Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Problemi in težave internetne komunikacije

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45018Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 21. feb 2010 21:21
Povezava do prispevka
Lilja

lilja4ever je napisal/aMeni bi se ob takih čistih in očitnih podj***vanjih s strani nekaterih vsake toliko časa utrgalo in bi jih kar metala dol iz portala. Pa se jim še očitno razloži, kako stvari stojijo ...

Evo, tipičen primer. Ko se potrudiš res prijazno nekaj pojasniti, nazaj pa (meni) totalno nerazumljiv izbruh in seveda (ponovno) uporaba tega za izjave 'Sicer pa je očitno na teh forumih bolj kot ne potrebno samo kimati in se strinjati, saj si sicer nesramen in nevljuden in sploh te moderatorji kenslajo.'
Mislim, wtf, včasih se res vprašam, če imam privide ali morda kje kaj piše, kar jaz ne vidim.

Pa na koncu žal (spet) ugotoviš, da nekateri samo čakajo, kje bo kaj, na kar se bodo lahko obesili, če ni ničesar, pa naredijo cel halo iz nič.

Tikka je napisal/aOMG LOL Lilja, jaz bi itak marsikoga zabrisala tako dol da bi se kar kadilo, ampak je naša šefica premehkega srca, kot vedno

Meni se tudi tako zdi - pa glej ga zlomka, še vedno sem za mnoge cel diktatorski zmaj.

Tema je bila naknadno razdeljena od teme Kaj vas moti pri članicah PL?
Tanja

Nazadnje urejeno 25. feb 2010 15:56; skupaj popravljeno 1 krat
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
st
Starost: 11Pridružen: 24. apr 2005Prispevkov: 1859Kraj: SlovenijaStatus:Offline
Objavljeno: 21. feb 2010 22:34
Povezava do prispevka
Ne, sem pa hujši zmaj - a (zaenkrat) še skriti. 

Kdor ne govori, kar misli, tudi ne bo delal, kar govori.

We are masters of unspoken words and slaves of the ones we spoke of.

;-{)
0
Nazaj na vrh
nat
Starost: 43Pridružen: 31. mar 2008Prispevkov: 185Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. feb 2010 23:27
Povezava do prispevka
Tanja je napisal/aP.S. Pa upam, da to ne bo izpadlo, da mi/moderatorkam 'lezeš nekam' - namreč tudi to pogosto dobim pod nos, če je kje kakšna pohvala, da take 'nekam lezete'.


OMFG, saj ne morem verjet.

Mene na forumih na splošno in tudi na PL zelo moti, da ljudje niso sposobni sprejemati različnosti mnenj. Če nekdo izrazi svoje mnenje, ga ni potrebno za vsako celo prepričevati v svoj prav. Prav je da izmenjujemo argumente, saj zato pa so debate, ampak včasih se te debate sprevržejo v pravo obračunavanje o tem kaj je ena in edina resnica.


0
Nazaj na vrh
mirj4m
Starost: 39Pridružen: 8. avg 2008Prispevkov: 348Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. feb 2010 23:31
Povezava do prispevka
Podpis 
0
Nazaj na vrh
KrvavaMeri
Starost: 36Pridružen: 5. nov 2007Prispevkov: 7853Kraj: Zagorje ob SaviStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2010 0:01
Povezava do prispevka
Ampak zdaj tudi ta strinjanja o črednem nagonu postajajo nekakšen čredni nagon. Vsi se namreč strinjajo, da na PL pa ni možno imeti lastnega mnenja, da se moramo vsi strinjati s Tanjo ali moderatorkami, da so vsa odstopanja napadena itd.. Gimme a break!
Če imate realne argumente za svoje trditve, stojte za svojim mnenjem in pustite drugi v zmoti, če mislite, da so v njej. Soočenje z drugačnim mnenjem kot napad doživljajo samo tisti, ki niso prepričani vase in/ali iščejo razloge za prepir, tenzije, cirkus or whatever. Očitno je takšnih na PL vedno več.

