tanja
pa ne boš rekla, da je to charlize tu je ful lepa...le zakaj hoče ta ženska bit zagorela, ko pa ji svetel ten takooo zalo paše
tanja
pa ne boš rekla, da je to charlize tu je ful lepa...le zakaj hoče ta ženska bit zagorela, ko pa ji svetel ten takooo zalo paše
Piki, to se tudi jaz sprašujem - pa ne samo za njo. Saj ne rečem, da nekaterim ne paše zagorelost, ampak mnogim pa ne. Potem se pa takole pokvarijo, kot ona...
Ona je meni sicer ena najlepših žensk - kadar ni spražena seveda...
Gospodar prstanov je tehnično zelo izpopolnjen film in tudi do maksimuma spromoviran film. Mene moti samo to, da je oskarja za film leta dobil film, ki nima niti ene nominacije za igro oz. igralca. Če imaš ogromno denarja in dobro ekipo ni težko narediti tehnično dovršenega filma. Gopodar prstanov je zato pobral samo tehnične oskarje: za režijo, za efekte, za muziko,... Kar pa ne pomeni da je dober film, gledano s strani gledalca. Dober film naredi scenarij, in predvsem igralci, ki izpopolnijo vlogo v kateri se gledalec najde. Torej Gospodar prstanov je do potankosti tehnično izpopolnjen kar pa ni težko, kot sem že rekla, če imaš ogromen budget in ogromno ljudi, ki obvladajo svoje delo.
Sicer pa zelo privoščim oskarja za glavno moško vlogo Seanu Pennu, ki je bil v Skrivnostni reki noro dober in na sploh mi ima on nore vloge.
saša, tudi jaz mislim tako. po domače rečeno: lahko je s polno ritjo srat! zanima me, kako bi naredili tak najboljši film s polovico manj denarja. jaz filma sicer nisem videla, zato ne bom sodila, vendar kolikor sem slišala je poln računalniških efektov ipd. meni je film res dober takrat, ko je dobra zgodba in dobri igralci, brez efektov. ko čutiš, da se zgodba čisto lahko dogaja (pa s tem ne mislim resnične zgodbe), ko film čutiš. lp. |
Sicer pa zelo privoščim oskarja za glavno moško vlogo Seanu Pennu, ki je bil v Skrivnostni reki noro dober in na sploh mi ima on nore vloge.
Jaz tudi!
če ste že pozabile: bil je prvi mož od madonne. res je pa tudi, da je dober igralec. lp. |
sean penn je totalno hud, se posebej v mystic river!
tut jude law ni od muh...
jude law mi je bil posebej všeč v filmu "sovražnik pred vrati". lp. |
najbrž ne, ker sta imela precej burno razmerje. lp. |
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...