Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kreme s kisikom

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
viamaria
Starost: n/aPridružen: 5. jul 2007Prispevkov: 27Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. jul 2007 22:24
Povezava do prispevka
jaz uporabljam kisikovo kremo že dolgo časa in sem zelo zadovoljna z njo kot še z nobeno kremo do zdaj. in ni boljšega. dokler ne probaš ne veš in ne moreš sodit in dorbi produkti, ki jih niste stestirale ne potrebujejo posmeha. Thumbs Up :Y: Thumbs Up
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45033Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 31. jul 2007 23:00
Povezava do prispevka
Viamaria, mislim, da nisi razumela poante posmeha.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
viamaria
Objavljeno: 31. jul 2007 23:24
Povezava do prispevka
sem sem. kisik kot kao prosti radikal, le zakaj kisk našim celicam dovaja hrano? Confused in zakaj se koža stara? ker celice ne dobijo dovolj hrane. prosti radikali so stranski produkt, ki nastanejo pri izgorevanju kisika, ki se še posebej množijo ob stresu, izarzito tudi pri kadilcih itd. torej-če kisikova krema vsebuje dovolj AOK, da sproti uničuje proste radikale, je to odlična zadeva. patent, kako kisik zadržati v drugi snovi pa je razvila Nasa v enem od svojih experimentov.nekje na nihovi strani je posnetek, kako miška diha v kisikovi tekočini. le zakaj je kisik ni ubil, ko pa vemo, da so posebej majhne živalice izredno občutljive na spremembe v okolju?! Disapprove

sama kisikovo kremo uporablajm že vrsto let. glede na moje stanje sedaj in prej, ko je moja koža izgledala naravnost obupno, lahko povem le najboljše stvari. vam, ki pa vam bo od kisika odmrla koža, pa se zaprite v kompresijsko komoro.

kljub mojemu žaljivemu tonu, sem želela povedati Tanjino nepreverjeno zmoto o kisiku kot prostemu radikalu.

kisik Ni prosti radikal, to vas je lepo nahecala, Prosti radikali pa so njegov stranski produkt. Že v članku o resnicah me je pošteno zmotilo to posploševanje in frigidnost do tega kar se njej ne sliši dobro.

Torej, Tanja, vzemi to kakor hočeš, vendar se za poznavalko tvojega kova nepreverjeno posploševanje ne spodobi. ravno ob tvojem članku me je pred leti skoraj odvrnilo od nakupa te kreme, ker sem se na tvoje menje dokaj zanašala in mu zaupala še dobro pa, da obstojajo vsaj v tujini, če ne pri nas, dovolj strokovni forumi, ki podajajo preverjene informacije.
Nazadnje urejeno 31. jul 2007 23:36; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45033Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 31. jul 2007 23:35
Povezava do prispevka
Ni tako s kisikom, kot si napisala - daleč od tega. Pa saj je vseeno - če misliš, da ima krema v sebi res kisik, kot tudi da ga koža v taki obliki dejansko potrebuje, lahko to mirne volje misliš še naprej.
0
Nazaj na vrh
viamaria
Objavljeno: 31. jul 2007 23:57
Povezava do prispevka
razumela bi, kaj govoriš, če bi tudi tvoji izobrazbi lahko vsaj malo zaupala, če bi jo imela. riziko je naredil tisti, ki ti je ponudil priložnost samouki ženski Unhappy
0
Nazaj na vrh
Alja
Starost: -13Pridružen: 19. okt 2003Prispevkov: 3759Kraj: NaokoliStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2007 0:46
Povezava do prispevka
viamaria je napisal/ače bi tudi tvoji izobrazbi lahko vsaj malo zaupala, če bi jo imela. riziko je naredil tisti, ki ti je ponudil priložnost samouki ženski Unhappy

