Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Prevarana

danaja12
Starost: 29Pridružen: 14. avg 2012Prispevkov: 5Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. avg 2012 18:51
Povezava do prispevka
Spoznala sva se na zabavi... Pogovor je stekel, povabil me je na sprehod itd... Jaz sem ga z nasmehom zavračala...

Po zabavi sva obdržala stike, si pisala ves čas, začeli so se sprehodi v naravo, srečanja v parku ipd... Govoril je, kako da je njemu lepo s punco tudi če ni resne zveze in da se na tako punco tudi naveže- mislil je mene. Dodal je še da tudi če ni v resni zvezi z žensko želi, da je to samo njuna stvar in da noben nima drugih partnerjev. Nekega večera je prišel k meni, nisva šla do konca ker jaz nisem hotela, bila je samo predigra in podobno.

Slišala sva se včasih po telefonu včasih po sms-ih, bila sva v stiku. Nekega večera sva se dogovorila da greva k njemu domov. Šla sem k njemu, pogovarjala sva se o različnih stvareh, nato se je začelo poljubljanje, na koncu pa res nepozaben sex. Tudi po tem sva ostala v stikih, smsi so bili zelo sladki, vse je bilo lepo in prav... Večkrat sva šla ven, na sprehod, sedeti na kakšno klopco v park, imela sva se res lepo... Pripovedoval je vice, mi dajal prikupne ljubkovalne vzdevke, včasih sva tudi seksala... Vse je šlo "na gor" vsak dan je bil najin odnos boljši...

Vedela sem da gre s kolegi na dopust, kjer so žurke in podobno... Malo me je žrlo, to sem mu povedala... Ko sem jaz še pred njim šla na dopust je tudi on bil živčen, rekel mi je da naj bom pametna... Sem bila, niti povohala nisem nobenega.

Ko je bil na dopustu sem mu poslala sms da mislim nanj in kako je, malo sva se dopisovala, rekla sem mu da mi lahko pošlje kakšen SMS... Smsa pa cel teden ni bilo... Cel teden nisem spala, molila sem cele noči da me ne prevara, saj so bile tam ves čas žurke, veliko mladih itd... Ko je prišel nazaj sem ga po SMSu tudi vprašala če je imel drugo, priznal mi je... Nisva se še videla od takrat, niti ne vem ali je imel samo eno...

Od šoka sem izgubila zavest, bruhala sem, zame je bil to velik šok... Ne jem že 3 dni ker ne morem... Mislim da me je iz tira spravilo tudi zato, ker imamo velike probleme doma, starša se ločujeta, pred 3 meseci pa sem izvedela da imam raka na materničnem vratu, kar me je sploh potrlo (imela sem že operacijo), saj imam šele 18 let (on pa 23).

V prihodnosti se želiva dobiti na samem da se pogovoriva... Po eni strani se mi kažejo pred obrazom vse te umazanije, po drugi strani pa bi rada da se malo ohladim, greva na kakšno kavo itd... Je človek s katerim se karakterno dobro ujamem, pokazal mi je veliko nežnosti in podobno, vse skupaj je trajalo 4 mesece, vendar me je bolj potrlo kot razhod zveze, ki je trajala 2 leti... Sva tudi iz istega kraja, starši se poznajo... Kaj naj naredim? Sploh nevem kaj naj mu rečem, želim si, da bi enkrat šla čez to in bi dobila priložnost za resno zvezo, saj nama je res malo manjkalo do tega-- tak občutek imam, prav tako pravijo moje kolegice.

Upam da mu je žal, jaz ne morem tako živet, komaj hodim v službo, ker mi gre ves čas na jok... Res ga imam rada... Tudi spoznal se je z mojo mamo, večkrat je pri meni spal in podobno...

Pol ure nazaj pa sem izvedela da se je sprehajal z drugo žensko, držala sta se za roke...

