Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Obleke z Oskarjev 2008

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
Maja85
Starost: n/aPridružen: 8. jun 2004Prispevkov: 1565Kraj: DolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2008 16:41
Povezava do prispevka
Katherine, Hillary, Jennifer Garner sploh zadnja mi je izredno simpatična na slikah ... obleka mi je pa najlepša od Hillary.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45032Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2008 17:53
Povezava do prispevka
Moje mnenje: večina oblek mi je lepih, niso kičaste (think Beyonce style), tudi barve so mi (razen črnih) všeč - take polne, nasičene.

Se pa strinjam z Malino glede K. Heigl - katastrofa od make upa, z Lai Ming glede H. Mirren in njenih rokavov neustrezne barve, ki pokvarijo sicer lepo obleko (čeprav bi bilo IMHO bolje, da bi izbrala kaj malce bolj umirjenega - ta rdeča je skoraj malo premočna za njena leta, pa sicer nisem za to, da starejše ženske nosijo le mrtve barve).

Najlepše barve oblek so mi od Anne Hathaway in Jessice Alba, pri čemer bi izpostavila žalostno dejstvo, da je Heidi Klum sfalila z izbiro šminke - k taki obleki je identičen rdeč odtenek skoraj "a must", da ne poudarjam posebej, koliko bi doprinesel h glamuroznosti outfita in celotne podobe. Tako pa ima z izjemmo umetnih trepalnic make up za na kavbojke.

image file name: 2k295d52a701.jpg

Aja, pa J. Hudson bi bilo tudi bolje, če bi pokrila svoje nič kaj vitke roke ... Pa Saoirse Ronan - njena obleka me malce spominja na kombinežo. Tilda - obup od brezoblične obleke, zanjo povsem neustrezne barve in - omg, je ženska že kdaj slišala za maskaro, blush in glos? Ellen Page - neustrezna barva za tako mlado deklico in model ne ravno primeren za ne preveč vitko postavo. Diaz bi si tudi za tak dogodek lahko omislila malce bolj prefinjen, ženstven m-u. Tudi J. Garner bi si lahko omislila malce več barve na ustnice za tak dogodek - vsaj kaj ylbb kot ima npr. Jessica Alba.

Tudi glede slabo oblečenih se strinjam z Lai in dodajam še Diablo Cody.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2008 18:00
Povezava do prispevka
Meni so bile zelo všeč Hllary Swank, Penelope Cruz, Marion Cotillard, Jennifer Garner in Heidi Klum. Ostalo me ni prepirčalo...
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2008 19:20
Povezava do prispevka
Zame je absolutna zmagovalka Katherine Heigl, sledi pa ji Marion Cotillard. Ostale so mi bile čist povprečne, Nicole Kidman pa čestitam za njeno porcelanasto polt. 
0
Nazaj na vrh
*lučka*
Starost: 40Pridružen: 25. jul 2006Prispevkov: 1019Kraj: vsakič nekje drugje :)Status:Offline
Objavljeno: 25. feb 2008 19:52
Povezava do prispevka
Meni je najbolj všeč obleka od Katherine Heigl. 
Pa Jessica Alba je tudi kot nosečnica pravi cukrček.
Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick. (Gwyneth Paltrow)
0
Nazaj na vrh
ronza
Starost: n/aPridružen: 6. maj 2004Prispevkov: 3813Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2008 20:09
Povezava do prispevka
meni je daleč najkrasnejša Anne Hathaway  malo spominja na starogrške obleke...
pa tudi Nicole Kidman mi je prav všeč!

0
Nazaj na vrh
sarah
Starost: 13Pridružen: 8. mar 2004Prispevkov: 2346Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2008 20:14
Povezava do prispevka
Meni je najlepša Heiglova.
Fashion passes. Style remains. -Coco Chanel
0
Nazaj na vrh
manaja
Starost: n/aPridružen: 5. sep 2006Prispevkov: 412Kraj: ljubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2008 20:32
Povezava do prispevka
Meni sta Anne Hathaway in Heidi Klum čudoviti ..največja polomija kot celota pa mi je C.Diaz. D.Cody in T.Swinton..všeč njun svojstven stil. M.Cotillard- všeč makeup, frizura..ampak obleka me pa preveč na luske in ribo spominja.
0
Nazaj na vrh
candy
Starost: 43Pridružen: 27. avg 2004Prispevkov: 11856Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2008 21:42
Povezava do prispevka
Definitvino zmagovalka zame - pa zelo sem vesela ,da je dobila Oscarja!

Sicer pa Cameron je bila zame the worst - pa do frizerja bi tudi lahko skočila

image file name: 2kb5c52cd3f7.jpg
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2008 22:02
Povezava do prispevka
Tanja je napisal/a... dodajam še Diablo Cody.

Katherine Heigl pa kot, da je padla v kakav, njenemu MU artistu bi morali prepovedati uporabo bronzerja.

Sploh zanimivo mi je bilo pogledat fotke iz postov Strychnine, ker so nekatere res close close-up in tako vidiš, da le nimajo tako popolne polti, kot morda izgleda Wink

Candy, kar nekaj je bilo takšnih, ki bi "nucale" frizerja, nasploh so letos prevladovali preprosti "na hitro" speti čopi, kar malo dolgočasno. Tilda Swinton pa tudi tu zmaga (čeprav ji je R. Zellweger tesno za petami).

Sem pa zdaj še enkrat gledala fotke in sem pozabila omeniti obleko Caliste Flockhart, ki se mi je zdela prava popestritev prevladujoče črnine, pa zanimiva je bila. Obleka Marion C. mi sicer ni ravno blizu, ampak je prav lepo izstopala iz dolgočasja in ne vem, kateri drugi bi uspelo ribo pripraviti do tega, da izgleda zanimivo in privlačno.
0
Nazaj na vrh
candy
Objavljeno: 25. feb 2008 22:10
Povezava do prispevka
Ni riba, je morska deklica hehe
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45032Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2008 22:30
Povezava do prispevka
manaja je napisal/a
... M.Cotillard- všeč makeup, frizura..ampak obleka me pa preveč na luske in ribo spominja.

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2008 23:48
Povezava do prispevka
Meni je Heidi Klum prav všeč, čeprav se strinjam glede neposrečenega makeupa.
Nicole Kidman mi je vedno poosebljena aristokratska porcelanasta punčka, se mi zdi, da ji obleka paše. Calista ima svojemu "flat chestu" primerno obleko, Cameron mi je mimo, njene stisnjene joške sem že prevečkrat videla... Penelopa mi je lepo zrihtana, obleka in make up, ji paše na karakter.

0
Nazaj na vrh
candy
Objavljeno: 25. feb 2008 23:53
Povezava do prispevka
Točno, Penelope je tudi krasna!
0
Nazaj na vrh
kitty13
Starost: n/aPridružen: 18. maj 2006Prispevkov: 531Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. feb 2008 14:51
Povezava do prispevka
Če pogledam na splošno, se moram strinjati s Tanjo, da ni pretiranega kiča kot se je znalo pojavljati v preteklosti in to mi je všeč. Mogoče bi izpostavila le Anne Hathaway, meni osebno se tista naramnica zdi preveč okrašena, drugače pa je obleka krasne barve. Strinjati se moram tudi z večino, da K. Heigl izgleda kot bi jo opeklo sonce, medtem ko je nosila velika sončna očala. Sicer pa njen MU ni slab, barva šminke se lepo ujema z njeno krasno obleko. V vseh pogledih je krasna J. Alba. Vse na njej "štima". Všeč mi je tudi obleka K. Preston, ki sicer ni nič posebnega, vendar jo barva lepo poudari. Čudovita je bila obleka H. Klum, kot iz kakšne pravljice. Se pa popolnoma strinjam glede šminke. Zanimivo obleko je nosila J. Hudson, vendar pa ni najbolj primerna za njeno postavo.

Kot katastrofe bi izpostavila D. Cody (a misli, da če je bila pa striptizeta, pa lahko gre na oskarje takšna?), E. Page in T. Swinton (le kaj za vraga imata to na sebi?) ter rokave J. Christie (ja, saj so barvno usklajeni s čevlji, ampak wtf delajo na njej?), ki pokvarijo drugače čisto všečno obleko. Izpostavila bi še C. Diaz v pošastno preozki obleki in s frizuro ptičjega strašila.

Nista pa me prepričali niti R. Zellweger (njena celotna pojavi je videti "kr neki") in K. Russel, katere obleko pozabiš takoj, ko je ne vidiš več.

Pa še nekaj. Kaj je pa tole modro čudo?
image file name: 2k624cd58437.jpg
Če ljubezen nosiš nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Obleke z Oskarjev 2008
Stran 2 od 4
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zveza potrošnikov Slovenije je danes napovedala kolektivno tožbo proti dobavitelju Gen-I.