Viamaria tale izjava je pa tako mimo, da bolj ne more biti, sorry!
Kar te ne ubije, te okrepi!
0
Nazaj na vrh
BlackCat
Starost: 39Pridružen: 24. jun 2007Prispevkov: 850Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2007 9:45
Povezava do prispevka
Viamaria, nihče te ni prisilil brati tale forum in upoštevat kar piše. Verjemi da je Tanja veliko prebrala o tem, se informirala, svoje so naredila tudi izkušnje. Sama se tudi veliko ukvarjam s tem, nekaj je tudi res, sam kisik ne dela škode, škodo delajo prosti radikali, v katere se kisik pod določenimi pogoji lahko pretvori. S procesi metabolizma in pod določenimi pogoji se lahko kisik pretvori v razne radikale, peroksile (ne, nisem se zmotila), perokside (ti se še naprej pretvarjajo...), pa tudi razpad ozona je povezan s temi radikali, saj le te uporabljajo lahko celo za dezinfekcijo vode, saj se ozona porabi veliko manj kot klora, celo do 1000krat 8ravno da vidimo koliko so močni kisikovi radikali), ampak to je druga zgodba....poanta posmeha je v tem, da je potemtakem vsaka krema lahko kisikova, pa saj imamo kisik povsot naokoli...zakaj bi nam vtepali v glavo da je v kremi? Mi lahko kdo pove kako ga sploh kdo spravi in obdrži v kremi? V liposomih se zagotovo ne more obdržati, v nanodelcih ravno tako, in glede na to da se ga ne da niti utekočiniti (se ga da ja, vendar pri minus 163 stopinj cezija, kreme pa mislim da so bolj tople, a ne?), res nevem kam ga dajo...tako da je to res le marketinška poteza. In ko bo mogoče v nanodelce ali liposome mogoče vgraditi dvoatomne in še manjše, pline, se bomo lahko naprej menili, zaenkrat vem da ni (bo pa to res ena velik napredek v zdravstvu)....v glavnem se ni za bat da je kisil v kremah, razen če se seveda ustvari zračni mehurček nekje v kremi...ki pa če se malo pretrese uide ven...v glavnem...če se rabi kisik se gre na en sprehod in bo.
A moment of silence...
0
Nazaj na vrh
Tanja
Objavljeno: 1. avg 2007 10:27
Povezava do prispevka

A ni zanimivo, da vsakdo, ki pride na PL sporočati nam, kako nimamo pojma, smo neumni in neizobraženi (sicer jih je zadnje čase zelo malo, so bili pa zato na začetku stalnica) ko mu zmanjka niti za konstruktivni pogovor (kar je ponavadi zelo hitro), postane žaljiv?
(mimogrede, viamaria je dopolnila svoj post, prej je bil le prvi odstavek)

Pa nikar ne skrbi za mojo izobrazbo, viamaria, po tvojem pisanju sodeč si upam trditi, da je višja od tvoje - čeprav mi ni jasno, kako lahko kakšno takšno sploh prijaviš, glede na to, da me ne poznaš in o meni ne veš ničesar.
Drugače pa so ti tudi spodaj citirano dekleta že večkrat napisala na tvoje neumestne izjave na forumu:

BlackCat je napisal/aViamaria, nihče te ni prisilil brati tale forum in upoštevat kar piše.

Torej, forumov je dovolj in upam, da ne boš več izgubljala časa na tem, predvsem pa da boš svojo (negativno) energijo porabila za kaj drugega - pa četudi kisikove kreme.
0
Nazaj na vrh
Pikca
Starost: 38Pridružen: 3. avg 2006Prispevkov: 4480Kraj: everywhere aroundStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2007 12:36
Povezava do prispevka
Sicer sem (se vedno) totalen laik na podrocju sestavin itd. ampak meni se zdi taka fora s kisikom v kremi podobna tisti reklami za DNAge kremo, ki deluje v DNK nase koze ... (popravite me, ce je to mogoce res). Pa najbrz bi se se kaj takega naslo, da je se meni, ki nimam pojma, jasno, da je reklama poteza.
To believe in your choice you don't need to prove that other people's choices are wrong. (P. Coelho)
0
Nazaj na vrh
blondy
Starost: 47Pridružen: 11. avg 2006Prispevkov: 563Kraj: tržičStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2007 13:01
Povezava do prispevka
Joj, ta Niveina reklama je pa res totalen obup

