če ga katera ni uspela videti, takole goreče je izgledal pri nas...
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
če ga katera ni uspela videti, takole goreče je izgledal pri nas...
Irena,super.
Jaz sem se danes vrnila iz morja, kjer je bilo čisto spomladansko vreme, samo malo burje, pa tudi krasni sončni zahodi.
Ko pa pridem v Ljubljano pa spet ta sivina
Upam, da si se imela lepo na morju.
No, pri nas je vsaj zdajle jasno in zelo mrrrrrrrrrrzlo, megle pa res ne maram. Pa kaj, ko me tisti zgoraj nič ne poslušajo!!!
Saj zmešano je pa itak že vse, mi in vreme...
Lepo, lepo...
Pri nas je že cel dan megleno. Tako, da je tole danes prvič, da vidim sonce.
Irena, vadiš z novim digitalcem, kaj? Pri nas doma imamo tudi enega takšnega, ki ves navdušen skače okrog in fotografira.
Irena, verjetno bi ga pripravila, če bi se potrudila...
Za drugič pa velja, ko bo megla, ti javim.
Jaz sem itak malo zaljubljena v vaš konec. Nekaj časa smo hodili celo na dopust, kampirat ob Kolpi. Potem je moja sestra nekaj časa živela v Novem mestu in sem šla večkrat tja, mi je bilo prav žal, ko se je preselila v Ljubljano.
@Pipi
Nikar se ne izgovarjaj, to ni noben razlog, če ti je všeč, da več ne prideš. Sicer zdajle tudi pri nas ni kaj prida, vse bolj pusto, ampak poleti pa kar pridi spet na Kolpo! Sem hotela napisat letos, pa je že lani, je bilo tako vroče, da sem se vse možne vikende hodila hladit, čeprav je bila tudi Kolpa čisto mlačna. Smo pa kar notri ležali...Torej, povabilo velja!
Drži kot pribito! Včasih sem tudi jaz uživala v kampiranju, vsa leta smo hodili kampirat na morje...Kje so tisti lepi časi?
Daj, iskoristi do konca, da ti kdaj ne bo žal!
Še ena lepša...že kar kičasta, za tiste, ki imajo meglo...
Iren, še jaz sem vesela tvojega digitalca! Tako vsaj vidimo, kako izgleda sonček pozimi.
Bi vaju Pipi in Irena kaj motilo, če se še jaz naslikam na Kolpi?
LP mamy
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...