Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

EMA 2009

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Blazy84
Starost: n/aPridružen: 7. jan 2008Prispevkov: 996Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. feb 2009 13:39
Povezava do prispevka
Navy je napisal/a
Drugače mi je pa v spominu ostala še obutek Stavčeve - škornji in celo žabice? Sem prav videla? In še vse v istem odtenku ojojojoj. Žal mi je, vendar bi obleka veliko bolje izpadla ob kakšnih poletnih sandalih z visoko peto ali pa vsaj špičakih.

image file name: 2k0899fc5b45.jpg Ampak res - What the hell?!?
0
Nazaj na vrh
lilja4ever
Starost: n/aPridružen: 23. apr 2005Prispevkov: 2360Kraj: Somewhere around NothingStatus:Offline
Objavljeno: 1. feb 2009 21:40
Povezava do prispevka
quote:9406e97289="Lai Ming"Raje bi gledala Trontlja v vlogi voditelja, kot neke kvazi komedijantske vložke.

On pa bi mel hudomušne komentarje o politiki in vremenu, lol.

Mi pa ni nobena pesem všeč. Imam pač preceeej visoke kriterije, ko pridemo do muzike.
I think your whole life shows in your face and you should be proud of that. - Lauren Bacall
0
Nazaj na vrh
majckena
Starost: 41Pridružen: 13. jul 2005Prispevkov: 1791Kraj: Daleč od oči, daleč od srcaStatus:Offline
Objavljeno: 1. feb 2009 21:49
Povezava do prispevka
Meni je bilo od vsega najbolj smešno to, ko je Manca Špik skoz sedela na violončelu (mislim,da) in se do konca ni ustala, oziroma je hodila daleč vstran od pevca skupine Langa, da se ni videlo kako velika je nasproti njemu. Na koncu pa šok, kot velikanka.
0
Nazaj na vrh
dalichka
Starost: 41Pridružen: 15. jun 2007Prispevkov: 554Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. feb 2009 22:09
Povezava do prispevka
No, meni je bilo z razliko od ostalih vodenje čisto ok. Pesmi so res žalost, je pa vseeno zmagal moj favorit Smile

0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2009 0:41
Povezava do prispevka
Jaz sem Emo samo poslušala, nekako mi je bil Omar še najbolj znosen, se mi zdi da vsaj peti zna in razmeroma smiselno besedilo napisat.

Kar se voditeljev tiče, pa še vedno čakam, da bo nekoč, nekje, morda kdo ugotovil, da je vodenje prireditve čisto nekaj drugega kot skeči.
0
Nazaj na vrh
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2009 11:00
Povezava do prispevka
Tudi meni je bil Omar edini znosen. Ostalo pa totalno katastrofa. Pa saj kaj boljšega sploh nisem pričakovala... Najbolj sem bila razočarana nad Alyo in Rudijem, katera so ful promovirali in hvalili, meni je bila pa pesem zanič. Zmagovalna pesem pa...nič všečnega, meni začne najedat, ker se skoz eno in isto ponavlja...

Glede obleke- Karmen je bila res čisto mimo. Kaj je sploh razmišljala?? Pa Brigita Šuler? Še najbolj všeč mi je bila Rebeka Dremelj.
0
Nazaj na vrh
BiBu
Starost: 36Pridružen: 20. jul 2007Prispevkov: 430Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2009 13:22
Povezava do prispevka
Jaz pa moram priznati da sta mi bila voditelja zelo simpatična. Meni osebno je všeč, ko vidim nov obraz in ne vedno ene in iste (no poles je že tut stalnica ampak on mi je tako vedno kul). Kar se pa nastopajočih tiče so bli moji favoriti Quartissimo in pa Manca in Langa. Pa tudi Eva Černe ni bila slaba.

Mi pa resnično ni jasno kako je lahko strokovna žirija dala 10 al 11(ne spomnim se točno) Samuelu Lukasu(ker ta pesem mi pa res ni šla v uho sploh pa ni bila evrovizijska) Manci pa niso dali niti točke (kuhna ja, saj vem). Sploh pa, zakaj je bila letos mednarodna strokovna žirija?  Ker če bi samo ljudstvo glasovalo bi itak Manca pa Langa zmagali.
Aja, pa zelo neprofesionalno je bilo tudi to da niso imeli nobenega orng prevajalca, ker tist je bila pa tudi polomija no.

Z zmagovalci sem pa zadovoljna.
Preteklost in prihodnost sta tatova časa Življenjska sreča je sestavljena iz trenutkov – majhnih, hitro pozabljenih dobrotljivosti, kot so nasmeh, prijazen pogled ali iskren poklon. (S. T. Coleridge)
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 6018Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2009 17:22
Povezava do prispevka
Jaz gledala sicer nisem, najprej sem poslušala posneto verzijo, pa mi je bila všeč, ampak sem točno vedela, da bo petje polomija v živo. Tako lep glas ima pevka (da o izjemnem razponu sploh ne govorim), ampak kontrole nad njim pa nikakršne. Sploh se je ne sliši in še zmanjka ji glasu vmes. Škoda. Melodija je pa zelo všečna, čeprav se mi pesem ne zdi klasična evrosongovska, ker je petja bolj malo. Vsekakor nad nivojem za slovensko glasbo (govorim samo o tej pesmi, ker drugih nisem slišala, pozitivnih mnenj pa tudi ne).
0
Nazaj na vrh
Blazy84
Objavljeno: 2. feb 2009 17:43
Povezava do prispevka
Glede zmagovalne pesmi - vsekakor jo je potrebno dodelati, mogoče skrajšati začetno uverturo brez petja oz. vpeljati vokal že prej, izgovorjava pevke je tudi dokaj nerazločna (čeprav nima veliko besedila), vokal bo morala še "izpiliti", saj res ni najbolj stabilen ....Sama melodija ni nič posebnega, monotona, premalo udarna, skoraj dolgočasna, bolj kot mi deluje kot spremljava in ne kot samostojna, glavna melodija. Za razliko od njih so bile Rožmarinke veliko boljše, pesem je bila res nekaj posebnega in ni vokal čisto nič manjkal.

