Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

EMA 2007

Pojdi na stran 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9
Layla_
Starost: 40Pridružen: 16. okt 2005Prispevkov: 4694Kraj: Vedno na sončni strani...Status:Offline
Objavljeno: 5. feb 2007 15:37
Povezava do prispevka
Meni pa je Alenka in njena pesem zelo všeč. Kaj bi dala da bi imela tak glas!
Ampak res, končno spet ena pesem, za katero me ni sram, da jo pošiljamo v tujino.
Pa brala sem, da ste nekatere napisale, da je zelo vzvišena in naduta....no sama jo drugače ne poznam, ampak kar sem videla po TV-ju je meni izpadla zelo simpatična, prijazna in čedna.
Mi je pa logično, da se je v tistem predstavitvenem spotu predstavila kot se šika...ne vem, zakaj se ne bi smela pohvaliti, saj se ni izmislila, ampak se je pač predstavila, kar pa je logično, saj jo slovenska publika še ne pozna najbolje.
Ne glede na njen končni rezultat na Finskem, sem ponosna, da bomo ravno njo poslali. In prepričana sem, da se bo Alenka  potrudila po svojih najboljših močeh.

Spogledljivost pristoji le srečni ženski.
(Honoré de Balzac)
0
Nazaj na vrh
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 5. feb 2007 15:56
Povezava do prispevka
Zanimivi rezultati ankete!
Kdo je pol sploh glasoval zanjo, če večini ni všeč?
0
Nazaj na vrh
*em*
Starost: 35Pridružen: 21. jan 2006Prispevkov: 3239Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 5. feb 2007 15:58
Povezava do prispevka
Ja imaš prav J.lo Smile
*em* vas ma rada :P
0
Nazaj na vrh
romy
Starost: -13Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. feb 2007 17:10
Povezava do prispevka
Halo, če ti pesem ni všeč je eno,  ampak
Alenka Gotar  je kvalitetna in priznana pevka, ki s svojim glasom
nikogar ne sramoti.

Se podpišem. Sama sem lepo povedala da ne prenesem opernega petja in mi potem logično niti ta komad ni všeč. In da mi je Alenka antipatična. Vse to pa nima s kakovostjo pesmi nobenega opravka.
0
Nazaj na vrh
mojca
Starost: 43Pridružen: 25. okt 2003Prispevkov: 4866Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. feb 2007 17:19
Povezava do prispevka
Meni pa zmagovalna pesem ni slaba. Všeč mi je tudi da izstopa, bo prej opažena na Eurosongu kot pa kakšna 1001. pop balada.
0
Nazaj na vrh
janada
Starost: 59Pridružen: 14. mar 2005Prispevkov: 443Kraj: dolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 5. feb 2007 19:23
Povezava do prispevka
Planetke, ki ste tako skritizirale Alenko in njeno pesem, pa povejte, katera je bila vaša favoritka, da še malo po vas popljuvamo - bruh,bruh. Da vidimo kakšen okus imate pa ve, in koga bi izmed to revno bero   poslale na Eurosong?
mamy

**Nikoli ti niso dane sanje, ne da bi ti bila dana tudi moč, da jih uresničiš!**
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. feb 2007 19:23
Povezava do prispevka
Meni je zmagovalna pesem zelo všeč, nekaj posebnega, pa Alenka je lušna in simpatična in ima super glas. Končno ena dobra pesem in kvalitetna pevka!
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
pikiconka
Starost: 36Pridružen: 15. jul 2006Prispevkov: 129Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. feb 2007 19:48
Povezava do prispevka
meni osebno je bila najbolj všeč pesem od Eve Černe. mislim, da se je veliko bolje odrezala od zmagovalke. sploh pa je pesem čisto mimo za moje pojme...
Ljubi, zaupaj, daj, a vedi koga, komu, kaj!
0
Nazaj na vrh
melanie
Starost: 33Pridružen: 1. nov 2005Prispevkov: 256Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. feb 2007 22:03
Povezava do prispevka
saj Alenka ni nobenega osramotila, samo če niste opazle je bil na Eurosongu najbolj "popularen" rock. tak da mi ni najbolj jasno kak lahko operna pevka sploh pride v finale.
Carpe diem
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 5. feb 2007 22:49
Povezava do prispevka
Operna pevka lahko pride v finale, če so ostali nastopajoči na nivoju, kot nam je bil prikazan. Jaz sem zelo srečna, da nas bo zastopal nekdo, pri katerih visokih notah mi ne bo treba držat pesti, da jih suvereno izpelje brez fušanja.
0
Nazaj na vrh
Travica
Starost: 13Pridružen: 19. mar 2006Prispevkov: 7403Kraj: NeverlandStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2007 8:29
Povezava do prispevka
Gledala sem finalni večer (pa še to le z eno učko) in glede na "ponudbo" mislim, da sta bili finalni dve pesmi res najboljši.
Kakorkoli, nikoli ne more biti samo ena pesem najboljša vsem (hvala bogu, da smo še toliko individualisti ). Držim pa pesti za Alenko in (vsaj) za uvrtitev na Eurosong!
Tudi pot, dolga tisoč kilometrov, se začne z enim korakom.
0
Nazaj na vrh
Anuska
Starost: 43Pridružen: 30. mar 2006Prispevkov: 1635Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2007 10:39
Povezava do prispevka
janada je napisal/a
Planetke, ki ste tako skritizirale Alenko in
njeno pesem, pa povejte, katera je bila vaša favoritka, da še malo po
vas popljuvamo - bruh,bruh. Da vidimo kakšen okus imate pa ve,
in koga bi izmed to revno bero   poslale na Eurosong?

Meni punca po prvem vtisu pač ni ravno všeč...., mislim pa, da je od
vseh definitivno zmagala prava. Je bila edina izstopajoča (bomo kot je
bilo že omenjeno vsaj opaženi). Tudi če mi oseba ni všeč, pri meni
šteje glas, kvaliteta glasu. In to Alenka ima.

0
Nazaj na vrh
SPA
Starost: 42Pridružen: 15. jul 2005Prispevkov: 5504Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2007 13:12
Povezava do prispevka
Se podpišem pod Anusko - meni je predvsem antipatična, v njene pevske kvalitete pa pač ne smem dvomiti, ker so veliko bolj izšolane in priznane kot od vseh emovcev skupaj.
Meni osebno je bila zelo všeč Eva.
Don Corleone pa bi bil lahko dobra izbira iz povsem drugih razlogov, nikakor ne glasbenih - če kdo, potem on ne bi ostal neopažen.
Kot sem že prej napisala - že držim močno stisnjene pesti, da Alenka da vetra vsej Evropi Pa čeprav je meni antipatična

@Janada: bruh bruh tebi nazaj... Vsak ima pravico do lastnega mnenja, vsi imamo različe okuse in na vsakega naredi nekdo drugačen vtis.
Vsaka šola nekaj stane...
0
Nazaj na vrh
janada
Starost: 59Pridružen: 14. mar 2005Prispevkov: 443Kraj: dolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2007 14:35
Povezava do prispevka
SPA, se opravičujem za tisti bruh,bruh, ampak če prečekiraš vse prispevke na to temo, vidiš, da vsi kritizirajo (skoraj vsi) Alenko, nihče pa ne da nekega pametnega pojasnila, zakaj. Niti nihče ne pove, za koga pa bi glasoval . Tako bom vprašala, koliko izmed vas je sploh gledalo celo Emo 07 in koliko vas je glasovalo za svojega favorita . Zato menim, da so ene kar pisale da jim Alenka  in njena pesem ni všeč, ne znajo pa povedati, zakaj jim ni všeč, razen seveda to, da so slišale da je operna pevka in da to ne spada na Eurosong.
Spet me je to mal pokurlo, ampak vedite vse, da na nobeno nisem niti jezna niti nisem užaljena, pač tako je pa moje mnenje . To sem napisala v enem dihu, ne mi zamert, če je kaj narobe napisano . LP vsem.
mamy

**Nikoli ti niso dane sanje, ne da bi ti bila dana tudi moč, da jih uresničiš!**
0
Nazaj na vrh
Tea1
Starost: 51Pridružen: 4. feb 2004Prispevkov: 2803Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2007 14:39
Povezava do prispevka
Izbrana pesem mi je OBUPNA. Turbo mix dalmatinskega melosa cepljenega na opero da bi se slišalo malo bolj sofisticirano.Ne tič ne miš in skratka  
Sploh je bilo vseskupaj en bogpomagaj od pesmi, najbolj zabaven je bil Poles in Helena, ki  sva se ji doma prav prisrčno hahljala zaradi njene mimike in smeha. Legenda.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
EMA 2007
Stran 8 od 9
Pojdi na stran 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu