Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Organic Pharmacy

spellbound
Starost: 50Pridružen: 6. nov 2006Prispevkov: 13Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. jul 2007 8:33
Povezava do prispevka
A so izdelki teh dveh proizvajalcev za kaj? Kakšne izkušnje?
0
Nazaj na vrh
Alja
Starost: -13Pridružen: 19. okt 2003Prispevkov: 3759Kraj: NaokoliStatus:Offline
Objavljeno: 13. jul 2007 12:10
Povezava do prispevka
Jaz imam izkušnje samo z Muradom in moram reči, da ima kar dobre izdelke, vsaj s kremo Oil-Free Sunblock SPF15 Sheer Tint  sem bila zelo zadovoljna (sem jo tudi učenila na KMM). Imela sem tudi nekaj zadev za problematično kožo z AHA in BHA kislinami , vendar jih nisem prav dolgo časa uporabljala, zato ne morem reči ali so OK ali ne. Sem pa že parkrat na raznih kozmetičnih forumih brala o zadovoljstvu uporabnic teh izdelkov.
Kar te ne ubije, te okrepi!
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45033Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 13. jul 2007 12:54
Povezava do prispevka
Spellbound, o kozmetiki Murad je odprtih že kar nekaj tem in si še tam malo preberi, tole pa naj bo tema o Organic Pharmacy.

Murad teme:

(odprtih je pa vsaj še 5 tem o kozmetiki Murad - priporočam uporabo funkcije IŠČI desno zgoraj)
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
sarci
Starost: 40Pridružen: 11. jun 2007Prispevkov: 3Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. nov 2007 23:58
Povezava do prispevka
Vidim da se zanimaš za The Organic Pharmacy, ta kozmetika se trenutno prodaja samo v Pilates centru v ljubljani, VENDAR se bo kmalu to se pravi res KMALU začela prodajat v eni izmed večjih blagovnic v Ljubljani.
Svetujem ti ker vzorčkov ne bo da se pozanimaš o promocijah, ker je pač novo na tržišču.

Če katero še kaj zanima v zvezi z top in če vem ji rade volje povem.
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 15. nov 2007 10:24
Povezava do prispevka
Sarci, reklamiranje na forumih PL ni dovoljeno, torej če si kakorkoli poslovno povezana s temi izdelki, prosim jih ne oglašuj.
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. apr 2008 21:42
Povezava do prispevka
Citiram iz zaklenjene teme:

tina393 je napisal/aPozdravljene,
zanima me ali katera pozna izdelke Organic Pharmacy in kaj o njih menite? Jih je katera preučila tudi sestavinsko? Ali mislite, da vsebujejo sestavine, ki bi lahko povzročale mozolje?
Hvala!

0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 43Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 16. apr 2008 10:53
Povezava do prispevka
To, da pa ni testerjev je pa precej mimo.

Si ne predstavljam, da prideš na promocijo, na štant, si po roki mažeš razne žaube in potem ugotoviš, katera krema ti najbolj ustreza.
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 42Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. apr 2008 11:01
Povezava do prispevka
Finta te kozmetike je, da naj bi bila s samih naravnih sestavin, ne? To, da razni parabeni itd odpadejo, je gotovo plus. Še vedno pa lahko izdelki vsebujejo alkohol (ker je naraven) in kako komedogeno sestavino, samo to je ponavadi od izdelka do izdelka drugače, ne glede na proizvajalca.

Zdaj Organic Pharmacy prodajajo tudi v Maxiju v pritličju, ne le v Pilates centru. Ampak ni ravno poceni.
Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Organic Pharmacy
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
To sezono ni ene same barve, ki bi prevladovala, ampak je na voljo celotna mavrica barv, iz katere lahko izbirate.