Vesela pa sem, da je bila žirija, le zato, ker bi sicer zmagala Langa in Manca, kar pa bi bila ena velika napaka. Saj ne rečem, verjetno mi bo ta ciganski melos edini ostal v ušesih poleg Omarjeve pesmi, ampak to ni to. Ni mi pa jasno, kako so toliko glasov dobili Čuki (od gledalcev). Omarjeva pesmica res ni nič posebnega, nobenih presenetljivih prehodov nima, najverjetneje bi se izgubila med ostalimi, pa vendar Omar nima slabega vokala, nasprotno, njegov vokal je zelo specifičen in razpoznaven, kar mi je všeč. Manjka pa mu edino energije - Omar, kje je tvoja karizmatična osebnost??!? Skratka, čeprav ne bi tudi z njegovo pesmijo nič dosegli, bi nas vsaj dovolj solidno zastopal ni nikakor ne osmešil.
0
Nazaj na vrh
Mis
Starost: n/aPridružen: 16. sep 2005Prispevkov: 1707Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2009 18:15
Povezava do prispevka
Čuki in podobne uveljavljene skupine imajo za sabo fan klube, ki jih najbrž ni težko aktivirati in povabiti h glasovanju. Da ne govorim o možnostih, ki jih omogoča sodobna tehnologija (glasovanje z modemi itd..)... 
0
Nazaj na vrh
lencica
Starost: 40Pridružen: 5. mar 2006Prispevkov: 1064Kraj: pri prvem semaforju na levoStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2009 18:51
Povezava do prispevka
Zmagovalna pesem mi ni čisto jasna. Ko so končno odigrali tisti uvod in je končno začela pet izpod tiste rjuhe, je bilo kar naenkrat pesmi že konec. Drugače sem se morala prav siliti, da bi mi bila kakšna pesem sploh všeč. Nobene ne bom izpostavljala, ker pač nimam nobene izpostavljene v glavi. 

Malo modne policije: Stavčevi škornji so me spominjali na gole slonje noge izpod tiste, v bistvu meni kar všečne obleke. Ampak z očmi sem jo non stop slačila in si predstavljala, kako bi bila lahko boljša z navadnimi sandali pa če tudi bi bili samo "Yugo Boss".

0
Nazaj na vrh
armyBITCH
Starost: 39Pridružen: 17. maj 2006Prispevkov: 1678Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2009 19:11
Povezava do prispevka
Ha, meni je pa pesem všeč Smile In prvič po razočaranju ker Magnifikova Silvija ni šla na Evrosong, sem res vesela, da gremo tja z komadom, ki je meni všeč. Sicer mi je bil všeč samo še Omar, pa seveda Gianni Tongue

Je pa itak jasno da mi zaradi narave Evrosonga Slovenčki ne moremo zmagati, pa če tja pošljemo vse Abbe in Johne Logane sveta

Največjo bedastočo sem pa slišala malo prej na A kanalu, ko so izjavili, da je javnost nezadovoljna, ker bomo davkoplačevačci plačali letalsko karto do Moskve Hrvatici LOL 

S tem smo pokazalo da smo res zaplankani ja!

Obleke so bile pa tako: Alya mi je bila wannabe Britney/Maddona, zelo neuspešno (btw, kako me je motila tista stena med njo in Rudijem, ki je bila že ko so jo pripeljali na oder tako nagnusno umazana, da bi najraje šla tja in ji dala malo stelexa v roke, potem pa naprej )
Karmen Stavec- OMG nimam drugih besed
Eva Černe - Pohvalno, luštno, mogoče za tako mlado punco malo premalo mladostno
Nuška Drašček- Prevelik dekolte
Manca Špik-verjetno ni opazila da se ji "gate" vidijo Wink
Brigita Šuler-edini hujši od nje so bili njeni plesalci oblečeni v zavese
Quartissimo (pevka)- Saj ima dekle lepo postavo in joškice ji super stojijo, samo meni je zgledala kot kakšna slaba maškara in kazanje popka in joškic hkrati je big no no, o izbiri barve obleke pa Question zakaj nekatere blondinke mislijo da je nebesno modra najboljša izbira barve?

Life begins at the end of your comfort zone
0
Nazaj na vrh
Blazy84
Objavljeno: 2. feb 2009 19:18
Povezava do prispevka
ArmyBITCH - bolje se ne bi mogla strinjat s tabo glede opisa oblek 
Zapackano steklo pa je tudi mene spravljalo ob živce in sem vso pozornost usmerila v to, tako da nisem niti dobro komada slišala. Sama ideja pa sicer ni bila slaba.
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2009 19:45
Povezava do prispevka
Meni je bila pa obleka Stavčeve lepa, ne na njej seveda (sploh ne v kombinaciji z vsem), ampak je bila pa luštna. 
0
Nazaj na vrh
armyBITCH
Starost: 39Pridružen: 17. maj 2006Prispevkov: 1678Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2009 20:00
Povezava do prispevka
Jaz bi jo odrezala pri pasu, kot korzet bi bila fenomenalna,  sem pa drugače govorila o celotni njeni podobi, s tistimi škornji in resnici na ljubo je bila ta obleka precej unflattering za njeno postavo (predvsem za rito in boke) :)
Life begins at the end of your comfort zone
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
EMA 2009
Stran 2 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu