Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

EMA 2007

Pojdi na stran 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9
Anuska
Starost: 43Pridružen: 30. mar 2006Prispevkov: 1635Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2007 14:54
Povezava do prispevka
janada je napisal/a
Spet me je to mal pokurlo, ampak vedite vse,
dana nobeno nisem niti jezna niti nisem užaljena, pač tako je pa
mojemnenje . To sem napisala v enem dihu, ne mi zamert, če je kaj
narobenapisano . LP vsem.

Eh, saj ni panike....kakor komu paše. Navijali bomo itak vsi za Alenko...a ne? Zdaj pa hitro en nasmešek na usta....

0
Nazaj na vrh
SPA
Starost: 42Pridružen: 15. jul 2005Prispevkov: 5504Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2007 15:44
Povezava do prispevka

janada je napisal/aSPA, se opravičujem za tisti bruh,bruh, ampak če prečekiraš vse prispevke na to temo, vidiš, da vsi kritizirajo (skoraj vsi) Alenko, nihče pa ne da nekega pametnega pojasnila, zakaj.
Je že vredu Meni se zdi, da je Alenka delu PL všeč. Tistim, ki jim pa ni všeč, jim pa ni zato, ker jim je antipatična/ne marajo opere/je kombinacija stilov, ki jim ne gredo skupaj (mene tudi spomni na Mandoline v operni izvedbi), v glavnem - vsak ima svoja ušesa, svoj bolj ali manj dober/slab posluh in svoje mnenje pa dejmo se ne kregat zaradi tega

Mamo kar mamo, tako zelo slabo ni, sto odstotno pa tudi nikoli ne bo nihče zadovoljen. Pomoje bomo pa o kvaliteti in primernosti lahko razpravljali šele po Eurosongu. Pa upam, da bomo takrat razpravljali o tem, kam bomo stlačili Eurosong, ki bo enkrat za spremembo v Sloveniji Naj se mi besede pozlatijo!

Vsaka šola nekaj stane...
0
Nazaj na vrh
bambi
Starost: 46Pridružen: 27. jan 2005Prispevkov: 1610Kraj: Goriška stran SlovenijeStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2007 16:22
Povezava do prispevka
Danes sem brala v Jani, da so bile strokovni žirije najbolj všeč pesmi od Eve, potem tisti Trumpets ali kaj so že (Zadel si me v živo) ter pesem Oče. Meni sta bili zadnji dve popolnoma mimo, eni najslabših pesmi. Hvala bogu, da ni izbirala strokovna žirija.
Pesem Alenke Gotar pa so baje zelo slabo ocenili.
0
Nazaj na vrh
firbček
Starost: n/aPridružen: 13. sep 2004Prispevkov: 1090Kraj: ZasavjeStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2007 16:46
Povezava do prispevka
Lanska zmagovalna na evroviziji malo drugače
http://www.youtube.com/watch?v=M2roPaSJdk0
0
Nazaj na vrh
warior princes
Starost: n/aPridružen: 31. dec 2005Prispevkov: 228Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2007 18:20
Povezava do prispevka
    Danes sem v eni reviji prebrala zanimivo opazko, in sicer ko je pela Alenka Gotar je bilo slišati kot da je ozvočenje super kvalitetno... Men je ok zmagovalna pesem, moti me le preveč opere... Evrovizija - opera? Ne vem no.

DRugače pa,.. bravo Alenka... vsaj pokazala je kaj je to glas.
0
Nazaj na vrh
bambi
Starost: 46Pridružen: 27. jan 2005Prispevkov: 1610Kraj: Goriška stran SlovenijeStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2007 19:39
Povezava do prispevka
Ja, ozvočenje je bilo obupno ves čas prireditve. Še posebno Alya se mi zdi, je imela težave na finalni večer. Sploh se je ni prav slišalo...
0
Nazaj na vrh
SwanHeart
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 1527Kraj: Nekje v temi s prekrizanimi rokamiStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2007 20:03
Povezava do prispevka
Mja, sej ni slaba. Drzim pesti zanjo.

Meni ne gre iz glave una "ta drugacna", ki ni samo drugacna, ampak tudi grozljiva. Pa se grdo ime ima...
There is only 1 part of the universe you can change and that part is your own self.
0
Nazaj na vrh
bambi
Objavljeno: 8. feb 2007 10:25
Povezava do prispevka
He te, to me prav spomni na trenutek, ko je prvič odprla usta - zdela se mi je kot vampirka, enako naličena, pa še dva zoba je imela daljša od ostalih
Clown
0
Nazaj na vrh
SwanHeart
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 1527Kraj: Nekje v temi s prekrizanimi rokamiStatus:Offline
Objavljeno: 8. feb 2007 11:03
Povezava do prispevka
Sam se ogrinjalo bi mogla imet, pa bi dosegla ucinek. Mogoce bi celo
zmagala, glede na to, da se na teh festivalih gledajo "posebni
ucinki" 
There is only 1 part of the universe you can change and that part is your own self.
0
Nazaj na vrh
Layla_
Starost: 40Pridružen: 16. okt 2005Prispevkov: 4694Kraj: Vedno na sončni strani...Status:Offline
Objavljeno: 8. feb 2007 11:50
Povezava do prispevka
A Tadeja Fatur? Hmm...meni pa ni tako slaba. Ok, v vizualni izgled se ne bom spuščala, ker itak nihče ni popoln, poleg tega so okusi različni. Ampak glas ima meni dober. Ona je bila (mogoče je še vedno) spremljevalna pevka Jana Plestenjaka na koncertih.  No, vsaj nazadnje ko sem bila, je bila ona zraven. Pa verjemite, da je zelo dobro slišat vse skupaj. 
Spogledljivost pristoji le srečni ženski.
(Honoré de Balzac)
0
Nazaj na vrh
SwanHeart
Objavljeno: 8. feb 2007 14:48
Povezava do prispevka
V bistvu ne komentiramo njenega glasu. Meni je bla pesem tecna v tri krasne. Nastop pa sploh.
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. feb 2007 11:10
Povezava do prispevka

bambi je napisal/aDanes sem brala v Jani, da so bile strokovni žirije najbolj všeč pesmi od Eve, potem tisti Trumpets ali kaj so že (Zadel si me v živo) ter pesem Oče. Meni sta bili zadnji dve popolnoma mimo, eni najslabših pesmi. Hvala bogu, da ni izbirala strokovna žirija.
Pesem Alenke Gotar pa so baje zelo slabo ocenili.

Meni so bile pa tiste trube fenomenalne. In daje me nostalgija po strokovni žiriji...

0
Nazaj na vrh
raketa
Starost: 47Pridružen: 3. maj 2005Prispevkov: 385Kraj: PtujStatus:Offline
Objavljeno: 12. feb 2007 13:09
Povezava do prispevka
Tudi jaz sem vesela, da letos ni bilo strokovne žirije posebaj, ko sem
slišala kaj se jim je najbolj dopadlo. Tiste trube so mi ble adijo
ampak bi še šle, če mi pesem ne bi bila tako tako bedna in kar nekaj.
Ta Tadeja pa je bila meni čisto mimo. Kar pa se videza tiče še enkrat
povdarjam pevci in pevke ne rabijo bit super lepi, ne rabijo met
najboljše postave ampak morajo pa met lept ZOBE.  No ja res pa je
da je  to tudi malo moj fetiš.
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. KAJ BOŠ POČEL TI?

(Loesje)
0
Nazaj na vrh
sweden
Starost: 44Pridružen: 20. jun 2005Prispevkov: 1964Kraj: Maribor - KrškoStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2007 18:46
Povezava do prispevka
....morda ji je "drugačnost" pri opaznosti koristila pri nas - doma, na Finskem - prav gotovo ne.
Pa kaj, če je operna pevka?
Znam vam postreči s podatkom, koliko opernih pevk (tudi pevcev) je na Evroviziji že nastopilo, pa najbrž se jih ne boste utegnili spomniti, ker so bili isti večer na pragu odpisanih. Razen glasu niso znali ponuditi nič novega, dvomim da bi bilo ravno pri slovenki drugače.

Kar pa se Eve tiče, me že dolgo nihče ni fasciniral tako, kot ravno ona.
Resda mi je njen prvi komad (Kdaj, če ne zdaj) malenkostno bolj sedel, pa vendar. Bolj ali manj dovršena izvedba, odlično izpeljan nastop (zlasti glede na čas priprave, ki ga je kot zmagovalka Bitke talentov sploh imela!), kar za kičasto opravo Alenke in njenih (mimogrede: uvoženih) plesalcev težko rečem, glede na to, da smo jih v malenkost drugačnem ritmu, videli dvakrat pri Saši Lendero.

Vseeno bi bilo škoda, da bi na Emi zmagala po dveh mesecih kariere, kar pomeni da se po Evroviziji ne bi več utegnila izkazati, kot se je in se še bo!

V tem trenutku nam torej ne preostane nič druegega, kot stisniti zobe in nameniti Alenki besede ali dve podpore, po Evroviziji bo tako ali tako le še ena tistih, ki so neopazno zastopali "dražvo, ki se ne utegne izkazati".
In vsi bomo srečni.

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
EMA 2007
Stran 9 od 9
Pojdi na stran 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu