Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

EMA 2007

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2007 15:42
Povezava do prispevka
Kaj si nor, saj sploh ne vem, kaj naj komentiram. 
Se bi kar pod Malino podpisala- cirkus in nič drugega. Niti ena pesem se mi ni zdela dobra, da bi lahko z njo s ponosom predstavljali Slovenijo v Evropi...

Eva mi je bila ful medla, sem od nje pričakovala boljšo izvedbo pa sevdea tud boljšo pesem.
Zablujena-ful so fušali. Ne duha ne sluha o nevemkakih vokalnih sposobnostih.
Sebastian-povrečno, sicer ne slabo, tud koliko tolik ook zapeto, ampak zastave so ble pa res mimo.
Dean Vivod-sej ne vem,  kaj naj rečem. Meni je komad mimo, sploh s tisto "baletko"...
Alya mi je že dolgočasna s to svojo vedno enainisto podobo, pa tud pesem ni nevam kaj...
Don vito Corleone, sicer zanimivo, nekaj novega, ampak kaj, ko cel čas samo govori.Ni me prepričal...
Alenka Goter mi je bila ok, čeprav mi ta opera nekako ne potegne. Ampak možno, da bi bilo na Eurosongu zanimivo...
Perovič se zdi tudi meni tak povprečen evrovizijski komad, nič posebenga, ampak tudi slab ne...

Me zanima, kaj bo danes. In zelooo me zanima, kakšne so vse tiste"slabše" pesmi, ki jih je žirija izločila, če je že to bolj bogo kot ne...

Še nekaj sem se spomnila-ne morem izbrskat iz spomina, če je lani Nina Pušlar pela na izboru za eurosong? Zdi se mi, da ne...Kako to, če katera ve?
0
Nazaj na vrh
Pikca
Starost: 38Pridružen: 3. avg 2006Prispevkov: 4480Kraj: everywhere aroundStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2007 16:11
Povezava do prispevka
Ne, lani Nina Puslar ni dobila direktne uvrstiteve na Emo za nagrado.
To believe in your choice you don't need to prove that other people's choices are wrong. (P. Coelho)
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2007 20:00
Povezava do prispevka
Don Corleone -katastrofa. Ta je prišel na EMO itak samo zato, ker na rtvslo dela. Jamrat v mikrofon pa jazna vsak butelj. Meni je to njegovo jamranje delovalo kot zadnji vzdihljaji pred smrtjo
Sebastian - meni ni blo slabo. Sicer ima malo prešibek glas, ampak mi je pa ritmično bilo všeč.
Martin Perovic - tudi ni bilo slabo. Ima kar dober glas, ampak oblečen pa je bil, kot da gre s pesom na sprehod.
Alya - Maškara, ki namesto, da poje, cvili čez nos. A ji še nobeden ni povedal, da ne zna pet?

Dean Vivod & Tonus Kitaris - Adijo. En prepotenten tip, ki misli, da je frajer, če pluva po drugih, sam pa je izpadel kot cenen prostitutek. Pesem pa tudi brezvezna.
Alenka Gotar -Ta pesem mi je pa bila res zelo všeč in je moja favoritka. Krasen glas in ta operna izvedba mi je full všeč.
Zablujena generacija - Katastrofa! Meni so se zdeli kot zafiksana generacija, ki se dere, ker ji je zmanjkalo snifa, pa denarja, da bi si ga kupili.

Upam, da bo danes kaj vzpodbudbih pevcev.

"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2007 22:06
Povezava do prispevka
Tako težke katastrofe, kot je bila letos pa še ne. Ni se mi še zgodilo, da ne bi niti enega komada našla... Skrbi me za Diono Dim, kajti njen odnos z očetom ne more biti najboljši. Don Corleone bi bil super komad, če bi ga nekdo z lepim glasom dejansko zapel (melodija gre v ugo, ampak je itak verjetno iz kje sneta, ker je predobra). Kosmiči, Sebastjani, Denisi in podobno sranje bi jaz enkrat za vselej spodila iz Eme.
Pogojno mi je všeč Zablujena zaradi glasbe, ponavljajo pa točno 3 stavke, od teh je eden: pet, šest, sedem, osem, sam svoje kufre nosm.
Pa tista s trobentami, ki je bila slišat kot zelo grob osnutek dobre pesmi, če bi le nekdo pevki razložil omejitve njenega glasu in malo podelal na glasbi...
0
Nazaj na vrh
andreyka
Starost: n/aPridružen: 24. maj 2005Prispevkov: 2339Kraj: okolica LjubljaneStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2007 22:10
Povezava do prispevka
Sinthija, tvoji komentarji so pa od sile! Od Zablujene generacije mi je še posebno všeč!!
If you are arguing with some idiot, he is probably doing the same.
0
Nazaj na vrh
Drumgirl
Starost: 34Pridružen: 20. feb 2006Prispevkov: 95Kraj: PrimorskaStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2007 22:24
Povezava do prispevka
LIVvy je napisal/a
Pri vsaki pesmi posebej sem se držala za glavo. Niti ena mi ni potegnila. Nobena ni dovolj izstopala v pozitivnem smislu, da bi jo lahko poslali kosati se na Eurosong. Lahko nas je sram. Zdaj pa ne vem, a sem jaz tako zahtevna, ampak meni je bil tako na splošno vse skupaj en podn od komadov. Nič inovativnega, nič udarnega, vse že zlajnano in dolgočasno. Vsak komad sem iz firbca poslušala samo do refrena, da sem dojela bistvo in se potem spokala v kuhinjo, da me niso ušesa preveč bolela. Le Don Corleone se mi je zdel malo bolj poseben, a še on se lahko pohvali le z idejo šova ne pa z glasom.