Kaj naj naredim? Mate kakšne predloge? Vam bom zelo hvaležna! :^(
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 41Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 14. avg 2012 19:10
Povezava do prispevka
čim prej poskusi it naprej in se posveti sama sebi. daj se na prvo mesto, do sebe bodi spoštljiva in se ceni bolj, kot se zdaj, v tem trenutku prizadetosti.

razhod te je verjetno toliko bolj prizadel tudi zaradi vseh drugih slabih stvari, ki so se ti trenutno zgodile. ampak vedi, da greš iz vsake hude situacije naprej močnejša, če jo boš znala izkoristiti v svoj prid.

po mojem mnenju fant ni dovolj zrel in če bi te imel toliko rad, kot ga imaš ti in kot si si želela, da bi tudi on imel tebe, se to ne bi zgodilo. takšnega fanta torej ne potrebuješ, še najmanj pa zdaj. obkroži se z ljudmi, ki te imajo iskreno radi in ti bodo stali ob strani.

posveti se okrevanju od bolezni in pa tistemu, kar te v življenju osrečuje. zdaj ni čas, da se še dodatno obremenjuješ zaradi enega bukselna, ki te je prizadel. vse najlepše je namreč še pred tabo Wink

boš videla, kako se ti bo že čez kratek čas vse to zdelo neumno in sploh ne vredno tebe.
0
Nazaj na vrh
Glory78
Starost: 45Pridružen: 19. nov 2011Prispevkov: 65Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 15. avg 2012 11:15
Povezava do prispevka
Te ni vreden. Počasi bo šlo na boljše. Skušaj se čim bolj zaposlit, kliči kolegice, hodi ven. To najbolj pomaga. Verjemi, da je zate boljše. Noben tip si tega ne zasluži...
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 42Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 24. avg 2012 11:03
Povezava do prispevka
Citiram v obstoječo temo:

danaja12 je napisal/aŽivjo!

To temo sem odprla z namenom, da si delimo zgodbe oz. izkušnje in občutke kako ste se počutile ob prevari? Meni se je to zgodilo pred kratkim in je to ena od stvari ki jo je zelo težko preboleti... Confused

Ste prevaro oprostile in kakšen je bil odnos potem?



Danaja

Morda ti bo v pomoč tudi tale tema: Kako preboleti, kako ravnati?

So tudi zgodbe o prevarah vmes. Mi je zelo žal, da to doživljaš
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
XIN
Starost: -14Pridružen: 21. maj 2008Prispevkov: 71Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 24. avg 2012 18:52
Povezava do prispevka
Danaja12, zaslužiš si veliko veliko več, kot ti je ta fant zmožen ponuditi. Vem, da te srce vleče k njemu, a je včasih vseeno bolje postaviti razum na prvo mesto. 
 
Ne bom ti lagala...bolelo bo...nekaj tednov, morda mesecev, a boš zdržala. Dovolj si močna, da greš naprej brez njega in si daš priložnost spoznati drugega, boljšega, nekoga, ki ti bo ljubezen vračal v enaki meri, kot mu jo boš nudila ti.
 
Rajši končaj zvezo, poskušaj preboleti in zaživi. Najbrž si ne želiš celo življenje preživeti z nekom, ki te je prizadel in te bo v prihodnosti še, če mu boš to dovolila.
 
