacijsko šaro preprosto ne odgovarjaš več). Predvidevam, da ti ne bo hodil s šopkom vrtnic pred vrata in ure moledoval, da ga spustiš noter smiley Če boš osamljena ali podobno raje pokliči prijateljico ali pa napiši kaj na forum. Srečno, Tejko!

0
Nazaj na vrh
Bruneta
Starost: 11Pridružen: 14. okt 2012Prispevkov: 1774Kraj: SlovenijaStatus:Offline
Objavljeno: 15. jul 2014 13:38
Povezava do prispevka

Mislim, da je tukaj samo ena rešitev. Pusti ga, preboli ga in začni živeti naprej brez njega. Kot si že sama napisala, se samo mučiš s tem. Očitno je vse v rokah tega fanta, ti pa samo čakaš in upaš, da se bo kar najboljše razpletlo.  

Vse kar se zgodi, se zgodi z razlogom.
0
Nazaj na vrh
BBCC
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2013Prispevkov: 855Kraj: PrimorskaStatus:Offline
Objavljeno: 16. jul 2014 20:12
Povezava do prispevka

Draga Tejko,

moj nasvet bi bil, da zaključiš s tem in greš dalje. Med dvema bivšima partnerjema je zelo težko samo "prijateljstvo za seks", še posebej tako kmalu po razpadu zveze. Še prijateljstvo je velikokrat vprašljivo.

Moški drugače gledajo na seks kot ženske. Še posebej če je prekinil on, se je s tem odstranil iz emocionalne komponente razmerja, ki pa je za ženske pri seksu (ponavadi) izjemno pomembna. Malo je žensk, ki si moške lahko privoščijo samo kot šport, recimo temu seks šport. Poznam eno, a sama pove, da bi si, odkar je psihično dozorela, težko vzela moškega tako kot si ga je lahko včasih, torej brez obveznosti in dodatnih čustev. Moški na drugi strani seksa ne dojemajo tako emocionalno kot ženske, bolj kot neko fizično sprostitev - vsaj če niso s to žensko v zvezi. Tale tvoj je zvezo prekinil, torej mu vajino spolno druženje predstavlja res le sprostitev, žal.

Vredna si več, zato pogumno glavo pokonci in izpusti ga iz svojega življenja. Ni te vreden, če te lahko tretira na takšen način, poleg pa niti pomisli ne, ali te lahko s tem še globlje prizadane ali ne. Takšnega moškega ne potrebuješ v svojem življenju.

Za ovinkom te čaka nekaj boljšega. Wink Srečno! Smile <3

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Prijatelja za seks
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Usnjena krila obožujejo tudi zvezdnice – od Meghan Markle do Olivie Palermo.