se povsem strinjam s tem.
0
Nazaj na vrh
firbček
Starost: n/aPridružen: 13. sep 2004Prispevkov: 1090Kraj: ZasavjeStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2007 22:24
Povezava do prispevka
Na rekracijo nisem šla, da sem si ogledala Emo, zakaj že nisem šla?
Kakšna pesmi so bile šele od ostalih, da so od 90 tole izbrali...
Ampak v ospredju sta mi bili pa Eva in pa tisti muzikantje so mi bili nekaj posebnega, čeprav so me na momente na spominjali na Zasavce.
žana mi je bila lepo oblečena, včasih sem gledala Evrovizijo prav zaradi glamuroznih oblek.
Tejo smo pa tako v noge gledali (in nič videli) da nismo nič slišali
Škoda za Tadejo, ki ima res hud glas, da pesem ni bila res drugačna...
0
Nazaj na vrh
exotica
Starost: 41Pridružen: 23. apr 2006Prispevkov: 282Kraj: BarcelonaStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2007 22:28
Povezava do prispevka
jaz pa navijam za Steffy & donald TrumpeT Star Clap Thumbs Up

pa žanina pesem mi je bila tudi všeč Thumbs Up

vse ostalo pa Dead xx( Dead
0
Nazaj na vrh
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2007 23:51
Povezava do prispevka
Evo-danes še ena polomija. 
Človek ne more izpostavit enega komada, ki mu je resnično sedel.

Denis-od kdaj on misli, da zna peti solo?
Rok KOsmač-že 100x videno, zlajnano...
Teja Haver-naša mariborčanka...Tako kot na nobenem nastopu do sedaj se ni oblekla, o glasu pa sploh ne bi zgubljala besed. Komad mi na splošno ni bil slab, ampak treba bi pa bilo trofit tone!!
Isto žana-meni je bil komad prav všeč, tak melodičen pa še z violino, ampak punca je pela mimo!!
Eva černe-dobro odpet komad, ki tudi ni bil slab, ampak nič posebnega, inovativnega...
Tadeja Fatur-zelo mi je žal, da to rečem, ampak jaz se te ženske zaradi njenega izgleda vedno ustrašim. Poje sicer dobro, vendar tudi njen komad ni sedel...
Tudi Steffy zelo dobro poje, ima zelo dober vokal in njen komad sam nasplošo sploh ni bil slab, ampak v povezavi s tisto nagrobno smrtno koračnico NIKAKOR ni pel skupaj! V ničemer se ni ujemalo...KOmad brez te godbe bi bil zelo dober.

Ostalih nastopajočih se trenutno ne spomnim, niso naredili na mene nobenega vtisa...
0
Nazaj na vrh
Anina
Starost: 123Pridružen: 15. jan 2006Prispevkov: 7001Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2007 1:38
Povezava do prispevka
BRAVO NUDE, NUDE, NUDE!

Odličen nastop, izvirnost, skladba in vokal pevca! Upam, da jutri zmagajo!!!
0
Nazaj na vrh
Katrin
Objavljeno: 3. feb 2007 9:39
Povezava do prispevka
Meni so bili pa Nude kar nekaj, nič zapomnljivega, dolgočasno.
0
Nazaj na vrh
tanjal
Starost: 70Pridružen: 21. okt 2003Prispevkov: 5870Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2007 10:28
Povezava do prispevka
po vaših komentarjih sodeč nisem zamudila prav nič, ko sem v četrtek raje gledala sherlocka holmesa, včeraj pa dokumentarec. tudi danes ne bom gledala, ker voditeljice niti pod razno ne prebavljam. upam samo, da si ne bomo spet sramote naredili. lp.
tanjal
0
Nazaj na vrh
Katrin
Objavljeno: 3. feb 2007 10:34
Povezava do prispevka
Eh, še opazili nas ne bodo Smile
0
Nazaj na vrh
anamarija
Starost: 38Pridružen: 28. maj 2006Prispevkov: 951Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2007 11:35
Povezava do prispevka
Jaz favorita nimam. Mi je pa Sebastjan veliko bolj simpatičen, kot mi je bil včasih 
0
Nazaj na vrh
inga
Starost: 42Pridružen: 30. nov 2004Prispevkov: 2410Kraj: RatečeStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2007 20:40
Povezava do prispevka
Zdaj malo gledam Emo in se mi zdi Helena Blagne čisto mimo za voditeljico. Hihita se, glas se ji grozno trese pa še kožo ima nategnjeno (A Miša izbira voditelje). Se mi zdi kar naenkrat malo preveč mladostna.Glasbo in izvajalce pa mogoče kasneje pokomentiram.
Da te bar mogu probuditi...
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
EMA 2007
Stran 4 od 9
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu