Se bi kar pod Malino podpisala- cirkus in nič drugega. Niti ena pesem se mi ni zdela dobra, da bi lahko z njo s ponosom predstavljali Slovenijo v Evropi...
Eva mi je bila ful medla, sem od nje pričakovala boljšo izvedbo pa sevdea tud boljšo pesem.
Zablujena-ful so fušali. Ne duha ne sluha o nevemkakih vokalnih sposobnostih.
Sebastian-povrečno, sicer ne slabo, tud koliko tolik ook zapeto, ampak zastave so ble pa res mimo.
Dean Vivod-sej ne vem, kaj naj rečem. Meni je komad mimo, sploh s tisto "baletko"...

Alya mi je že dolgočasna s to svojo vedno enainisto podobo, pa tud pesem ni nevam kaj...
Don vito Corleone, sicer zanimivo, nekaj novega, ampak kaj, ko cel čas samo govori.Ni me prepričal...
Alenka Goter mi je bila ok, čeprav mi ta opera nekako ne potegne. Ampak možno, da bi bilo na Eurosongu zanimivo...
Perovič se zdi tudi meni tak povprečen evrovizijski komad, nič posebenga, ampak tudi slab ne...
Me zanima, kaj bo danes. In zelooo me zanima, kakšne so vse tiste"slabše" pesmi, ki jih je žirija izločila, če je že to bolj bogo kot ne...

Še nekaj sem se spomnila-ne morem izbrskat iz spomina, če je lani Nina Pušlar pela na izboru za eurosong? Zdi se mi, da ne...Kako to, če katera ve?