Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

designed

  • designed je napisal/a na forum v temo Spletna trgovina Salma.

   4. jul 2016 14:02

   Ninque, no točno o tem govorim, da z dopuščanjem negativnih komentarjev le dvigneš ugled svoje trgovine in ne obratno. Saj nismo debili, da ne znamo ločiti izdelka od prodajalca.

   Ampak s cenzuro se pa zgodi ravno to- prodajalec brani svoje slabe stvari in s tem res postane to, kar prodaja. Ne morem jim zaupat in upam, da bom iskane izdelke našla še kje drugje, ne le pri njih.

   Tega s fejk parfumi niti nisem vedela, sem videla šele na tem forumu. Jasno potem, da se bojijo objav. Ker pri konkurentu iz iste matične države, sem videla, da dopuščajo vsa mnenja, tudi če je komu steklenička/vsebina sumljiva- s tem takoj vidiš, da te ne zavajajo namerno. Zelo pohvalno. Stokrat bolj zaupam tistim komentarjem kot pa Salminim. Tako da zase že vem, da bom naredila premik k 'ta manjšim'. Bodo  zagotovo vsaj tako veseli mojih evrov, ne glede na to, pri kom bom odslej kupovala.

    

   29
  • designed je napisal/a na forum v temo Spletna trgovina Salma.

   30. jun 2016 20:23

   Žal sem zdaj tudi jaz ugotovila, da objektivnost pri takih parazitskih podjetjih nima prosotra. Zato pa so verjetno največji tukaj naokoli...

    

   Škoda je, da ne more stranka preprosto takoj pri izdelku videti, ali je kaj vreden ali ne, ali se ji splača riskirati, ali ne... Tako pa moraš ne vem koliko strani pregooglat ali se celo registrirat, da najdeš mnenja in še takrat moraš imeti srečo, da najdeš točno določen izdelek, ki ga je nek blogger ali uporabnik ocenil.

    

   Sem 100% prepričana, da bi tako velika trgovina preživela teh nekaj negativnih vtisov in kvečjemu pridobila na statusu, če bi svojo podobo uspela distancirati od podobe posameznih artiklov (recimo da je od ponujenih 10 odtenkov le en slab- zdaj zaradi enega ne bom kupila ostalih devet, ker ne morem zaupati polju 'mnenja'. Tako res samo polagajo temelje za nekredibilnost. Vsaj zame.

   Ker s cenzuro raje zavzemajo stališče MI = KAR PRODAJAMO, če je KAR PRODAJAMO = SLABO, potem raje vztrajajo v vlogi MI= SLABO, s pomočjo cenzure pa bomo to skrili. Na dolgi rok pa s tem izgubljajo zaupanje in kupčevo lojalnost. Po principu 'nisem tako bogat, da bi kupoval poceni.'

   Dvomim, da bi propadli, če bi se šli odnosa STRANKE- KAKŠNO JE TISTO, KAR PRODAJAMO? Če je SLABO - bomo nehali donaročevat. Če je DOBRO - pri nas boste dobili najceneje/najhitreje/največ/karkoli...

    

   Menim, da je preživetje na dolgi rok povezano s skrbjo za stranke. Za zdaj to še krpajo s količino ponudbe in neke vrste monopolom na vzhodnem tržišču, ki je dovolj revno, da 'padamo' na poceni robo. Me zanima, če bo to dolgoročno (torej tudi po recesiji) še vedno zadovoljiva taktika.Kdo ve, želim si da ne.

    

   Upam, da se vrnejo časi, ko si taki paraziti ne bodo nekaznovano polnili žepov z našim denarjem- za škrt robo.

   29
 • designed je všečkal/a forumski zapis Spletna trgovina Salma.

  29. jun 2016 19:12
  0
 • designed je všečkal/a forumski zapis Slovenske spletne trgovine.

  29. jun 2016 19:11
  0
 • designed je všečkal/a forumski zapis Slovenske spletne trgovine.

  29. jun 2016 19:10
  0
 • designed je všečkal/a forumski zapis Slovenske spletne trgovine.

  29. jun 2016 19:10
  0
 • designed je všečkal/a forumski zapis Slovenske spletne trgovine.

  29. jun 2016 19:10
  0
 • designed je všečkal/a forumski zapis Slovenske spletne trgovine.

  29. jun 2016 19:08
  0
  • designed je napisal/a na forum v temo Spletna trgovina Salma.

   29. jun 2016 17:57

   Mene pa zanima nekaj: koliko od vas jih je imelo izkušnjo, da so objavili le pozitivne ocene izdelkov, vse objektivne negativne ocene/opise pa nočejo objaviti?

    

   Očitno nisem edina, ki se ji je dogajala cenzura. Najprej sem mislila, da je slučajno tako naneslo, zdaj pa vem, da namerno manipulirajo s tem. Vložim čas in trud v to, da drugim strankam pomagam pri odločitvi, nato pa vse skupaj zavržejo- brez obrazložitve in v škodo strank. In seveda v svoj prid.Zdaj vem, zakaj so objavljena le mnenja, ki niso kritična do izdelka.

    

   Sama se imam namen izogibati tej trgovini, vsaj dokler ne bodo nehali s cenzuro mnenj za artikle, ki jih prodajajo. In morda pristavili še kakšno opravičilo oz. obrazložitev za dejanja.

   V bistvu niti ne vem, ali lahko kje na uradnih pravnih inštancah prijavim takšno vedenje podjetja do strank (manipulacija, cenzura) - ima katera izkušnje? A lahko kaj naredi zveza potrošnikov?

   29
 • designed se je registriral.

  29. jun 2016 17:41
  • Za objavo kometarjev moraš biti prijavljen/a.
  0
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 15. apr 2020 13:56
  Pozitivno presenečenje :)
 • Tanja 25. mar 2020 19:31
  Uau! Totalno pozitivno presenečenje
 • numi 24. mar 2020 18:18
  zimski
 • numi 24. mar 2020 18:00
  Dobra ampak
 • numi 24. mar 2020 17:53
  top
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Le kaj je prijetnejšega in lažjega za nositi v poletni vročini kot lahke poletne obleke?