Ajajajaj........prav srce me boli, ko prebiram take laike!
Tanja. Nekaj pa ti le morem povedat na te tvoje stavke!
Spomnem se, da sem pred kakim letom na Googlu prvič vpisal tvoje ime in priimek ter poiskal in prebral vse tvoje komentarje in neke kvazi trditve ter si jih sprintal, da jih pokažem proizvajalcu kisikove kreme ter druge kozmetike s katerim tudi sodelujem!
Mislim, da, ko sva prebirala tvoje stavke se ti je moralo precej kolcat, če se nisi celo dušila z lastnim EGOm in vzvišenostjo!
Zdaj pa....glej ga vraga, ko izvem kje si ti moderatorka! In od takrat vidim, da se nisi spremenila nič še manj pa tvojega znanja oziroma neznanja o kozmetičnih proizvodih!
Da moremo ljudje take brat!? Še posebej, ko šinfaš bilo kaj je kisikovega?!
Ne zdi se mi fer, res ne!!! Sam sem zastopnik takega proizvoda, ki sem ga tudi seveda izprobal in stestiral vendar glede tega, da druge kozmetike razen svoje pač ne uporabljam bom težko rekel ta je pa taka in tista pa nič vredna (kar počneš TI med drugim!) Jaz ti lahko le zagotovim, da vsaka oseba kera je kupila Kisikovo kremo je več kot zadovoljna in se vedno vrne po nakupu pa čeprav stane 250ml te kreme 94€! Verjetno so vsi naivni in neumni po tvoje, ker sploh ne vejo s čim se mažejo!? Vesel sem, da sem tukaj gor najdel celo uporabnico, ki uporablja in zagovarja tak proizvod pa čeprav niti ne vem čigavega ima...najbrž pa ima razloge, da to zagovarja!
No, naj ti sam dam par napotkov kje boš lahko izprobala to zadevo (in šele potem težila in blatila vse skupaj): Terme Maribor "Hotel-Habakuk", Moravske Toplice "Terme 3000", Terme Dobrna "Hiša na travniku", Laško "Zdravilišče Laško".......še nekaj jih je in predvsem še en kup privatnih salonov kjer tudi to s kisikom izvajajo!
...in res bi te prosil: da brez temeljitih in preizkušenih dokazov o bilo kakšnem proizvodu nehaš govorit in še manj pa blatit!!!
Prvič, ko boš zraven svojega tako nastrojenega komentarja dodala še ime proizvajalca, mi lahko verjameš, da te bom tožil in na sodišču zahteval vse dokaze, ki si jih uspela nabrat za si privoščit blatenje! Pa zavedaj se, da je vsak forum "javna površina" in je vsako javno blatenje kaznivo!
p.s.: pa dej še zraven mal po drugih forumih preberi kaj in kako se piše glede tvoje imena, da ti nehajo rast ta znanstvena krila, ki misliš, da jih imaš!
Vsem ostalim pa se iskreno opravičujem za moj doooolg komentar vendar kaplja čez rob je vedno kaplja čez rob!