Torej, v zadnjem času me motijo očitki o črednem nagonu predvsem na temah, kjer je ta res brez smisla. Res mi je vseeno, kaj si nekdo misli o Petri Majdič, ker to nikakor ne spremeni mojega mnenja o njenem dejanju (ki ga itak nisem napisala, ker bi bilo deležno ne-vem-kakšnega odziva). Blah!
mejkap - blog o ličenju
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 42Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2010 0:17
Povezava do prispevka
KrvavaMeri je napisal/a Res mi je vseeno, kaj si nekdo misli o Petri Majdič, ker to nikakor ne spremeni mojega mnenja o njenem dejanju (ki ga itak nisem napisala, ker bi bilo deležno ne-vem-kakšnega odziva). Blah!


Ravno zaradi tega ni na forumu več normalnih, argumentiranih, inteligentnih, včasih tudi burnih  debat (ne kokošnjaka in abotnih sprdenj), saj se večina, ki bi v takih debatah sodelovali (in so včasih sodelovali) ne želi več izpostavljati s svojim mnenjem - pa da ne bo pomote, ne zaradi strahu, temveč preprosto zato ker ved(m)o, da bo nastalo eno navadno sr**** z užaljenostjo, podtikanjem, jemanjem iz konteksta, netoleranco in kreativnim branjem, brez nobenega smisla za humor, sarkazem, cinizem ali izvirnost in na koncu debate sploh ne bo, ampak navadna babja sprdnja. Moderatorke in "starejše" članice (whatever that means) pa so seveda priviligirane, pristranske in terorizirajo vse ostale...

To bi si zaslužilo prav svojo temo, pa da vidimo klavnico.

Nat
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
lilja4ever
Starost: n/aPridružen: 23. apr 2005Prispevkov: 2360Kraj: Somewhere around NothingStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2010 0:18
Povezava do prispevka
Tanja je napisal/aEvo, tipičen primer.
 
Grozljivka.
 
 
I think your whole life shows in your face and you should be proud of that. - Lauren Bacall
0
Nazaj na vrh
mirj4m
Starost: 39Pridružen: 8. avg 2008Prispevkov: 348Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2010 1:34
Povezava do prispevka
To napadanje in obtoževanje administratorjev in moderatorjev je žal neizogibno, ker ko se pojavi "slabo ozračje" in žaljenje v postih so ponavadi moderatorji vedno tisti, ki mirijo situacije saj želijo red (logično). Prav tako, naj bi se moderatorji s pogleda moderatorja obnašali objektivno, kar pa je včasih resnično neizogibno saj so tudi oni samo ljudje s slabimi dnevi tako kot vsi ostali oz. niso terminatorji. Vedno se bo našel nekdo, ki bo imel nekaj proti. Nekateri pa so pač preprosto zlobni in le nagajajo. Tako pač je tu in prav tako na vseh ostalih forumih. Npr. tako kot v službi se vedno najde nekdo, ki ne mara šefa (iz takšnih in drugačnih razlogov) ali pa je vedno šef kriv za vse (ziher poznate vsaj en tak primer?) in takšen je tudi odnos uporabnik administrator.
Verjamem pa, da marsikoga to moti, ker tudi mene to moti, ampak se ne ukvarjam s tem, ker preprosto pri nekaterih osebah nima smisla.
0
Nazaj na vrh
nat
Starost: 43Pridružen: 31. mar 2008Prispevkov: 185Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2010 8:44
Povezava do prispevka
KrvavaMeri je napisal/aAmpak zdaj tudi ta strinjanja o črednem nagonu postajajo nekakšen čredni nagon. Vsi se namreč strinjajo, da na PL pa ni možno imeti lastnega mnenja, da se moramo vsi strinjati s Tanjo ali moderatorkami, da so vsa odstopanja napadena itd.. Gimme a break!
Če imate realne argumente za svoje trditve, stojte za svojim mnenjem in pustite drugi v zmoti, če mislite, da so v njej. Soočenje z drugačnim mnenjem kot napad doživljajo samo tisti, ki niso prepričani vase in/ali iščejo razloge za prepir, tenzije, cirkus or whatever. Očitno je takšnih na PL vedno več.


Podpis.

KrvavaMeri je napisal/aTorej, v zadnjem času me motijo očitki o črednem nagonu predvsem na temah, kjer je ta res brez smisla. Res mi je vseeno, kaj si nekdo misli o Petri Majdič, ker to nikakor ne spremeni mojega mnenja o njenem dejanju (ki ga itak nisem napisala, ker bi bilo deležno ne-vem-kakšnega odziva). Blah!


