- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

, ne boš kljub dolgim lasem prav nič ženstvena in nasprotno - s kratkimi, ki so lepo postriženi in urejeni in vse ostalo, kar sem naštela že v prvem odstavku, boš videti urejena, ženstvena in luškana in prav nič 'fantovska'.

Vsekakor priporočam, če si mnenja, da imam obraz, ki bi izgledal dobro s kratkimi lasmi. (Pa še poleti je veliko lažje umiti lase in šampona manj porabiš. Heh.)
!
Poleg tega se mi zdi da mi dolgi lasje res pašejo, verjetno pa sem samo navajena, ker imam že večino življenja dolge. Eh ja... Mogoče se pa le odločim.

- pač tipičen primerek predsodkarja in neobjektivneža. Dokler me kakih 10 let nazaj ni začelo bolj in bolj mikati, počasi sem se naveličevala dolgih in se nekega dne preprosto odločila in se postrigla z dolgih na popolnoma kratke.
), ker tega nisem storila že prej. Potem sem še enkrat pustila dolge, ampak nisem zdržala in sem se spet na kratko.

. Nisem naravni talent za nošnjo dolgih las, čeprav, priznam, enim puncam zelo pristajajo. Jaz sem v dolgih kot Morticia Addams, predvsem pa se ne počutim dobro v njih in to preprosto ni moj stil.
. Nisem se pa nikoli odločila za lepo klasično kratko pristrižene lase, temveč za precej asimetrično, kar se bolje ne bi moglo ujemati z mojim karakterjem. Sedaj vsakič, ko grem na striženje, imam drugačno čupico
.
(ampak sm jih kr takoj opomnila, da sem punčka!!!
)

. Pravtako bi lahko isto rekli za dolge lase - češ, že od otroštva ima enako frizuro. Pravil ni, povem le mojo izkušnjo z lasmi, če komu odgovarjajo dolgi lasje, go for it, so mi zelo lepi na pravi osebi, na meni pač ne. Pomebna je celotna podoba, ne pa detajli. 
- pač tipičen primerek predsodkarja in neobjektivneža. Dokler me kakih 10 let nazaj ni začelo bolj in bolj mikati, počasi sem se naveličevala dolgih in se nekega dne preprosto odločila in se postrigla z dolgih na popolnoma kratke.
), ker tega nisem storila že prej. Potem sem še enkrat pustila dolge, ampak nisem zdržala in sem se spet na kratko.
kot bi sama pisala..hihi..jaz tudi ne bi več zamenjala, za dolge lase--enostavno, mi veliko bolj pristoji kratka frizura, vsaj vsi tako trdijo in tudi sama sem zelo zadovoljna!

(obraz zameglite v photoshopu, če bi vas to motilo). Jaz iščem kako novo idejo, ker imam skoz isto ...

Če bi mi pasala, bi imela takšno kot jo je imela Anja Rubik. 

Od takrat si jih puščam rasti (z obdobji krajšanja, ampak nikoli do res kratke frizure) in sem trenutno zadovoljna, ker so mi končno uspeli zrasti do sredine hrbta.
- pač tipičen primerek predsodkarja in neobjektivneža. 
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...