Če pogledam na splošno, se moram strinjati s Tanjo, da ni pretiranega kiča kot se je znalo pojavljati v preteklosti in to mi je všeč. Mogoče bi izpostavila le Anne Hathaway, meni osebno se tista naramnica zdi preveč okrašena, drugače pa je obleka krasne barve. Strinjati se moram tudi z večino, da K. Heigl izgleda kot bi jo opeklo sonce, medtem ko je nosila velika sončna očala. Sicer pa njen MU ni slab, barva šminke se lepo ujema z njeno krasno obleko. V vseh pogledih je krasna J. Alba. Vse na njej "štima". Všeč mi je tudi obleka K. Preston, ki sicer ni nič posebnega, vendar jo barva lepo poudari. Čudovita je bila obleka H. Klum, kot iz kakšne pravljice. Se pa popolnoma strinjam glede šminke. Zanimivo obleko je nosila J. Hudson, vendar pa ni najbolj primerna za njeno postavo.
Kot katastrofe bi izpostavila D. Cody (a misli, da če je bila pa striptizeta, pa lahko gre na oskarje takšna?), E. Page in T. Swinton (le kaj za vraga imata to na sebi?) ter rokave J. Christie (ja, saj so barvno usklajeni s čevlji, ampak wtf delajo na njej?), ki pokvarijo drugače čisto všečno obleko. Izpostavila bi še C. Diaz v pošastno preozki obleki in s frizuro ptičjega strašila.
Nista pa me prepričali niti R. Zellweger (njena celotna pojavi je videti "kr neki") in K. Russel, katere obleko pozabiš takoj, ko je ne vidiš več.
Pa še nekaj. Kaj je pa tole modro čudo?