To je zame ena od vzorčnih tem, kamor se nisem oglasila ravno zaradi brezsmiselnosti kakršnega koli debatiranja. Pa je moje mnenje bistveno bližje čredi. Ampak se mi zdi pa izpod vsakega nivoja oglašat v debati, kjer je nasprotno mnenje sprejeto kot nekaj izenzemaljskega. Kot nekaj absolutno nesprejemljivega in skoraj vredno obsojanja. Kolikor vem smo v državi, kjer je svoboda govora ustavna kategorija. In kolikor vem, se moje pravice končajo tam, kjer se pravice nekoga drugega. Torej, dokler ne posegam v pravice nekoga drugega, imam pravico misliti, da je luna vijoličen trikotnik.
0
Nazaj na vrh
ana25
Starost: 122Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 9323Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2010 8:52
Povezava do prispevka
Ja, tako je, ampak včasih se preprosto ne moreš že n-tič ugriznit v jezik in pač poveš svoje. Da bi pa potem še na dolgo in široko parlamentirala in branila svoj prav, pa - nimam ne časa ne energije za to.
0
Nazaj na vrh
mimika
Starost: 41Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 6588Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2010 8:53
Povezava do prispevka
Tanja je napisal/aMeni se tudi tako zdi - pa glej ga zlomka, še vedno sem za mnoge cel diktatorski zmaj.

Tanja Jong Il LOL

Jaz sem se tudi na temi o Petri Majdič najprej nameravala zadržati komentiranja, potem sem si pa rekla, wtf, imam pravico do svojega mnenja kot vsi drugi. Če si pa kdo zaradi tega zdaj o meni misli kaj slabega, pa njegov problem, jaz sem čisto civilizirano povedala svoje Smile

Saj o pretirani občutljivosti smo pa že debatirale. Dokler se hvali, je vse super, ko pa se kaj pokritizira, je pa treba skočit v luft in po možnosti še protestno zapustiti ta grozni, grozni forum.
“Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.” - Cecil Beaton
0
Nazaj na vrh
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2010 14:41
Povezava do prispevka
V zadnjem času je občutiti vse preveč neke negativne energije tule na PL. Ne bom rekla, da me ravno moti, saj se itak zelo malo oglašam zadnje čase ... se pa čuti neka napetost. Škoda .
0
Nazaj na vrh
romy
Starost: -14Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2010 17:08
Povezava do prispevka
Uf...moti me to, da se večina razlag in utemeljevanj mnenj jemlje kot vsiljevanje, pametovanje, nestrpnost. In moti me, da velikokrat podana mnenja zvenijo tako, da vse ostalo kar ni v skladu s podanim mnenjem izpade total butasto, nenormalno, čudno + še vrstica smajlijev z izbuljenimi očmi (ok, pa dobro vem kje je meja pri hecanju in pretiravanju)...

Ne vem no. Mene to zelo odbija. Vsak ima pravico da napiše svoje mnenje, ampak bi bilo lepo, da mnenj in pojasnevanj drugih ne jemlje kot nestrpnost in kot vsiljevanje. Jaz ravno zaradi tega v marsikateri debati ne sodelujem.

Uf, pa kao čredni nagon mi gre tudi na kozlanje A je tako težko razumet, da se lahko pogosto zgodi, da imajo ljudje enaka mnenja o neki zadevi. Neee, to je že čredni nagon, ane.

0
Nazaj na vrh
madeira*
Starost: 41Pridružen: 16. apr 2007Prispevkov: 4877Kraj: Pri morjuStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2010 17:46
Povezava do prispevka
Hm, jaz pa na forumu vedno vzamem v zakup, da dejansko sploh ne poznam ljudi, ki sem pišejo in da bi bilo najbrž čisto drugače, če bi se v živo pogovarjali. Nekako si ne jemljem preveč k srcu, če ima katera kakšne izpade. Ponavadi se samo nasmehnem  Povem svoje mnenje, kregat se mi pa ne da 
Vse, kar Kanibal napiše, + 1. :D
0
Nazaj na vrh
romy
Starost: -14Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2010 17:54
Povezava do prispevka
Saj jaz si tudi ne ženem k srcu. Samo odbija me in se mi ne da sodelovati. 
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Problemi in težave internetne komunikacije
Stran 1 od 6
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Vaja 'deska' je kraljica vadb mišic jedra, torej trupa. Preprosta vaja, ki jo lahko izvaja vsakdo in povsod!