Imej se rada.  
0
Nazaj na vrh
Ineya
Starost: n/aPridružen: 9. sep 2010Prispevkov: 2012Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. avg 2012 19:21
Povezava do prispevka
Danaja12 pusti ga odditi oz. poskušaj zaključiti vse skupaj.. tudi v glavi. Premisli še vse skupaj enkrat in se vprašaj-če ti je resnično treba tega? Pokazal je svoj obraz, ne splača se..zaslužiš si mnogo več in verjemi, da boš slej kot prej to tudi doživela. Delaj na sebi, zaposli se s tem-kar te veseli, ne obremenjuj se še dodatno, ker lahko negativno vpliva na tvojo bolezen. Sedaj si pomembna le ti in seveda pozitivno razmišljanje ter druženje z ljudmi,  ki si to zaslužijo. Za moje pojme, je on svojo igro v tvojem življenju že zaigral, žal neuspešno, a bolje, da sedaj, kot pa čez nevem koliko časa-ko lahko stvari postanejo še težje in še bolj zakomplicirane. Vso srečo!
Recept za srečno življenje si moramo napisati sami.
0
Nazaj na vrh
nuuush
Starost: 29Pridružen: 17. avg 2009Prispevkov: 982Kraj: Sevnica/LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 24. avg 2012 20:00
Povezava do prispevka
So punce že vse povedale, ampak da še bolj "potrdim"...
Jaz prevare ne bi nikoli oprostila. Če je fant sposoben vajino zvezo tvegati za tistih par minut, ur, kakorkoli že, te že ne spoštuje toliko, kot bi te moral. Vsaka punca bi sebe morala imeti na prvem mestu, in se ne "kaznovati" s prihodnostjo, ko se bo vsak dan spraševala "Ali me je spet prevaral?.
moonchild
0
Nazaj na vrh
Merika19
Starost: 32Pridružen: 23. maj 2011Prispevkov: 626Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. avg 2012 20:17
Povezava do prispevka
Najboljše bo stvari zaključiti, verjamem, da ti nekaj časa ne bo lahko ampak tudi s časom bo prišlo, da boš dala skozi in bo bolje. Ni se vredno truditi za nekoga, ki je lahko vajino zvezo in zaupanje uničil v nekaj minutah, s tem je pokazal, da te ne spoštuje in ljubi dovolj, je pokazal kakšen je v resnici. Če mu boš oprostila in bi slučajno nadeljevala vajino zvezo, ali res želiš živeti v tem, da se boš non stop spraševala kaj dela, ali je te morda spet prevaral??Zaupanje ni nikoli več takšno kot je bilo prej. Ne splača se zapravljti časa s takšnimi osebami, še vedno se najde kdo boljši, ko bo spoštoval ljubezen in te imel res rad. Verjamem, da boš našla svojo srečo! Med tem pa delaj na sebi, spoznavaj nove ljudi, se imej fajn,..
0
Nazaj na vrh
danaja12
Starost: 29Pridružen: 14. avg 2012Prispevkov: 5Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. avg 2012 9:33
Povezava do prispevka
hvala vam punce! mi je tole vse skupi full pomagalo.. no od tega je že približno 3 tedne.. mi je zoprno.. ampak sem se kar navadila.. sem zadnjič srečala eno kolegico ki mi je mimogrede rekla da se je tudi svojim prijateljem zelo zameril.. ker je vse po domače rečeno odpisal zaradi te ženske, rekla mi je tudi da jo ima le za tako malo.. pač za seks.. me zanima če je to "true love" Big smile

še po kolenih bo za mano hodil..

lp Embarrassed
0
Nazaj na vrh
Latika
Starost: n/aPridružen: 2. nov 2009Prispevkov: 617Kraj: LJStatus:Offline
Objavljeno: 25. avg 2012 12:18
Povezava do prispevka
danaja, oprosti, ampak meni je v oči najprej padlo to, da so ti odkrili raka in da si imela operacijo. In ti se sekiraš zaradi fanta, s katerim si bila vsega skupaj 4 mesece? Očitno taka oseba ni vredna tvoje ljubezni. Jaz bi raje videla, da poskrbiš zase. Praviš, da ne ješ, očitno je, da si depresivna. Poskusi se čimprej pobrati in zaživeti naprej. Ne vem sicer, koliko si stara, ampak za to, da spoznaš pravo osebo, ni nikoli prepozno. Raje delaj na sebi, se čuvaj in pozdravi, pazi na svojo prehrano, okrepi svoj imunski sistem, poskusi z vajami za sproščanje, mogoče jogo, meditacijo. Obrni se na svojo družino (če se lahko) ali pa oporo poišči pri prijateljicah.
 
Glavno je, da se ne zapiraš vase in sprašuješ "zakaj se je to meni zgodilo", ker te stvari se žal dogajajo zelo pogosto. Bolje, da te oseba prevara na začetku, kot pa po XX letih zakona (slaba tolažba, ampak je res). Še vedno mislim, da 4 meseci niso tako dolga doba, da ne bi prebolela. Jaz ti želim vso srečo, predvsem kar se zdravja tiče!
0
Nazaj na vrh
SwanHeart
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 1527Kraj: Nekje v temi s prekrizanimi rokamiStatus:Offline
Objavljeno: 4. sep 2012 16:45
Povezava do prispevka
Pri raku maternicnega vratu je en bukselj k razmislja z nepravo glavo se najmanjsi problem. ampak vseeno... kljub temu da si vedla da imas raka in operaciji, si seksala z njim? Upam d je blo to pred tem ko so ti ga odkrili...

Slaba karma, vrnilo se mu bo. Ti pa glavo pokonci in poskrbi za svoje zdravje. Z njim se nimas vec kej ment.
There is only 1 part of the universe you can change and that part is your own self.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Prevarana
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
V razvitih državah se pomanjkanje vitamina B12 običajno pojavi pri dojenih otrocih, katerih matere so vegetarijanke ali veganke.