Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Dior HydrAction

Orhideja
Starost: 47Pridružen: 19. feb 2004Prispevkov: 1430Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 29. okt 2007 14:02
Povezava do prispevka
Imam mogoče katera izkušnje z temi izdelki? V soboto sem bila namreč na ličenju v Limonuju z izdelki Dior in so mi bili priporočeni izdelki iz te linije ( imam mešano kožo, pozimi imam izsušeno povrhnjico):
deep hydration radical serum
- deep hydration rich creme

Ker imata oba izdelka zasoljeno ceno me res zanima, če ju je katera že uporabljala.
Orhideja
0
Nazaj na vrh
gemmiboo
Starost: -13Pridružen: 18. avg 2007Prispevkov: 237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. okt 2007 15:09
Povezava do prispevka
Jaz sem imela kar nekaj testerjev, pa me stvar ni preveč navdušila. Kmalu sem se začela svetit, krema se pa tudi ne vpije preveč dobro, serum je za moje pojme lepljiv.
Pa tudi po sestavinah je povprečno.
0
Nazaj na vrh
k4jch
Starost: 36Pridružen: 14. avg 2006Prispevkov: 3629Kraj: Nad oblaki Status:Offline
Objavljeno: 29. okt 2007 20:49
Povezava do prispevka
Meni je bila pa kremica HydrAction všeč. Lepo se maže in se mi zdi dovolj vlažilna.
"A girl must be two things: classy and fabulous" Coco Chanel
0
Nazaj na vrh
Orhideja
Objavljeno: 30. okt 2007 9:11
Povezava do prispevka
Ta serum in krema bi naj odpravila težave z mojo pozimi večno izsušeno povrhnjico kože. Če ima še katera kakšne izkušnje oz. mnenje glede teh zadev bi jo prosila da mi napiše. Namreč ti dve za devi sta v Travel shopu v Gruškovju kar cenejši, tja se pa odpravljam jutri tako da bi informacije čimprej potrebovala.
Orhideja
0
Nazaj na vrh
ursi
Starost: n/aPridružen: 11. sep 2006Prispevkov: 36Kraj: kamnikStatus:Offline
Objavljeno: 30. okt 2007 11:02
Povezava do prispevka
Orhideja jest mam Dior HydraAction Creme Sorbet Ultra Hydratante - naj bi bila za normalno/mešano kožo in izsušeno povrhnjico. Kupljena je bila v Dutiy Free Shopu.
Men je krema v redu. Mam bolj mastno kožo v T-predelu in jo uporabljam za pod MU.
Ocene imaš tudi na KMM. Kožo mi navlaži ravno prav tako, da se ne morem pritoževati.
Upam, da ti odgovor kaj pomaga.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45033Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 30. okt 2007 11:38
Povezava do prispevka
gemmiboo je napisal/aPa tudi po sestavinah je povprečno.

Ja, in to je glavni problem pri tako navitih cenah ... Če že plačam toliko za kozmetiko, hočem, da je aok bomba, ne pa skupek (samo) vlažilne kemije.

Orhideja, pilinge, kisline uporabljaš?
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Orhideja
Objavljeno: 30. okt 2007 17:53
Povezava do prispevka
Pilinge redno uporabljam, nekje na 5-7 dni.
Je kakšen drug izdelek, ki bi bil ustrezen za moje težave?

Orhideja
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45033Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 30. okt 2007 20:27
Povezava do prispevka
Zdaj vidim tvojo starost v profilu - vsekakor bi morala uporabljati kisline. Te so tiste, ki bi poskrbele ta sijočo lepo kožo, ker odstranijo odmrle celice, ki kožo delajo pusto in negovalni izdelki se lepše vpijejo, so bolj učinkoviti.
0
Nazaj na vrh
offo
Starost: 123Pridružen: 30. jan 2007Prispevkov: 2298Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. okt 2007 21:57
Povezava do prispevka
Orhideja - kot so ti že napisali, sestavine so bolj kot ne povprečne. Ampak je pa res, da je učinek na koži lahko fenomenalen.
Prijateljica to kremo uporablja za "posebne" priložnosti, ker pravi, da ji ta krema pod pudrom naredi zelo sijočo kožo.
Lp.
"I don't think, I just walk." (Paris Hilton)
"Če ti, povem po pravici, sploh ne vem kaj bi in kok bi kej mazal." (neznani avtor)
0
Nazaj na vrh
Orhideja
Objavljeno: 2. nov 2007 16:09
Povezava do prispevka
Hvala za odgovore. Sem se pa potem odločila za Biothermovo kremo - aquasourse za suho kožo. Sem jo v bistvu kupila zato, ker je bila  v potovalnem setu skupaj z mlekom in tonikom za 15  eurov ( seveda v majhni količini). Se mi zdi kar ok.
 Bi pa potrebovala tudi dobro nočno kremo za prve gube pa tudi kremico za okrog oči. Bi pa zbrala nekaj od Diorja, Lancoma aki Biotherma ( samo te znamke imajo v tej drogeriji na mejnem prehodu).

Orhideja
0
Nazaj na vrh
Tanja
Objavljeno: 2. nov 2007 23:17
Povezava do prispevka
Orhideja, potem vsekakor vzemi Biotherm Age Fitness.
0
Nazaj na vrh
Orhideja
Objavljeno: 3. nov 2007 19:07
Povezava do prispevka
Od te kreme imam tudi tester doma. Je dovolj da kupim nočno kremo za obraz  in jo uporabljam za obraz in okrog oči? Kaj pa kakšna cenejša?

Orhideja
0
Nazaj na vrh
Tanja
Objavljeno: 3. nov 2007 22:17
Povezava do prispevka
Ja od teh firm, ki si jih naštela, ni nobena poceni. Jaz sem jo imela tudi za okoli oči (na splošno imam vse kreme, da le niso za mastno kožo), mi je zelo pasala.
0
Nazaj na vrh
Orhideja
Objavljeno: 4. nov 2007 11:50
Povezava do prispevka
Vem, da so od teh krem cene kar visoke, zato pa bom kremo kupila v drogeriji na mejnem prehodu.  Kremo age fitness  za normalno in mešano kožo sem poskusila in mi je v redu.
Bi pa seveda poskusila tudi kakšno cenejšo znamko.Je kakšna primerljiva z to Biothermovo?

Orhideja
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Dior HydrAction
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
To sezono ni ene same barve, ki bi prevladovala, ampak je na voljo celotna mavrica barv, iz katere lahko izbirate.