Kreme pa tako zanič (ne samo po sestavinah, ampak tudi po konsistenci), da bi bilo mene sram testerje v revije prilimat
0
Nazaj na vrh
kdojeboss
Starost: n/aPridružen: 1. avg 2007Prispevkov: 2Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2007 13:46
Povezava do prispevka
Ajajajaj........prav srce me boli, ko prebiram take laike!
Tanja. Nekaj pa ti le morem povedat na te tvoje stavke!
Spomnem se, da sem pred kakim letom na Googlu prvič vpisal tvoje ime in priimek ter poiskal in prebral vse tvoje komentarje in neke kvazi trditve ter si jih sprintal, da jih pokažem proizvajalcu kisikove kreme ter druge kozmetike s katerim tudi sodelujem!
Mislim, da, ko sva prebirala tvoje stavke se ti je moralo precej kolcat, če se nisi celo dušila z lastnim EGOm in vzvišenostjo!
Zdaj pa....glej ga vraga, ko izvem kje si ti moderatorka! In od takrat vidim, da se nisi spremenila nič še manj pa tvojega znanja oziroma neznanja o kozmetičnih proizvodih!
Da moremo ljudje take brat!? Še posebej, ko šinfaš bilo kaj je kisikovega?!
Ne zdi se mi fer, res ne!!! Sam sem zastopnik takega proizvoda, ki sem ga tudi seveda izprobal in stestiral vendar glede tega, da druge kozmetike razen svoje pač ne uporabljam bom težko rekel ta je pa taka in tista pa nič vredna (kar počneš TI med drugim!) Jaz ti lahko le zagotovim, da vsaka oseba kera je kupila Kisikovo kremo je več kot zadovoljna in se vedno vrne po nakupu pa čeprav stane 250ml te kreme 94€! Verjetno so vsi naivni in neumni po tvoje, ker sploh ne vejo s čim se mažejo!? Vesel sem, da sem tukaj gor najdel celo uporabnico, ki uporablja in zagovarja tak proizvod pa čeprav niti ne vem čigavega ima...najbrž pa ima razloge, da to zagovarja!
No, naj ti sam dam par napotkov kje boš lahko izprobala to zadevo (in šele potem težila in blatila vse skupaj): Terme Maribor "Hotel-Habakuk", Moravske Toplice "Terme 3000", Terme Dobrna "Hiša na travniku", Laško "Zdravilišče Laško".......še nekaj jih je in predvsem še en kup privatnih salonov kjer tudi to s kisikom izvajajo!
...in res bi te prosil: da brez temeljitih in preizkušenih dokazov o bilo kakšnem proizvodu nehaš govorit in še manj pa blatit!!!
Prvič, ko boš zraven svojega tako nastrojenega komentarja dodala še ime proizvajalca, mi lahko verjameš, da te bom tožil in na sodišču zahteval vse dokaze, ki si jih uspela nabrat za si privoščit blatenje! Pa zavedaj se, da je vsak forum "javna površina" in je vsako javno blatenje kaznivo!
p.s.: pa dej še zraven mal po drugih forumih preberi kaj in kako se piše glede tvoje imena, da ti nehajo rast ta znanstvena krila, ki misliš, da jih imaš!

Vsem ostalim pa se iskreno opravičujem za moj doooolg komentar vendar kaplja čez rob je vedno kaplja čez rob!
0
Nazaj na vrh
blondy
Starost: 47Pridružen: 11. avg 2006Prispevkov: 563Kraj: tržičStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2007 13:51
Povezava do prispevka
Tanja je že ocenila te kreme in ocene niso slabe. Malo preglej uvodno stran.

Si pa nagle jeze...
0
Nazaj na vrh
kdojeboss
Starost: n/aPridružen: 1. avg 2007Prispevkov: 2Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2007 14:04
Povezava do prispevka
nisem nagle jeze ampak pravim samo, da ne prenesem ljudi, ki lajično pljuvajo čez nekaj!!!
in verjami mi, da sem čisto vsak njen stavek prebral.......ker jo dobesedno zasledujem po vseh forumih in netih na sploh!
Svet je malokrat deležen tako slabih ljudi......1 je zagotovo v Sloveniji!!!
0
Nazaj na vrh
Malina
Starost: 42Pridružen: 15. jan 2004Prispevkov: 5137Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2007 14:28
Povezava do prispevka
kdojeboss, nekaj je konstruktivna debata ter argumenti in protiargumenti, nekaj drugega pa je žaljenje, grožnje in (neslovnično) stresanje svojih poslovnih ali osebnih zamer takole naokrog.
ker imaš Tanji očitno toliko za povedati, ti predlagam, da nadaljujeta na zasebnih sporočilih, ostalim uporabnikom pa prihrani svoje izpade in naj se ta tema nadaljuje striktno glede na njen naslov.
to pa je tudi moj prvi, zadnji in edini komentar na to temo.

:)
http://odglavedopet.blogspot.com/

"I live in fantasyland... and I have oceanfront property!"
0
Nazaj na vrh
$archy
Starost: -13Pridružen: 16. maj 2007Prispevkov: 11Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. avg 2007 14:29
Povezava do prispevka
V polemiko o kisiku se ne bom vmešavala, bi ti pa rada rekla tole, spoštovani kdojeboss: predno se tako divje spustiš v kritiziranje, ne bi bilo odveč, da še malo slovenski pravopis ponoviš...
$archy
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kreme s kisikom
Stran 1 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.